İçeriğe Yönlendir

İğneada Yolcuğum. Bol Ss Içerir.

Murat Kuzey

Recommended Posts

Murat Kuzey
(düzenlendi)

Merhaba arkdaşlar.

Geçtiğimiz pazar günü, günübirlik iğneada gezisi yaptık. Doğrusu bu kadar yorucu ve hayal kırıklığı bir gezi olacağını düşünemedik. Denizinin ve kumsalının çok methedildiği İğneadayı eminim sizde merak ediyorsunuzdur. İstanbuldan gidecek olanlar için oldukça uzun bir yol. Gidişimiz 5 buçuk saat kadar sürdü. Sadece Yıldız dağları yolunda  yol çalışması yapılıyor ve yol çok kötü. Gördüğümüz en güzel şey Longoz ormanlarıydı. Gidiş te sıkıntı yoktu. Ancak dönüşte tam bir trafik çilesi çektik. Sabah 07:00 de çıktığımız yolcuğumuz gece 00:00 de son buldu. Sözü fazla uzatmadan resimlere geçiyorum. 

TEM otobanı , Silivri tarafları,

yDv33JV.jpg

Tem otobanından Çorluya gelmeden Çerkezköy Org. San. sitesi tabelasından saptık.

2YK37yi.jpg

OUaJFHz.jpg

Çerkezköyden sonra yollar böyle oluyor.

EMC1bKD.jpg

UH2UOOA.jpg

Ayçiçek tarlaları arasından geçtik.

IP99qzB.jpg

Yıldız dağlarına ulaştık. Karşımızdaki görüntü bizi nasıl bir havaın beklediğinin habercisiydi.

cq0WD8P.jpg

kqScUMu.jpg

ZCZuw0n.jpg

nTKyfvB.jpg

Ağır yüküyle virajı alamayan bir kamyon.  :(

y6pUTzx.jpg

NSuflBV.jpg

Yol buraya kadar çok keyifliydi. Ancak sonrası...   :nea:

XxyNOKc.jpg

W5adQF4.jpg

C0nC72l.jpg

1rsPa9T.jpg

İnişe geçiyoruz çalışmalar hala devam...

zQIWgH2.jpg

Yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

VYch1Aa.jpg

Yollarda hiç ışıklandırma yok. Gece çok dikkatli olmak lazım.

MHzqzUb.jpg

Yol üstünde Çam Balı satıcılarına rastlamak mümkün. Kavanozu 35 TL den satılıyor.

CWzcRkg.jpg

Ve, sonunda...

X9RqYzN.jpg

İğneadanın girişinden sahile kadar sizlere aktarmaya çalışacağım...

WtGMgOW.jpg

nZsKenf.jpg

cOmNeWf.jpg

zNrurTd.jpg

Ve sonunda deniz göründü...  :bravo:

tQGsjRM.jpg

31nMYLZ.jpg

QnF0mEa.jpg

Çok kalabalık...

mYIx46T.jpg

2fGCdJ1.jpg

Hala arabayı parkedecek yer bulamadık...

NHy9tJv.jpg

RzQq5oh.jpg

Sahile giriş.

IuqWckS.jpg

qdq3R9p.jpg

Q1snPEt.jpg

mozO8tr.jpg

C8QV80x.jpg

T4MEzDv.jpg

Sonunda park ettik ve yerleşmeye başladık...

WYa6v7B.jpg

İğneada sahili ve denizi..

PY53ZGH.jpg

yOOXsxx.jpg

Tepsi büyüklüğünde deniz analarına rastlamak mümkün.  Ancak deniz anasının resmini çekmemişim malesef.

M5yv6W2.jpg

Bunların ne olduğunu çözemedim.

qLgzvmX.jpg

mdSPiMu.jpg

NItQWaT.jpg

Ve eve Dönüş..

Po87F8z.jpg

HuPZTH8.jpg

Yağmur da başladı.

IxKEhgE.jpg

Ve gecee saat 21:00 sıralarında silivriye ulaştık. Manzara böyleydi. 

