Mehmet Pınar 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Emeğinize sağlık.Ben çok beğendim.Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 Maşallah Maşallah güzel güzel yol alıyor Emeğinize sağlık.Ben çok beğendim.Güle güle kullanın. Teşekkürler Arkadaşlar bugün yazılımda araç daha sonra jant lastikler takılacak akşama resimler burda Yorum bağlantısı
Semih Güney 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Teşekkürler Arkadaşlar bugün yazılımda araç daha sonra jant lastikler takılacak akşama resimler burda Yazılımdan kasıt nedir? Sprintbooster tarzı gaz tepkisi artışı falan mı yoksa chip mi? Yada başka bir şey...Chip'e ihtimal vermiyorum ama yazdım yinede Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Hayırlı olsun ilk sedan st sizinki mi oluyor simdi Yorum bağlantısı
İlhan Karagül 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Hayırlı olsun.Çok güzel çalışmalar olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Maşallah hep içimden geçiriyordum sedan focus 3 e sağlam bir uygulama ne zaman yapılacak diye bu makine çok can yakacak belli hem de beyaz Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 7 Ekim 2014 Yazar Paylaş 7 Ekim 2014 Yazılımdan kasıt nedir? Sprintbooster tarzı gaz tepkisi artışı falan mı yoksa chip mi? Yada başka bir şey... Chip'e ihtimal vermiyorum ama yazdım yinede Her ikisinde yaptık gaz tepkisi artışı ve Chip sonuç araç 136 ps oldu Hayırlı olsun ilk sedan st sizinki mi oluyor simdi Yok hayır İzmir'de bi arkadaş ta da var benim ki ikinci sanırım başka bildiğim yok çünkü Bu arada OZ Racing jantlarımız ve F1 lastiklerimiz de takıldı Benzemiş mi Hayırlı olsun.Çok güzel çalışmalar olmuş. Teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah 4 Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 7 Ekim 2014 Yazar Paylaş 7 Ekim 2014 Maşallah hep içimden geçiriyordum sedan focus 3 e sağlam bir uygulama ne zaman yapılacak diye bu makine çok can yakacak belli hem de beyaz Teşekkürler çalışmalar devam şuan eksoz difüzör ve açık hava araştırmasındayız daha yapılacak çok iş var tabi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 Jant dışında çok güzel olmuş: gündüz farı harika, fakat bu model OZ'u ve çoktan seçmeli bijonluları beğenemiyorum. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 Spoiler çok yakışmış st tampon ve farlar keza öyle maşallah emeğinize sağlık. Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 7 Ekim 2014 Yazar Paylaş 7 Ekim 2014 çok güzel biyere gidiyo araçTeşekkürler devamı gelecek Jant dışında çok güzel olmuş: gündüz farı harika, fakat bu model OZ'u ve çoktan seçmeli bijonluları beğenemiyorum. Jantlar için çok düşündük ve buna karar verdik tabi zevk meselesi teşekkürler Çok güzel Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 7 Ekim 2014 Yazar Paylaş 7 Ekim 2014 Spoiler çok yakışmış st tampon ve farlar keza öyle maşallah emeğinize sağlık. Teşekkürler arka tamponda da birşeyler yapabilirsek çok daha güzel olacaktır eminim fikirlere açığım arkadaşlar difüzör konusunda özellikle işte budur diyebileceğim bir difüzörü henüz bulamadım şuan HB tampon ekini ve eksozunu düşünüyorum sizce nasıl olur ? Yorum bağlantısı
Semih Güney 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 Teşekkürler arka tamponda da birşeyler yapabilirsek çok daha güzel olacaktır eminim fikirlere açığım arkadaşlar difüzör konusunda özellikle işte budur diyebileceğim bir difüzörü henüz bulamadım şuan HB tampon ekini ve eksozunu düşünüyorum sizce nasıl olur ? Hb tampon ekini takmaya çalışanlar oldu fakat başaramadılar çünkü bağlantı noktaları,oturma yerleri v.s gibi farklılıklar var sedana göre. Makyajlı Focus'ta yakında geliyor,mevcut kasa sedana pek ilgi kalmaz artık bu yüzdende difüzor arayışı çok daha sıkıntıya girer. Ya paraya kıyıp özel olarak yaptıracaksınız yada çift çıkış egzoz sistemi yaptırıp onla bir nebze arka tarafı toparlayacaksınız. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 Arkaya çift ekzos ve led stoplar güzel giderdi. Yapan var mı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 8 Ekim 2014 Paylaş 8 Ekim 2014 Araciniz cok güzel olmus iyi günlerde kullanin. Yerli sitelerde sedan focus icin difüzör bulmaniz zor gibi, aliexpress, ebay gibi sitelerde güzel alternatifler var. bence bi göz atmaya değer 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Ekim 2014 Paylaş 8 Ekim 2014 Arabanın konusunu forumda yeni görüyorum Alparsalan abi 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 8 Ekim 2014 Yazar Paylaş 8 Ekim 2014 Arabanın konusunu forumda yeni görüyorum Alparsalan abi Maaşallah emin foruma senin sayende üye olduk biliyosun bu hastalığı sen başlattın bende Araciniz cok güzel olmus iyi günlerde kullanin. Yerli sitelerde sedan focus icin difüzör bulmaniz zor gibi, aliexpress, ebay gibi sitelerde güzel alternatifler var. bence bi göz atmaya değer Teşekkürler hepsine bakıyoruz ama istediğimiz gibi bir difüzör halen bulamadık maalesef Arkaya çift ekzos ve led stoplar güzel giderdi. Yapan var mı bilmiyorum. Led stopları düşünüyorum evet güzel örneklerde var sadece karar verme aşaması biraz uzun sürüyor olmuşken en güzeli en iyisi olsun istiyorum Hb tampon ekini takmaya çalışanlar oldu fakat başaramadılar çünkü bağlantı noktaları,oturma yerleri v.s gibi farklılıklar var sedana göre. Makyajlı Focus'ta yakında geliyor,mevcut kasa sedana pek ilgi kalmaz artık bu yüzdende difüzor arayışı çok daha sıkıntıya girer. Ya paraya kıyıp özel olarak yaptıracaksınız yada çift çıkış egzoz sistemi yaptırıp onla bir nebze arka tarafı toparlayacaksınız. Evet bağlantı yerleri ile ilgili sıkıntıları duydum bende ama sonuçta plastik olduğu için bu konuda auto king den yardım alabilirim diye düşünüyorum özel yaptırma konusuda plastik olarak yapacak bir yer yok zaten fiber de benim işime gelmiyo çok güzel olmuyor zaten bir-iki aya kadar olumlu bir sonuç alabileceğime eminim araştırmaya devam 2 Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 Son halimiz den bir görüntü 6 Yorum bağlantısı
Burak ilgin 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Maşallah güzel olmuş ben çok beğendim. Renk çok güzel yapılan tüm detayları gösteriyor. Spoyler fiber mı yoksa orjinal bir parça mi? Arka tampon için birsey düşünüyor musunuz? Jantlar değişik olmuş, ben fifteen52 den yana kullandım Yorum bağlantısı
Recommended Posts