Murat Kuzey 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar. Bayram tatili için Kastamonunun ilçesi Taşköprü ye bağlı Ömerli Köyüne gittik. Dostlarımızla çok güzel zaman geçirdik. Hakikaten anadolu insanı bambaşka. Tanımadığı halde evlerine kahvaltıya, akşam yemeğine, çaya davet eden insanlar gördük. Şehirde ne kadar yozlaşmış olduğumuzu bir kez daha anladım. Atatürk boşuna dememiş, "Köylü milletin efendisidir." diye. Lafı fazla uzatmadan resimlere geçelim. Sabah saat 4 de, evden dört araba yola çıktık. Bu kadar kötü bir trafiğe hayatımda hiç rastlamadım. Göztepe köprüsünden izmit e 4 saatte varabildik. Çok kötüydü. Sinirden fotoğraf çekmek aklıma gelmedi. Bolu tünelinden başlıyoruz. Tünele girerken oldukça yavaş seyreden trafik vardı. Yolda kalan araçlara da rastladık Ve sonun da tünelin ucunda ki ışığa ulaşıyoruz. Bu arada km sayacımız güzel bir poz veriyor Gerede nin içinden geçtik. Ve yine süpriz.. Samsun, Kastamonu yolu. Oldukça yavaş ilerleyen yoğun bir trafik bizi bekliyor. Uzun bir süre sonra trafik normale döndü. Kastamonu yu geçtik artık köy yollarındayız. Yağmur altında keyifli bir yolculuktu. Yağmurun ardından güzel bir süpriz oldu bizim için. (Ön camda rezistans olduğundan fotoğraf net çıkmamış) Yorucu bir yolculuk sonunda köyümüze geldik. ve arabam da bana güzel pozlar verdi. Hemen tarladaki faaliyetleri izledik. Buğday tarlası. Çıkan buğdaylar. Köyün, belkide kastamonu nun en eski evlerinden biri. O evin içini geziyoruz... Bu resim de ocağın yanındaki dolapta bir zamanlar insanlar orada banyo yapıyorlarmış. Bu da başka bir oda. Ev çok bakımsız.. Bu da evin yapım tarihi. Arapça bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Taşköprü den bir kaç kare... Fazla resim çekme fırsatım olmadı maalesef.. Ve Ilgaz Dağları... Arabam bana yine güzel bir poz verdi... Umarım sıkılmamışsınız. Biz çok keyifli bir tatil geçirdik. Tatilin, Ege ve Akdeniz den ibaret olmadığını anlamış olduk. 31 Temmuz 2014 tarihinde Murat Kuzey tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Ellerine sağlık. Mükemmel kareler olmuş. Trafik çilesi maalesef kötü. Allah trafiktekilerin yardımcısı olsun. Dün Tekirdağ- İstanbul dönüş yolunda normalde 3 dakikada gittiğim yolu, ışıklara kadar 25 dakikada gittim.. Yorum bağlantısı
Naim Durmaz 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Anlatım ve fotoğraflar için teşekkürler , harika bir gezi olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Teşekkürler güzel resimler için emeğinize sağlık Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Çok güzel fotoğraflar, elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Hepsi cok güzel abi siyahliya :nazar: 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Benzer yerlerde fotoğraflar çekmişiz. Çok güzel yerler, çok güzel fotolar, Ilgaz dağı'nın havası bambaşka. 1 Yorum bağlantısı
Murat Kuzey 6 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2014 Benzer yerlerde fotoğraflar çekmişiz. Çok güzel yerler, çok güzel fotolar, Ilgaz dağı'nın havası bambaşka. Teşekkür ederim Selçuk Bey Evet benzer yerlerde çektim. Çok fazla gezme imkanım olmadı. Gittiğim yerleri karelemeye çalıştım. Ilgaz dağını daha fazla gezmek isterdim. Ama havası gerçekten bambaşka. Yorum bağlantısı
Murat Kuzey 6 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2014 Çok güzel fotoğraflar. Bayılıyorum gezi fotoğraflarına. Ellerinize sağlık. Oturduğunuz muhite göre şanslısınız. Bizim gibi bahçeşehir tarafında otursaydınız sadece Asya'ya ayak basmanız 4-5 saat bulurdu. Ve sizin çektiğiniz çile bize yeni başlardı En son 7-8 saat boyunca dur-kalk yapmaktan beynim su kaynatmaya başlayınca hanımın Ankara'ya yerleşelim teklifini kabul ettim. Düzen bozuldu ama kafam ve ruh sağlığım yerine geldi. İstanbul trafiği, çekilecek çile değil... Teşekkür ederim Sefa Bey, Aslında ben de İstanbul dan çok şikayetçiyim. Ama bu öyle bir şehir ki, ne kadar kızsanız da sözvseniz de havasından mı suyundan mı bilinmez, bırakamıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 9 Ağustos 2014 Paylaş 9 Ağustos 2014 Fotolar hoş olmuş. Ilgaz ve Küre Dağları Allah nasip ederse sıradaki gezi noktalarımız. Sizin İstanbul Ankara yönünde ilerlediğiniz zamanlarda bizde ters istikamette ilerliyorduk. Yeniçağa çıkışında kuyruk oluşmuştu, ve o noktadan itibaren Çerkezköy yol ayrımına kadar acayip bir yoğunluk vardı. Sürekli Allah yardımcıları olsun deyip durduk. Yorum bağlantısı
Recommended Posts