Kx9ZDSZ.jpg

Avcılar tarafları...

feGi2z0.jpg

Umarım sıkılmadınız. İğneadayı merak edenler için biraz rehber olduysam ne mutlu bana. Yorum yapmayacağım. Resimlere bakarak yorumları sizlerden almak isterim. Bir daha gidermisin diye sorsanız Hayır derim ama. 

tarihinde Murat Kuzey tarafından düzenlendi
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı

3-4 defa gittiğim güzel bir yer. Yol çalışmaları yeni başlamış sanırım. Sürekli virajlı ve dar yollardı. yapılınca iyi olacak. Ayaklarına sağlık. Güzel yerler..

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Güzel tanıtım olmuş bende buna benzer birşeyi kendi arşivim için yapmıştım telefon tutucuya bağlı cep telefonu ile çekerek. Ellerinize sağlık. Yarı Kamilobalı / Kumburgazlı biri olarak tem her zaman ilk tercihim diyebilirim. Kazasız keyifli sürüşler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Güzel gezi olmuş ayaklarınıza sağlık. Tanıtım iyi olmuş karayolları yol çalışmaları hiç bitmiyor zaten. Onlarda olmasa yollar güzelleşmiyor işte. Denizide güzelmiş. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Pulat

sezon sonu olmuş gibi ama bence gayet hoş bi yolculuk olmuş arabada hani c max bi başka tatlıdır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Murat Bey, Ben gitmeyi düşünüyorum ama denizi nasıl merak ediyorum Karadeniz sahili Karaburun ve Yeniköy gibi ise günü gününe uymaz, diğer merakım Silivri yerine Arnavutköy, Karaburun'a giderken Çatalca ve Çerkezköy tabelaları var o istikametten direk gidiliyor mu acaba bilen var mı ? 

Yoksa TEM Silivri'den gitmek iş değil özellikle hafta sonu.

Yorum bağlantısı

O tarafı bilmiyorum abim ama, otobandan Saray çıkışından çıkarak Saray dan gidebilirsin.

Murat Bey, Ben gitmeyi düşünüyorum ama denizi nasıl merak ediyorum Karadeniz sahili Karaburun ve Yeniköy gibi ise günü gününe uymaz, diğer merakım Silivri yerine Arnavutköy, Karaburun'a giderken Çatalca ve Çerkezköy tabelaları var o istikametten direk gidiliyor mu acaba bilen var mı ? 

Yoksa TEM Silivri'den gitmek iş değil özellikle hafta sonu.

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar
(düzenlendi)

O tarafı bilmiyorum abim ama, otobandan Saray çıkışından çıkarak Saray dan gidebilirsin.

Saray'dan gidiliyorsa o zaman bağlantı var demektir :)

Kusura bakma Kerem Trakya için coğrafya bilgim zayıf hafızamda Kırklareli ile Tekirdağ'ı hep karıştırırım ben :)

tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

98 senesinde iki kere gitmiştim.

ilk seferinde dönüşte benim 3,15 silivride kalmıştı,ikinci seferde beraber gittiğimiz arkadaşlarımızın (aile) brodwayi conta yakıp silivriye gelemeden kalmıştı :)

oralar nasıl mıydı,hatırlayamadım :unsure2:  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Çerkezköy, Saray, Vize üzerinden giderim hep yol çalışması uzun zamandır var ne zaman bitecek bilmem.

İsterseniz Çatalca üzerinden Saray a çıkıp ta gidebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar
(düzenlendi)

98 senesinde iki kere gitmiştim.

ilk seferinde dönüşte benim 3,15 silivride kalmıştı,ikinci seferde beraber gittiğimiz arkadaşlarımızın (aile) brodwayi conta yakıp silivriye gelemeden kalmıştı :)

oralar nasıl mıydı,hatırlayamadım :unsure2:  :p

Baya dertli imişsiniz...o kadar maceradan sonra hatırlamak bile istemez insan :)

tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı

Askerliğimi yaptığım yer,doğası çok güzel ama denizi de bana hiç cazip gelmemişti =) Gitmişken Dupnisa mağrasınada uğrasaymışsınız keşke .. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

hastayım şu yolculuklara cıkıcan yola ne görürsen çek özellikle köyler ....elinize sağlık ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...