Yalçın Sarıkaya 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Evet hocam, tamamı anahtarcıda yapıldı. Yedek anahtarımız var ya, maulum Taunus anahtarı gibi olan, uzaktan kumandası olmayan. O anahtarın içindeki çip buna alındı, uzaktan kumanda fonksiyonu da sonradan kodlandı, 10 numara çalışmakta. Fiyat 125 TL, ama yedek anahtarın içindeki çipi aldırmak kaydıyla. Yoksa 150 TL. Bu şekilde bir yol izleyince hem 25 TL'niz cebinize kalıyor, hem de yedek anahtarınız da uzaktan kumandalı oluyor. Saygılarımla. o doğan şahin anahtarı gibi olan anahtarda çip mi varmış anahtar bayağı hoş sanırım bu hafta sonu bende yaptıracağım.teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 29 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2014 Hayırlı olsun güzel olmuş. Peki şu yeni sustalılardan yapılıyor mu ? Yani bunu siz mi tercih ettiniz yoksa tek secenek mi vardı? Sağ olun. Benim asıl tercih ettiğim anahtar bu yeni C-MAX'lere de verilen, daha büyük olan anahtardı. Ancak onun uzaktan kumandası buna uyum göstermedi, 4-5 defa basınca anca açıp-kapatabiliyordu, mecburen bunu yaptırabildik. Bu da zaten bildiğiniz gibi bir sonraki kasa Fiesta'ların anahtarı. o doğan şahin anahtarı gibi olan anahtarda çip mi varmış anahtar bayağı hoş sanırım bu hafta sonu bende yaptıracağım.teşekkürler. Immobilizer var ya hocam bu arabalarda, onun çipi varmış içinde. Ama sorma, adam da bana "Sen yedek anahtarını getir, onun içinden çipi alalım, yeniye takalım." deyince ben de ona "Bak abi, benim anahtarım şu çirkin Taunus anahtarı gibi olanlardan, yanlış olmasın?" diye sormuştum inanamayarak. Yorum bağlantısı
Rıfkı Engin 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar 2 gün önce bende bi 2nci el fiesta alarak aranıza katıldım . İlk işim anahtarı sustalı yapmak için fiyat sormak oldu. Ama 350 TL fiyat söylediler.. bende araştırırken linkteki gibi bişey buldum ,bunu deneyen varmı ? http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-fiesta-focus-anahtari-sustaliya-cevirme-250351804 buda video linki 23 Kasım 2016 tarihinde Rıfkı Engin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikri Tunabudin 30 Kasım 2016 Paylaş 30 Kasım 2016 (düzenlendi) Evet ben bizzat yaptırdım. Aşağıdaki linkten tedarik ederek. , anahtarcıda kaba aktardı. Chipi aktarıp anahtar ucunu ehil kişilerin yapması gerekiyor. Fotoğrafını paylaşmaya çalışacağım. Sorunsuz çalışmakta. 30 Kasım 2016 tarihinde Fikri Tunabudin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Evet ben bizzat yaptırdım. Aşağıdaki linkten tedarik ederek. , anahtarcıda kaba aktardı. Chipi aktarıp anahtar ucunu ehil kişilerin yapması gerekiyor. Fotoğrafını paylaşmaya çalışacağım. Sorunsuz çalışmakta. Anahtarciya ne kadar odediniz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts