İçeriğe Yönlendir

Sustalı Anahtar


Hasan Alparslan

Recommended Posts

Yalçın Sarıkaya

Evet hocam, tamamı anahtarcıda yapıldı. Yedek anahtarımız var ya, maulum Taunus anahtarı gibi olan, uzaktan kumandası olmayan. O anahtarın içindeki çip buna alındı, uzaktan kumanda fonksiyonu da sonradan kodlandı, 10 numara çalışmakta. Fiyat 125 TL, ama yedek anahtarın içindeki çipi aldırmak kaydıyla. Yoksa 150 TL. Bu şekilde bir yol izleyince hem 25 TL'niz cebinize kalıyor, hem de yedek anahtarınız da uzaktan kumandalı oluyor.

 

Saygılarımla.

 

o doğan şahin anahtarı gibi olan anahtarda çip mi varmış :) anahtar bayağı hoş sanırım bu hafta sonu bende yaptıracağım.teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan

Hayırlı olsun güzel olmuş. Peki şu yeni sustalılardan yapılıyor mu ? Yani bunu siz mi tercih ettiniz yoksa tek secenek mi vardı?

Sağ olun. Benim asıl tercih ettiğim anahtar bu yeni C-MAX'lere de verilen, daha büyük olan anahtardı. Ancak onun uzaktan kumandası buna uyum göstermedi, 4-5 defa basınca anca açıp-kapatabiliyordu, mecburen bunu yaptırabildik. Bu da zaten bildiğiniz gibi bir sonraki kasa Fiesta'ların anahtarı.

 

o doğan şahin anahtarı gibi olan anahtarda çip mi varmış :) anahtar bayağı hoş sanırım bu hafta sonu bende yaptıracağım.teşekkürler.

Immobilizer var ya hocam bu arabalarda, onun çipi varmış içinde. Ama sorma, adam da bana "Sen yedek anahtarını getir, onun içinden çipi alalım, yeniye takalım." deyince ben de ona "Bak abi, benim anahtarım şu çirkin Taunus anahtarı gibi olanlardan, yanlış olmasın?" diye sormuştum inanamayarak. :)

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Rıfkı Engin
(düzenlendi)

merhaba  arkadaşlar   2 gün   önce  bende bi  2nci  el  fiesta alarak   aranıza  katıldım . İlk işim anahtarı sustalı yapmak  için fiyat sormak  oldu. Ama  350  TL  fiyat  söylediler.. bende araştırırken  linkteki gibi  bişey buldum  ,bunu deneyen varmı ? 

 

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-fiesta-focus-anahtari-sustaliya-cevirme-250351804

 

buda video linki 

 

tarihinde Rıfkı Engin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fikri Tunabudin
(düzenlendi)

Evet ben bizzat yaptırdım.  Aşağıdaki linkten tedarik ederek. , anahtarcıda kaba aktardı. Chipi aktarıp anahtar ucunu ehil kişilerin yapması gerekiyor. Fotoğrafını paylaşmaya çalışacağım. Sorunsuz çalışmakta.

 

QvAXVv.jpg

tarihinde Fikri Tunabudin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan

Evet ben bizzat yaptırdım. Aşağıdaki linkten tedarik ederek. , anahtarcıda kaba aktardı. Chipi aktarıp anahtar ucunu ehil kişilerin yapması gerekiyor. Fotoğrafını paylaşmaya çalışacağım. Sorunsuz çalışmakta.

QvAXVv.jpg

Anahtarciya ne kadar odediniz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...