İçeriğe Yönlendir

Şah Gitti Yaşasın Yeni Imprator

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

• 4 hafta sonra...
Mustafa Tüfekçi

y7uhazeb.jpg

Iniş takımları tamam.

Goodyear efficentgrip :p performans

Artık 2xx den yavaşlarken daha stabil olacaz. :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Yeni gördüm konuyu, hayırlı olsun Mustafa, mutluluk getirsin.

Amin.

Sağol abi

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Uzun yol deneyimi tamam. 110-130 arası hızlarda klima hep açık 8.5 civarı lpg.

Biraz tamir işinden sıkılmayan biri olsam Dizel focus yada benzeri bir araç alacağıma (özelliklede vw türevlerinden) 30-40,000 liraya mercedes olmak çok ama çok daha mantıklı. Tam sana uygun bir araba oldu bu araç Mustafa...

Ağız tadıyla kullan...8,5 litre lpg = 5 litre mazot hangi 180 yada 192 beygirlik 15 yaşında dizel bu kadar yakar ve bunun gibi gider ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun Mustafa.Ben atlamisim konuyu yahu.Nerdeyse araba eskimiş :p kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Biraz tamir işinden sıkılmayan biri olsam Dizel focus yada benzeri bir araç alacağıma (özelliklede vw türevlerinden) 30-40,000 liraya mercedes olmak çok ama çok daha mantıklı. Tam sana uygun bir araba oldu bu araç Mustafa...

Ağız tadıyla kullan...8,5 litre lpg = 5 litre mazot hangi 180 yada 192 beygirlik 15 yaşında dizel bu kadar yakar ve bunun gibi gider ?

Olurda bir gün İstanbul'a veya yakınlarına gelirsem, sana mercedes alalım abi :)

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Olurda bir gün İstanbul'a veya yakınlarına gelirsem, sana mercedes alalım abi :)

Benim araba merakım hiç kalmadı. Kapımda çalışır vaziyette sağlam güvenilir bir tane olsun yetiyor artıyor. Bu işler gençken zevk veriyordu yaş kemale erince çok tad vermiyor :) 15 sene önce olsaydı bu aracı geçen  hafta almıştım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-e350-4-matic-turkiyede-emsali-yok-tam-full-pars-motors-176077052/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

C270 cdi w203 kasa yakışır sana abi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

fatih hocam ikibin veya ikibinbir kasa 220 veya 270 cdi mersolar yakit acisindan uygundur kullanan arkadaslar diyorlar bunlarin bir ust kasasinin bu kadar konforlu olmadigini soyluyorlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

10600661_10152641754456661_9143601248804

yıldıza özel ilgi 3 teknisyenli muamele :D

muayeneden de geçtik.

far yıkamaya bakmadılar.

farların xenon olup olmadığınıda pek anladıklarını sanmam. el yordamı ile göz kararı yaptığım far ayarı ise az daha geçiyordu. sadece sağ far biraz içe bakıyor gibiydi ondan yön hatalı yazmışlar.

ilk yardım ve yangın tüpünü gösterdim. bak dedim bunlar burda. ( orjinal ilk yardım  ekipmanı arka pandizotta bölmesinde. söndürücü soför koltuğunda). onlardan kusur yazmamış tutup reflektör yok demiş. o da bagaj kapağındaydı oysaki :p

akü niye bagajda diye sordu. kaputun altında yer yok adamlar ondan oraya koymuş dedim. gülüştük :) tutmuş + kutup muhavazalı değil diye ona da yazmış kusur.

gündüz farlarınada   uygun olmayan renkte ve özellikte aydınlatma demiş bir hafif de ordan.

lpglilerin olmazsa olması cam çıkartması ve stepne sabit değil  kusurlarımız dışında   bir de yağ kaçakları var demiş. o da sağolsun usta yağı bol bulunca boca ettiydi yağ kapağını da gevşek sıkınca  biraz fazla yağımız atılmış oldu.

neyse muayene derdimiz de yok 2 yıl

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

4 eylülde ben gireceğim yağ kaçağı var derse teknisyenin üstüne yağ dökerim :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

o değil bu gün kartel korumaya 10luk lokma düştü :D   onu göremedim adamlar alttan nasıl yağ kaçağı gördü :p komple kapalı altı

Yorum bağlantısı
Ensari Tekel

Mustafa hocam eğer Köseköydeki Tüv e gittiyseniz onların olmayan şeyleri bulmada üstüne yok. Benim lpg li araç için ruhsatın içinde olmasına rağmen sızdırmazlık raporu yok demişlerdi.  :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Tüfekçi

çok hevesliydik ama  hevesimiz kursağımızda kalacak gibi.

babam otobanda başka bir aracın sıkıştırması sonucu bariyerlere girdi.  şükür babamda bir şey yok.

şimdi  sigora sürecini bekliyoruz.

araç yetkili mercedes servisinde yatıyor kuzu gibi :(

Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.

10653672_10152684001071661_3454258816617

10612837_10152684001011661_4504407964502

10649619_10152684001056661_5960247773928

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abim çok geçmiş olsun :(

Babanızda bişey olmaması sevindirici

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Geçmiş olsun Rabbim daha kötülerinden korusun inşallah.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
(düzenlendi)

Göremişim konuyu hayırlı olsun yazayım diye son sayfaya tıkladım kötü oldum ya :( Geçmiş olsun Mustafa'cım.

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Mustafa gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Babaya bisey olmamasi sevindirici

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...