İçeriğe Yönlendir

Kazalı Araç Hk.

Hüseyin Kuvvet

Recommended Posts

Hüseyin Kuvvet

pejo 206 buldum. araç çok hoşuma gitmişti malesef satılmış.

bizim fordun ustası kazalı araçlara bakın demiş babama.
ankara "ecomobil" var hasarlı araçlar satıyorlar. bugün oraya gittim.

http://ecomobil.sahibinden.com/ mağazası.

her neyse. 

2 tane araç gözümüze çarptı.

1- http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-2007-model-renault-clio-iii-hb-authentique-1.2-16v-168320475/detay/
2- http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-2004-alfa-romeo-147-1,6-16-v-168385227/detay/

şimdi gelelim asıl konuya.
Clioyu 16.000e bıraktılar. 2bin lira masrafı varmış tahminen.
Alfayıda 14 bin liraya bıraktılar.

---------------------------------------------

Clio hoşumuza gitti aslında. 
şaselerde falanda bir sıkıntı yok gibi.
usta tam bakmadı.
16bin liraya alsak. hadi 2 değilde 3 bin lira masraf çıksa.
bize gelir 19 bin liraya. piyası 22 23 24 arası bir şey. 
ne düşünüyorsunuz alınır mı hasarlı araç?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1.2 motorlari cok yakar. Çekmez de ayrica.

2bin liradan fazla gibi duruyor. Camurluk 150 200 olmali, far tek basina 200 300 arasi.

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

araba 16 masrafı 2 piyasa değeri 23

bu adamlar da salak...

:)

çok çok hesaplı ve az hasarlı bişey olmadıkça (imkansıza yakın) alınmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

---------------------------------------------

Clio hoşumuza gitti aslında. 

şaselerde falanda bir sıkıntı yok gibi.

usta tam bakmadı.

16bin liraya alsak. hadi 2 değilde 3 bin lira masraf çıksa.

bize gelir 19 bin liraya. piyası 22 23 24 arası bir şey. 

ne düşünüyorsunuz alınır mı hasarlı araç?

Bu iş öyle düşündüğün gibi olmaz maalesef Hüseyin. Eğer dediğin gibi olsaydı o araçlar orada 1 gün bile kalmazdı.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

Bu iş öyle düşündüğün gibi olmaz maalesef Hüseyin. Eğer dediğin gibi olsaydı o araçlar orada 1 gün bile kalmazdı.. 

abi banada öyle geliyor ama işte usta yok diyor toplarız falan deyince babamda kendini kaptırıyor  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

abi banada öyle geliyor ama işte usta yok diyor toplarız falan deyince babamda kendini kaptırıyor  :unsure2:

Usta taş yemeyecek ya  ekmek parası peşinde :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

Usta taş yemeyecek ya  ekmek parası peşinde :)

orasıda var tabii de abi işte :(

pejoyu kaçırdığıma üzülüyorum ya :(

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

bizim burda da bu firma yasaklı var piyasanın çok altına araç veriyo çok büyük hasarlı araçları üstünkörü toplayıp satıyolar burada da madem 2 bin masraf var adam salakmı ki versin 16 2-3 lira masraf 19 piyasası 22 desen 20-21 e satsa yine çok güzel para ben olsam bulaşmam sen bilirsin yine de kafam rahat olmadıkça o aracı kullanamam ben 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

bu araçlar ilanda 'hasarlı araç' olarak geçiyor.açıklamaya da yazmış özellikle hasarlı diye. hasar kayıtlı anlamında yazıyordur bunu.yani perttir bence o clio.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Pert kayıtlı bunların hepsi. Sigorta şirketlerinden alınma araçlar. İleride başına iş açabilecek araçlar ben olsam hiç bulaşmam böyle birşeye.

Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen

Bi arkadaş, piyasasi 25000 olan hasarli mrgane 2 yi 13000 e alırken 2-3 bin masrafi var demişlerdi, 10000 TL masraf yapti! Simdi satamiyor pert diye...

Yorum bağlantısı
Fatih Erol
(düzenlendi)

