İçeriğe Yönlendir

Ege Mavisi St Yapım Aşamasında( 35 Ue 820 )

Hüseyin Uzun

Recommended Posts

Hüseyin Uzun

Taktır o plkayı artık :D

haberlerde denk geldim şimdi adamlar plakaya sistem yapmış açıp kapamalı ondan mı yaptırsam diyom [emoji57]

Şaka şaka haberleri izledim bu aralar denetimler şıklaşır. Arada kaynamıyalım . Bu hafta halledıyorum inş ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

haberlerde denk geldim şimdi adamlar plakaya sistem yapmış açıp kapamalı ondan mı yaptırsam diyom [emoji57]

Şaka şaka haberleri izledim bu aralar denetimler şıklaşır. Arada kaynamıyalım . Bu hafta halledıyorum inş ;)

En iyisi plakalıda güzel duruyor[emoji6]
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Hüseyin Uzun
(düzenlendi)

Sonunda bi-xenona geçmiş bulunmaktayım. Herkesin övdüğü kadar varmış gerçekten. Keşke ilk farlardan başlasaymışım dedim kendi kendime [emoji1] ama nasip bu zamanaymış .

İlker Kemal abinin ellerine sağlık çok temiz işçilik çıkarmış ortaya çok memnun kaldım . Ben artık susuyımda resimler konuşsun [emoji16][emoji16][emoji16]7765b18741b1f53ff9d57f6a8442d092.jpgf1b957f53879601ee7fe361d40a086fc.jpgcb7abf2c4aa76916b3351aa3315df7d0.jpgd175467b2581e4eb97ac67456646213f.jpg814fbbd2dcf5c1e4ba3bcec87b7c2dbd.jpgce0df66d1a3af5e352b245872c49dd04.jpg9c4d36190e6f03b540d102504e527629.jpg8fb99babca4791aacf23e73f9732e5be.jpg

Bunlarda hafta sonundan bi kaç poz [emoji6]a293bac731e3c0052c1cf2e354f8ea04.jpg9643e72a1d65d2a2cfcb1a4135d28eb4.jpgc96e368a496fcaf83a5e7e7411ae9511.jpg

tarihinde Hüseyin Uzun tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Maşallah hüseyin im onnumara olmuş.kazasiz belasiz kardesim.yanliz bu nargile olayina aceyip zafim var haberin olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Maşallah hüseyin im onnumara olmuş.kazasiz belasiz kardesim.yanliz bu nargile olayina aceyip zafim var haberin olsun :)

teşekkür ederim abi [emoji4] zaafım derken iyi mi kötü mü ? [emoji16][emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuğrul Özçelik

Çok güzel olmuş güle güle kullan [emoji106]

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Güle güle kullan kardeşim sistem d1s sanırım ?

teşekkür ederim abi. Evet doğrudur d1s osram. Yeni nesil hella mercek kullanıldı.

Çok güzel olmuş güle güle kullan [emoji106]

teşekkür ederim [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

teşekkür ederim abi [emoji4] zaafım derken iyi mi kötü mü ? [emoji16][emoji16]

İyi zafim var hic dayanamam.nasip olursa birlikte yapalim birgün

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

İyi zafim var hic dayanamam.nasip olursa birlikte yapalim birgün

bana uyar abim ;) müsait olduğunda bigün bostanlı yapalım abi [emoji6]
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Süper olur hüseyin.haberleşelim.özelden numaranida gönderirmisin .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah maşallah :nazar:

Bixenonlar ile altın vuruş yapılmış. Allah nazarlardan saklasin mavi focus apayrı özellikle ege ve vizyon mavi :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Maşallah maşallah :nazar:

Bixenonlar ile altın vuruş yapılmış. Allah nazarlardan saklasin mavi focus apayrı özellikle ege ve vizyon mavi :)

amin kardeşim. Rabbim cümlemizi kazalardan belalardan saklasın. St body kiti giydirmeden bi-xenon girişimim olmuş yarım kalmıştı. Birazcık abartılıyor diye düşünüyordum ama kullandıktan sonra keşke ilk farlardan başlasaymışım dedim [emoji4]
Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Heyytt bee :) dostum hayırlı uğurlu olsun, canlı canlı gördüm farlar müthiş.Arac süper oldu güle güle kullan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Kardeşim güle güle kullan çok güzel olmuş. :flowers::nazar: :nazar:

Sonunda nasiip oldu sanada uzun hüzmeleride mi değiştirdin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Berk Gürşen

maşallah çok güzel olmuş.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Kardeşim harika görünüyor maşallah, videoda istıyorum. Boncuk bu halıyle daha canlı duruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş

Maşallah ya bu henri fordun ruhu gelse de apışıp kalsa benden sonra neler yapmışlar diye

:-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Heyytt bee :) dostum hayırlı uğurlu olsun, canlı canlı gördüm farlar müthiş.Arac süper oldu güle güle kullan

sağol dostum seninkilerde süper oldu. İyiki gaz vermişiz birbirimize [emoji16][emoji16][emoji16]

Kardeşim güle güle kullan çok güzel olmuş. :flowers::nazar: :nazar:

Sonunda nasiip oldu sanada uzun hüzmeleride mi değiştirdin.

teşekkür ederim kardeşim bi- xenon koşuşturmasında sende o kadar yardımcı oldun allah razı olsun tekrar tekrar. Uzun hüzmelere gelince iptal edip park yaptık ;)

maşallah çok güzel olmuş.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

teşekkür ederim

Maşallah Hüseyin. Çok şık olmuş. Güle güle kullan.. :nazar:

teşekkür ederim kerem abi [emoji4]

Kardeşim harika görünüyor maşallah, videoda istıyorum. Boncuk bu halıyle daha canlı duruyor.

vallaha kardeşim ne yalan söyliyim süper oldu :) darısı başına ;)

Maşallah ya bu henri fordun ruhu gelse de apışıp kalsa benden sonra neler yapmışlar diye

:-)

elimizden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyoruz . Teşekkür ederim değerli yorumunuz için [emoji4]
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Uzunları komplemi iptal ettin la :shok: nieki?

gerek duymadık kardeşim . Kapalıyken de sello atıyor. park modunda göze hitap etsin istedik biraz da ;)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

gerek duymadık kardeşim . Kapalıyken de sello atıyor. park modunda göze hitap etsin istedik biraz da ;)

GÜle güle kullan kardeşim :good1::flowers:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Noluyor burada böyle :)

tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...