İçeriğe Yönlendir

Büyük Bir Kaza Atlattım

Aral Destici

Recommended Posts

Aral Destici

Herkese selamun aleykum abilerim kardeslerim. Biliyorsunuz ki 2013 Ford Fiesta Trend 1.25 sahibiyim ve forumumuzda bir cok bu model sahibi abilerimiz var. Ben lafi uzatmadan konuya gireyim. Izin gunumde kusadasindan donuyordum. 70km hizla giderken aracim aniden elektrik kesti ve gostergedeki tum isiklari yakti. O ara aracin direksiyonu kilitlenip sol seritten sag seride savruldu. Ve frenlerde tutmuyordu. Arac daha stop etmemisken soguk kanli davranip 2. Vitese cektim ve el frenini asildim. Su kanalina ucmamiza yarim metre kala arac durdu. Ve bilgi ekraninda immoblizer hatasi diyordu. Soku atlattiktan sonra araci calistirdim ve bu seferde gostergeler kendi kendine cildirip gaz veriyordu. Elektrik aksami camlar dahi calismiyordu ki gaza basinca tepki bile vermiyordu. Aradik servisi ve cekici geldi. Arac frenleri kilitlemis durumdaydi ve cekiciye suruklenerek zar zor cikti. Yedek anahtar ile denendi ve yine ayni sonuc.Serviste olan arac hala inceleniyormus fakat ben artik araci istemiyorum. 0 aracta bu hata oluyorsa tamiri edilse dahi can guvenligim tehlikede. Mahkemeye basvurmak istiyorum bir avukat tutup ve aracin iadesi icin ugrasacagim. Arac 17500km de ve 15bin bakimi 4 ay once yapildi. Sizce ne yapmaliyim. Tesekkur ederim hepinize simdiden.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

geçmiş olsun.

marka model ne olursa olsun fazla elektronik olan arabalar her zaman korkutur beni. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

şarj dinamo arızasından yapar aynı problemi 2001 model palio aracımda yaşadım büyük geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Aral Destici

Herkese tesekkur ederim. 2. Araci aldigimdan dolayi buna pek binmiyordum. Oyle haftada bir az yaktigindan dolayi bununl geziyordum. Sizce ne yapmaliyim. Sansliydim ki rampa baslangicinda yapti. Virajda veya rampa asagi olsaydi belki de canimizdan olacaktik. Cildirmamak elde degil. Yardimlarinizi bekliyorum caresiz kaldim

Yorum bağlantısı
İrfan Demir

eger belgeye bilirsin mahkeme yardımıyla tazminat davası bile acabilirsin diye düşünüyorum aracta can güvenligim yok diye benim düşüncem 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Geçmiş olsun.. Can sıkıcı bir durum.. Gel de o arabaya eski güveninle bin ..  :i-ih:

Yorum bağlantısı
Aral Destici

Yarin servisi arayacagim ve araci istemedigimi soyleyecegim. Birakin kalsin oyle sizde istemiyorum diyecegim. Arac zaten suan berbat bir durumda

Yorum bağlantısı
Hasen Kara

Çok geçmiş olsun, iyiki fazla hızlı değilmişsin hocam. 

Yorum bağlantısı

Çok geçmiş olsun cidden araçtan soğutacak bir durum. Bu olay 120kmh üstü hızlarda olsa ne olurdu düşünemiyorum :(

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Çok geçmiş olsun kardeşim ..

İyi bir avukat hakkını aramanda sana yardımcı olacaktır ..

Eğer servis bakımlıysa aracın muhtemelen iade ederler paranı ...

Yorum bağlantısı
Aral Destici

Cok tesekkur ediyorum hepinize. Evet arac servis bakimli ve 2 gundur ugrasiyorlar ve bir sonuc cikmadi. Birakmayacagim pesini. Cunku bu bir marka icin utanc soz konusudur ve gereken neyse yapacagim

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Çok geçmiş olsun. Ciddi bir kazayı atlatmışsınız. Allah beterinden ve tekrarından saklasın.

şarj dinamo arızasından yapar aynı problemi 2001 model palio aracımda yaşadım büyük geçmiş olsun

Duymamıştım ama tamir yerine değiştirmekle kadar doğru karar vermişim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun... Servis incelemesini bi tamamlasın bakalım.. Ben çok merak ettim, bunlara sebep olan neymiş.. 

Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya

Cinayete tam teşebbüs eden araba.

Çok geçmiş olsun. Servisin cevabı ne olacak acaba.

Bence  "Aracın markası, modeli, yaşına bakılmaksızın böyle saçma arıza veren ürünü firma geri almalı, ayrıca yüklü bir tazminatı özür niteliğinde ödemelidir."

Yorum bağlantısı
Aral Destici

Servis raporunu bekliyorum arac iadesine basvurmak icin. Yarin arayacagim ve hala cozulmedi derlerse arac sizde kalsin mahkemede gorusuruz diyecegim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Uzun

Gecmis olsun verilmis sadakan varmis sogukkanli olman kazayi onlemis bende diger arkadaslara katiliyorum hakkini aramalisin ama nereden baslarsin ne yaparsin bilemiyorum hele bir sonuc ciksin servisten ona gore davranirsin

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...