İçeriğe Yönlendir

Araba Bir Anda Durdu Zor Çalıştı

Güven Kaya

Recommended Posts

Güven Kaya

arkadaşlarlar 2010  1.4 dizel fieastam var titanium bugun evden cıktım araba 10 metre gitti aniden durdu. marşa basıyorum çalışmıyor bir türlü 10 defa denedim marş yiyo ama çalışmıyor. biraz bekledim sonra tekrar denedim çalıştı.Yakıtta vardı yani opetten alıyorum sürekli akşam üzeri tekrar yolda tekledi ama stop etmedi bu sorun tam olarak nedir ? pis yakıt depo altında kalmıştır dediler ondan olabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Pompa her zaman dipten çeker zaten. Dipte pislik kalsa da depo doluyken de olur bu.

Başka yerlerde aramalı sıkıntıyı. Pompanın kendisi arızalı olabilir. Enjektörler oring'lerden kaçırmış olabilir vs..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hava almıştır yakıt hattı, vakvak pompayla pompalayın bakalım mazot geliyormu, öyle pislikle falan tıkanmaz hemen, tıkanırsada zaten çalışmaz, enjektörlere geldiyse pislik, enjektör sökülmedende o iş düzelmez.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bugun 100 km yaptım hiç bir şey yapmadı sanırım pislikti

Pislik değildir, eski pompa enjektörlü kamyonmu bu :) pislik enjektöre geldiği an enjektörü sökerler, temizlenemezse 750 kaat demektir yeni memeler, pompaya gelse geçebilir ama sonrası enjektöre geleceğinden aynısı olur, bence pislik değil sebeb.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...