Birbirini binbir dümen ve yalanla dolandırmaktan vazgeçmeyenlerin içine tükürdüğü ülkem oto piyasasında malesef bu işler sıkıntılı işler...Bir tanıdığım böyle bir Ford Connect aldı, 8.000 TL hasar var dediler, güya ucuza almıştı ama araç ona yaptığı masrafla toplam 26.000 TL ye patladı...Hasar kaydından dolayı satamadı, sonra arabasını 19.000 TL ye saydırıp bir Megan 2 ile takas etti...Megan 2'ye de bir yığın masraf edince de iki ayda bıktı sattı...Kazalı aracı anlaşılmayacak şekilde toplayıp sattığıyla övünenler var...Kendim bizzat şahit oldum Antalya sanayide önü beyaz arkası kırmızıydı arabanın, sordum bu ne  "abi iki arabadan bir araba yaptık" diye sırıtarak anlatmıştı ustası, nasıl oluyorsa artık?...Günümüzde bir parçası değişmiş diye zor bela satılan arabalar, hiç kazası belası olmayıp güneş yanığı, çizilme vs. sebeplerle komple boyandığı için müşteri çıkmayan cillop gibi arabalar varken kazalı araba alıp toplamak riskli bir adım olur...Zira bu ülkede yaşayan 35-40 milyon erkek varsa bunun en az 25 milyonu kendini oto eksperi sanır...Bizim ülkedeki araba piyasası belkide dünyanın en garip ve değişik araba piyasasıdır...Bugün Mondi'me gelen müşteri 2 tane çiziğe kafayı takıp "ben binici adamım buraları boyatmadan binmem, boyası iyi ama olmadı komple boyatır binerim, araban hakkaten alınıp binilecek araba sen de temiz yüzlü birine benziyon bırak 14.900'ü şimdi gel sana helalinden 13.300 vereyim" gibi salak saçma kelamlarla fiyat kırmaya çalışıp tepemi attırmışken  düşündüm de arabamda değişen, kaza falan olsaydı bu adam ne kadar daha fiyat düşürmeye kalkardı diye...Birde ben biniciyim demez mi, ulen sanki iki senedir araba bana biniyor.

tarihinde Fatih Erol tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Kerim Kamanoğlu

Ben 3 ay kadar önce 2008 model 52000 km de expression 1.5 parça boyalı clio yu 22250 tl ye aldım bence o paraya dediğiniz araç alınmaz.İzmir'den almıştım aracı Giresun'a 5.5 ortalamayla gelmiştim çok fazla beklentiniz yoksa performans bakımından çok fazla yakmaz.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bu işlerle bizzat ilgilendiğim için Clio 4000 tl den aşağı yapılmaz ıvır zıvırla birlikte 5000 tl.... haberin olsun kardeşim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
babama mesajlarını okutturuyumda atsın şu beyninde ki hasarlı araç alma fikrini..

Yorum bağlantısı

yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

babama mesajlarını okutturuyumda atsın şu beyninde ki hasarlı araç alma fikrini..

Bence de Hüseyin, hiç gerek yok maceraya. Kazalı veya arızalı araç sürprizlerle doludur. Görünenin ötesinde farklı masraflar çıkartabilir.
Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

Bence de Hüseyin, hiç gerek yok maceraya. Kazalı veya arızalı araç sürprizlerle doludur. Görünenin ötesinde farklı masraflar çıkartabilir.

aynen öyle abi.

2 3 bin lira kar edeceğim diye 5 6 bin liradan olmak var birde.

hiç gerek yok abi dediğin gibi temiz arabalara bakalım biz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Alfanın ön lastikleri farklı duruyor alt takımda zarar görmüş hasar oldukça artar bence maceraya gerek yok yaptırdıktan sonra bile ortaya çıkan şeyler arabadan soğutur  :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Hüseyin clio min 4000 5000 tl arasi bir paraya toplanir, çamurluk plastik neyse ucuzdur ama iki kapi sacida degisecek direk de yamulma varsa oda islem gorecek tabi ozaman tavan lokal boyanacak, soyle bir oneride bulun firmaya, fiyat 16 kabul de 2 de uste veryim arabayi saglam tam yapilmis olarak verinde bak sana ne diyecekler. Kardeşim 2004 clioda buna çok benzer bir kaza geçirdi araçta hemen hemen ayni hasar vardı. Araç karşıtarafın sigortasindan yapıldı. Özel serviste çıkma parçalar ile 7000 tl fatura çıkarılarak araç yapıldı

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

Kardeşim tecrübe yediğimiz kazıkların bileşkesidir. 

Sanırım siz de bir tecrübe edinme arifesindesiniz şu an. 

Lütfen bu işlere girmeyin. 

"Gerçek olamayacak kadar güzel " diye bir tabirleri var ecnebilerin. Bu da ondan.

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Bu konuya ait çok güzel bir söz var: "Bedava Peynir Sadece Fare Kapanında Olur." Bence bu işlerden çok çok iyi anlamıyorsanız hiç bulaşmayın. Arkadaşlarımdan bir ikisi aynı sizin gibi düşünüp "az hasarlı" araçlar alıp yaptırıp satarak kar edecekleri düşüncesiyle bu işe girdiler. Kar etmek bir yana zarar ettikleri gibi bir de sanayideki ustalarla yaşadıkları ve pert araç olduğu için yok pahasına almaya çalışan fırsatçılarla yaşadıkları da cabası.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Pert arac; sahibi ya da sigorta sirketi yerine aracidan aliniyorsa zarar daha arac tamir edilmeden baslamis demektir. Eger kaporta, boya gibi isciligini kendiniz yapacak maharetiniz yoksa zarar buyuyor demektir. Eger araci satacak kadar genis cevreniz yoksa o aractan hayir gelmez demektir.

Saygilarimla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...