Mustafa Tüfekçi 26 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2014 Iniş takımları tamam. Goodyear efficentgrip performans Artık 2xx den yavaşlarken daha stabil olacaz. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Yeni gördüm konuyu, hayırlı olsun Mustafa, mutluluk getirsin. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2014 Yeni gördüm konuyu, hayırlı olsun Mustafa, mutluluk getirsin.Amin.Sağol abi Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Uzun yol deneyimi tamam. 110-130 arası hızlarda klima hep açık 8.5 civarı lpg. Biraz tamir işinden sıkılmayan biri olsam Dizel focus yada benzeri bir araç alacağıma (özelliklede vw türevlerinden) 30-40,000 liraya mercedes olmak çok ama çok daha mantıklı. Tam sana uygun bir araba oldu bu araç Mustafa... Ağız tadıyla kullan...8,5 litre lpg = 5 litre mazot hangi 180 yada 192 beygirlik 15 yaşında dizel bu kadar yakar ve bunun gibi gider ? 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Hayırlı olsun Mustafa.Ben atlamisim konuyu yahu.Nerdeyse araba eskimiş kazasız belasız kullanmak nasip olsun Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Biraz tamir işinden sıkılmayan biri olsam Dizel focus yada benzeri bir araç alacağıma (özelliklede vw türevlerinden) 30-40,000 liraya mercedes olmak çok ama çok daha mantıklı. Tam sana uygun bir araba oldu bu araç Mustafa... Ağız tadıyla kullan...8,5 litre lpg = 5 litre mazot hangi 180 yada 192 beygirlik 15 yaşında dizel bu kadar yakar ve bunun gibi gider ? Olurda bir gün İstanbul'a veya yakınlarına gelirsem, sana mercedes alalım abi Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Olurda bir gün İstanbul'a veya yakınlarına gelirsem, sana mercedes alalım abi Benim araba merakım hiç kalmadı. Kapımda çalışır vaziyette sağlam güvenilir bir tane olsun yetiyor artıyor. Bu işler gençken zevk veriyordu yaş kemale erince çok tad vermiyor 15 sene önce olsaydı bu aracı geçen hafta almıştım... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-e350-4-matic-turkiyede-emsali-yok-tam-full-pars-motors-176077052/detay 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2014 Biraz tamir işinden sıkılmayan biri olsam Dizel focus yada benzeri bir araç alacağıma (özelliklede vw türevlerinden) 30-40,000 liraya mercedes olmak çok ama çok daha mantıklı. Tam sana uygun bir araba oldu bu araç Mustafa... Ağız tadıyla kullan...8,5 litre lpg = 5 litre mazot hangi 180 yada 192 beygirlik 15 yaşında dizel bu kadar yakar ve bunun gibi gider ? C270 cdi w203 kasa yakışır sana abi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 fatih hocam ikibin veya ikibinbir kasa 220 veya 270 cdi mersolar yakit acisindan uygundur kullanan arkadaslar diyorlar bunlarin bir ust kasasinin bu kadar konforlu olmadigini soyluyorlar. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 yıldıza özel ilgi 3 teknisyenli muamele muayeneden de geçtik. far yıkamaya bakmadılar. farların xenon olup olmadığınıda pek anladıklarını sanmam. el yordamı ile göz kararı yaptığım far ayarı ise az daha geçiyordu. sadece sağ far biraz içe bakıyor gibiydi ondan yön hatalı yazmışlar. ilk yardım ve yangın tüpünü gösterdim. bak dedim bunlar burda. ( orjinal ilk yardım ekipmanı arka pandizotta bölmesinde. söndürücü soför koltuğunda). onlardan kusur yazmamış tutup reflektör yok demiş. o da bagaj kapağındaydı oysaki akü niye bagajda diye sordu. kaputun altında yer yok adamlar ondan oraya koymuş dedim. gülüştük tutmuş + kutup muhavazalı değil diye ona da yazmış kusur. gündüz farlarınada uygun olmayan renkte ve özellikte aydınlatma demiş bir hafif de ordan. lpglilerin olmazsa olması cam çıkartması ve stepne sabit değil kusurlarımız dışında bir de yağ kaçakları var demiş. o da sağolsun usta yağı bol bulunca boca ettiydi yağ kapağını da gevşek sıkınca biraz fazla yağımız atılmış oldu. neyse muayene derdimiz de yok 2 yıl 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 4 eylülde ben gireceğim yağ kaçağı var derse teknisyenin üstüne yağ dökerim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 o değil bu gün kartel korumaya 10luk lokma düştü onu göremedim adamlar alttan nasıl yağ kaçağı gördü komple kapalı altı Yorum bağlantısı
Ensari Tekel 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Mustafa hocam eğer Köseköydeki Tüv e gittiyseniz onların olmayan şeyleri bulmada üstüne yok. Benim lpg li araç için ruhsatın içinde olmasına rağmen sızdırmazlık raporu yok demişlerdi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Eylül 2014 Yazar Paylaş 13 Eylül 2014 çok hevesliydik ama hevesimiz kursağımızda kalacak gibi. babam otobanda başka bir aracın sıkıştırması sonucu bariyerlere girdi. şükür babamda bir şey yok. şimdi sigora sürecini bekliyoruz. araç yetkili mercedes servisinde yatıyor kuzu gibi Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 (düzenlendi) Abim çok geçmiş olsun Babanızda bişey olmaması sevindirici 13 Eylül 2014 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Geçmiş olsun Rabbim daha kötülerinden korusun inşallah. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Gecmis olsun mustafa, baba iyi ya, gerisi teferruat. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Mustafa geçmiş olsun ya, Nazar değmiş resmen.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 (düzenlendi) Göremişim konuyu hayırlı olsun yazayım diye son sayfaya tıkladım kötü oldum ya Geçmiş olsun Mustafa'cım. 13 Eylül 2014 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Mustafa gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Babaya bisey olmamasi sevindirici Yorum bağlantısı
Recommended Posts