İçeriğe Yönlendir

Cougar 2.5 V6

Tamer Özdemir

Recommended Posts

Tamer Özdemir

yeni canavarım. aracım 2000 model Ford'un COUGAR modelidir. 2544 cc motor hacimli DURATEC 2.5L V6  24valve

DOHC motora sahip 170 beygirlik bir makinadır. araç 194bin km dedir. yol tutuşu açısından gerçekten başarılıdır. 

direksiyon biraz serttir.(e46 330d kullandım onda da aynıydı güçlü arabalarda mı böyle oluyor bilemedim).

araç amerikada Mercury Cougar olarak piyasaya sürülmüştür. 1998 - 2002 arası üretilmiş olup. Jaguar'ın tasarımcıları 

tarafından tasarlanmıştır. aynı zamanda küçük kardeşi olarak aynı yıllarda Ford PUMA da tasarlanmış ve piyasaya sürülmüştür

aracımda Landi Renzo lpg sistemi bulunmakta uzun yolda ortalama 110- 140 km hız aralığında km de 0.21 kuruş gibi inanılması güç ama böyle de az bi ortalamaya sahiptir. not: gazda gitmiyor be abi!! 

sunroof hariç full modelidir. aracı öğrenci olduğum Bulgaristan'dan aldım. fiyatı: TL bazında 5000 Liraya aldım.
evet bulgaristanda araba hakikaten ucuz. 

daha aklıma gelmeyen özellikleride vardır muhakkak. sorarsanız seve seve yanıtlarım. 

lB2Rog.jpg

6Y7EDl.jpg

kZ3a09.jpg

zQv1OO.jpg

EQnBWv.jpg

q91apB.jpg

Z2gaRg.jpg

lB28RE.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Güzel günlerde kullanmanı dilerim ...

Bulgaristanda mı oturuyorsun normalde Ankarada mı ? 

Gayet diri duruyor araç..

Gerçekten fiyat olarak çok ama çok uygun .

Ülkemizde kullanmanın bazı prosedürleri var sanırım bunların ..

Çifte vatandaş olduğunda 6 ay Türkiye de 6 ay Bulgaristanda kullanabiliniyor diye biliyorum ..

Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir

Güzel günlerde kullanmanı dilerim ...

Bulgaristanda mı oturuyorsun normalde Ankarada mı ? 

Gayet diri duruyor araç..

Gerçekten fiyat olarak çok ama çok uygun .

Ülkemizde kullanmanın bazı prosedürleri var sanırım bunların ..

Çifte vatandaş olduğunda 6 ay Türkiye de 6 ay Bulgaristanda kullanabiliniyor diye biliyorum ..

Teşekkürler. Bulgaristanda öğrenciyim yazları Ankaradayım tabi okul sürecinde de ortalama her ay gelip gidiyorum Ankara'ya evet belirli prosedürler

var aracın burda kala bilme süresi maksimum 180 gün çifte vatandaş olmana gerek yok. ben sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ama 365

günün en az 185 günü nü orada geçirmen gerek ki arabayıda 6 ay burada kullana bilesin. arabada oraya göre söyleyim fiyatına göre çok iyi 

ama türkiyede olsa binilse ve ikinci el olarak alınsaydı inan bu araba ateş ederdi ateş  :yes: 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ford un en begendigim modellerinden. Puma da ayni tasarima sahip. Gule gule kullanin.

Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir

Ford un en begendigim modellerinden. Puma da ayni tasarima sahip. Gule gule kullanin.

eyvallah sağ olun

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Güle güle kullanın. O para bizde ancak birkaç yıllık vergisine yeter. [emoji1]

2.5 ve V6. harika bir şeydir O.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Hakikaten hoş araç. Iyi günlerde kullanın kazasız belasız inşallah

Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir

teşekkür ederim. fatih abi aynen burara yıllık vergisi neredeyse okadar. imkan bulmuşken değişik arabalara bineyim diyorum

Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

İyi günlerde kullanın çok diri duruyor.Fiyatı çok komik ama [emoji51]

Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir

İyi günlerde kullanın çok diri duruyor.Fiyatı çok komik ama [emoji51]

teşekkür ederim. evet fiyat ülkemize bakınca gerçekten çok komik ama yurt dışından da bizim ülkemize bakınca onlara komik geliyor bizden alınan vergiler bizim burda herşeyi dahil aldığımız 100 bin TL lik aracı yurt dışında max. 50-60 bine alırsın belki de daha ucuza. inşallah ülkemizde de arabaları ucuza almamız dileği ile  :biggrin:  :nea: 

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Biz neden bu kadar çok vergi odüyoruz ?

Kerizliğimizden.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

almanyada dayımda 1.9 tdi bora vardı otomatık, sunroof ve deri koltuklu. 3 bin euroya satmıştı :)

maşallah çok güzel duruyor.

Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos

Hayırlı olsun, mükemmel araç. Eryaman'da oturuyorsunuz sanırım :)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

teşekkür ederim. evet fiyat ülkemize bakınca gerçekten çok komik ama yurt dışından da bizim ülkemize bakınca onlara komik geliyor bizden alınan vergiler bizim burda herşeyi dahil aldığımız 100 bin TL lik aracı yurt dışında max. 50-60 bine alırsın belki de daha ucuza. inşallah ülkemizde de arabaları ucuza almamız dileği ile  :biggrin:  :nea: 

Hayırlı olsun,kazasız belasız..

Arkadasım dubaide 2009 range roveri 30.000 tl ye aldı, aynı araç burada 170.000 den başlıyor..

Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir

Hayırlı olsun, mükemmel araç. Eryaman'da oturuyorsunuz sanırımteşe

teşekkürler herkese . evet eryamanda ikamet ediyorum. 

Yorum bağlantısı

Hayırlısı olsun aracınız. Güle güle kullanın. Çok güzel maşallah..  :nazar:

Dikiz aynasının üzerindeki 7 nokta ne işe yarıyor acaba?

Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir

Hayırlısı olsun aracınız. Güle güle kullanın. Çok güzel maşallah..  :nazar:

Dikiz aynasının üzerindeki 7 nokta ne işe yarıyor acaba?

teşekkür ederim. o noktalar uyarı ışıklarını gösteriyor  balata,açık kapı,buz uyarısı,cam suyu,patlak far, servis kmsi uyarısı, soğuk hava uyarısı  (soğuk hava ve buz uyarısı farklı) 

o uyarı ışıklarının orda olması aracın içindeyken bi uçak hissi uyandırmıyor değil. konsol Focus mk1 ile aynı yanılmıyorsam! bu yüzden sanırım galiba oraya koymuşlar.

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Araba harika fiyat harika.. Güzel günlerde kullanman dileğiyle kardeşim.. 

Bir soruda ben sorayım. Bu aracı okulun bittikten sonra Türk ruhsatı yapabilmek için ne kadar gidiyor neler yapılıyor bilgin var mı ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...