Tamer Özdemir 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 yeni canavarım. aracım 2000 model Ford'un COUGAR modelidir. 2544 cc motor hacimli DURATEC 2.5L V6 24valveDOHC motora sahip 170 beygirlik bir makinadır. araç 194bin km dedir. yol tutuşu açısından gerçekten başarılıdır. direksiyon biraz serttir.(e46 330d kullandım onda da aynıydı güçlü arabalarda mı böyle oluyor bilemedim). araç amerikada Mercury Cougar olarak piyasaya sürülmüştür. 1998 - 2002 arası üretilmiş olup. Jaguar'ın tasarımcıları tarafından tasarlanmıştır. aynı zamanda küçük kardeşi olarak aynı yıllarda Ford PUMA da tasarlanmış ve piyasaya sürülmüştür aracımda Landi Renzo lpg sistemi bulunmakta uzun yolda ortalama 110- 140 km hız aralığında km de 0.21 kuruş gibi inanılması güç ama böyle de az bi ortalamaya sahiptir. not: gazda gitmiyor be abi!! sunroof hariç full modelidir. aracı öğrenci olduğum Bulgaristan'dan aldım. fiyatı: TL bazında 5000 Liraya aldım.evet bulgaristanda araba hakikaten ucuz. daha aklıma gelmeyen özellikleride vardır muhakkak. sorarsanız seve seve yanıtlarım. 3 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Güzel günlerde kullanmanı dilerim ... Bulgaristanda mı oturuyorsun normalde Ankarada mı ? Gayet diri duruyor araç.. Gerçekten fiyat olarak çok ama çok uygun . Ülkemizde kullanmanın bazı prosedürleri var sanırım bunların .. Çifte vatandaş olduğunda 6 ay Türkiye de 6 ay Bulgaristanda kullanabiliniyor diye biliyorum .. Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir 5 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2014 Güzel günlerde kullanmanı dilerim ... Bulgaristanda mı oturuyorsun normalde Ankarada mı ? Gayet diri duruyor araç.. Gerçekten fiyat olarak çok ama çok uygun . Ülkemizde kullanmanın bazı prosedürleri var sanırım bunların .. Çifte vatandaş olduğunda 6 ay Türkiye de 6 ay Bulgaristanda kullanabiliniyor diye biliyorum .. Teşekkürler. Bulgaristanda öğrenciyim yazları Ankaradayım tabi okul sürecinde de ortalama her ay gelip gidiyorum Ankara'ya evet belirli prosedürler var aracın burda kala bilme süresi maksimum 180 gün çifte vatandaş olmana gerek yok. ben sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ama 365 günün en az 185 günü nü orada geçirmen gerek ki arabayıda 6 ay burada kullana bilesin. arabada oraya göre söyleyim fiyatına göre çok iyi ama türkiyede olsa binilse ve ikinci el olarak alınsaydı inan bu araba ateş ederdi ateş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Ford un en begendigim modellerinden. Puma da ayni tasarima sahip. Gule gule kullanin. Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir 5 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2014 Ford un en begendigim modellerinden. Puma da ayni tasarima sahip. Gule gule kullanin. eyvallah sağ olun Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Güle güle kullanın. O para bizde ancak birkaç yıllık vergisine yeter. [emoji1] 2.5 ve V6. harika bir şeydir O. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Hakikaten hoş araç. Iyi günlerde kullanın kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir 6 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2014 teşekkür ederim. fatih abi aynen burara yıllık vergisi neredeyse okadar. imkan bulmuşken değişik arabalara bineyim diyorum Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 İyi günlerde kullanın çok diri duruyor.Fiyatı çok komik ama [emoji51] Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir 6 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2014 İyi günlerde kullanın çok diri duruyor.Fiyatı çok komik ama [emoji51] teşekkür ederim. evet fiyat ülkemize bakınca gerçekten çok komik ama yurt dışından da bizim ülkemize bakınca onlara komik geliyor bizden alınan vergiler bizim burda herşeyi dahil aldığımız 100 bin TL lik aracı yurt dışında max. 50-60 bine alırsın belki de daha ucuza. inşallah ülkemizde de arabaları ucuza almamız dileği ile Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Biz neden bu kadar çok vergi odüyoruz ? Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Biz neden bu kadar çok vergi odüyoruz ? Kerizliğimizden. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Bizde arabaya bildiğimizi sanıyoruz. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 almanyada dayımda 1.9 tdi bora vardı otomatık, sunroof ve deri koltuklu. 3 bin euroya satmıştı maşallah çok güzel duruyor. Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Hayırlı olsun, mükemmel araç. Eryaman'da oturuyorsunuz sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Maşallah hem tasarım hem kaputun altında yatan canavar gibi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Fatih Ada 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 teşekkür ederim. evet fiyat ülkemize bakınca gerçekten çok komik ama yurt dışından da bizim ülkemize bakınca onlara komik geliyor bizden alınan vergiler bizim burda herşeyi dahil aldığımız 100 bin TL lik aracı yurt dışında max. 50-60 bine alırsın belki de daha ucuza. inşallah ülkemizde de arabaları ucuza almamız dileği ile Hayırlı olsun,kazasız belasız.. Arkadasım dubaide 2009 range roveri 30.000 tl ye aldı, aynı araç burada 170.000 den başlıyor.. Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir 7 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2014 Hayırlı olsun, mükemmel araç. Eryaman'da oturuyorsunuz sanırımteşe teşekkürler herkese . evet eryamanda ikamet ediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Hayırlısı olsun aracınız. Güle güle kullanın. Çok güzel maşallah.. Dikiz aynasının üzerindeki 7 nokta ne işe yarıyor acaba? Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir 7 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2014 Hayırlısı olsun aracınız. Güle güle kullanın. Çok güzel maşallah.. Dikiz aynasının üzerindeki 7 nokta ne işe yarıyor acaba? teşekkür ederim. o noktalar uyarı ışıklarını gösteriyor balata,açık kapı,buz uyarısı,cam suyu,patlak far, servis kmsi uyarısı, soğuk hava uyarısı (soğuk hava ve buz uyarısı farklı) o uyarı ışıklarının orda olması aracın içindeyken bi uçak hissi uyandırmıyor değil. konsol Focus mk1 ile aynı yanılmıyorsam! bu yüzden sanırım galiba oraya koymuşlar. Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Araba harika fiyat harika.. Güzel günlerde kullanman dileğiyle kardeşim.. Bir soruda ben sorayım. Bu aracı okulun bittikten sonra Türk ruhsatı yapabilmek için ne kadar gidiyor neler yapılıyor bilgin var mı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts