Kutay Yıldız 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 1.5 metreden anahtarı hafif yukarı kaldırmazsam açmıyor kapıları algılamıyor anahtar. 4-5 metreden hiç bi tepki yok zaten pili değiştirdim düzelmedi sorun ne olabilir? algılama mesafesi çok zayıf 40-50 m olsun demiyorum ama en azından bi 6-7 m olmalı bence. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Fordların geneli çok uzaktan algılamaz.. 5-10 metre zaten maksimum mesafedir. Önceden daha mı uzaktan algılardı acaba sizinki. ? Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Aynen mesafeleri çok kısa, heralde buda bir güvenlik tedbiri diye düşünüyorum. Bende Ghia 2004 var camları kumandadan açıp kapatıyorum araba 2-3m kala ancak net algılamaya başlıyor maalesef. Şirkette kullandığım aracım Cruze ama 2 katlı firmada alt kattan üst kata kadar çekim alanı var nasıl oluyor anlamıyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Focus 1 ler bu konuda biraz zayıf sanırım. Mesafe epey kısa.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Yine de bu kadar kısa olmaması gerekiyor, bence bir anahtarcıya yeniden uğrayın... bazen yeni alınan pil bile bitik olabiliyor veya pil yatağı korozyona uğramış olabilir... 1 Yorum bağlantısı
Emin Barış 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Bende de epey kısa. Radyom da iyi çekmiyor. Acaba anten tertibatında bir sıkıntı mı var ve de arabanın kumandası da aynı tertibatı mı kullanıyor diye bir kıllanmıyor değilim... Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Benim şöyle bir tespitim var bir denersiniz kronik sıkıntımıdır diye.Benim anahtarında mesafesi çok kısa ama bir gün çalıştığım okulda nerden aklıma estiyse yaklaşık 30 m (2.kattan) basınca çatır çatır çalıştı.Eğer hepsinde aynı ise bunu çözebiliriz.Evdeki 20 liralık radyonun çektiğinin onda biri radyo çekiyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Bende de epey kısa. Radyom da iyi çekmiyor. Acaba anten tertibatında bir sıkıntı mı var ve de arabanın kumandası da aynı tertibatı mı kullanıyor diye bir kıllanmıyor değilim... Bildiğim kadarıyla aynı tertibat kullanılmıyor. 1 Yorum bağlantısı
ibrahim öz 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 radyo ile kesinlikle aynı tertibatı kullanmıyor. kumanda mesafesinin kısa oluşu kesindir. lakin kaliteli pil kullanmak lazım. bi de yukarıdan 2. kattan basılarak kumanda çalışır ve algılar. arada k mesafe 20 metre bile olsa. çünkü algılayıcı arka tavanla cam birleşimindedir. ancak normalde aynı hizadan 20 metreden almaz. siz algılayıcınızı cama yapıştırın mümkünse. bazı araçlarda tavan döşemesinin içinde oluyor. bu yüzde de kısa olan mesafe daha da kısalıyor. benm radyo antensiz bile mükemmel çekiyor. o iş için ayrıca oto teyipçiye gitmek gerek diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
kadir dedecan 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Fordların geneli çok uzaktan algılamaz.. 5-10 metre zaten maksimum mesafedir. Önceden daha mı uzaktan algılardı acaba sizinki. ? mehmet abi benim kontak ancak kapının dibinde açıyordu kendim söktüm içinde aayar vidası vardı ona bastırıp saga doğru çevirdim şu anda inancın olsun 25 30 metreden alıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 mehmet abi benim kontak ancak kapının dibinde açıyordu kendim söktüm içinde aayar vidası vardı ona bastırıp saga doğru çevirdim şu anda inancın olsun 25 30 metreden alıyor. İlk defa duydum.... Bilgi için teşekkürler... Yorum bağlantısı
Ahmet Uğur Özdemir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 mehmet abi benim kontak ancak kapının dibinde açıyordu kendim söktüm içinde aayar vidası vardı ona bastırıp saga doğru çevirdim şu anda inancın olsun 25 30 metreden alıyor. bu algılayıcı tam olarak neresinde aceba arabanin? 1 Yorum bağlantısı
ömer annadinç 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Dün enteresan birşey oldu arabanın 5metre uzağından açmayan kumanda 5. Kattan kapıları açtı yukardan rahat alıyor bu kumandanın gözü nerde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Kumandanın gözü yok galiba. Zayıfsa pilini değiştirin. Yorum bağlantısı
Emre Akbas 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 bendede ancak 3-5 metreden çekiyor arkdaşın kendi eski araçına sonradan taktıgı uzaktan kumanda bile 10 metreden çekiyor pilimi sayıf bilmiyorum pili değiştirmekte favda var sanırım Yorum bağlantısı
baris ozkan 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Benimkinde de ayni sorun var yeni anahtarinda da ayni sorunu yapiyor ama ilginctirki anahtari cenenizin altina tutup bastiginzda eski mesafesinden uzun mesafeden aliyor.deneye bilirsiniz.bir nevi anten oluyor insan bedeni sanirim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Uzaktan kumanda kapı açarken yakın, kilitlerken uzaktan kilitler normalde. Onu deneyin Yorum bağlantısı
Recommended Posts