İçeriğe Yönlendir

Connect Gündüz Farı Fikirleriniz

Sarp D. Uygur

Recommended Posts

Sarp D. Uygur

Arkadaşlar şu gündüz farı furyasına biraz merak saldık bizde, araştırdım ama bizim connectlerin ön taraf biraz bu işe uygun olmadığından düzgün birşey bulamıyorum.

Az önce şöyle birşeyle karşılaştım
HTB1vQl_GXXXXXbxXVXXq6xXFXXXn.jpg
HTB1YuB6GXXXXXaBXVXXq6xXFXXXw.jpg

Bu ışıklı şeritlerden bir çift alsak, sizce bizim connectlerde güzel dururlar mı veya uyumlu olur mu far içi dışar yanlardan içeriye doğru uygulasak L şeklinde? 

upload%5C71047_1.jpg

Ya da başka önerisi olan var mı?

Ürünün detayları da http://www.aliexpress.com/item/New-hot-One-pair-2x45cm-White-Amber-Tube-Switchback-Headlight-car-LED-Strip-For-Audi-Style/2034802147.html?spm=5261.1283479.1998146133.1410 adresinde var.

Yorum bağlantısı

Bunlar gündüz farından ziyade angle gibi sadece görüntü amaçlı sanırım. Gündüz farının özelliği güneşli havada, uzak mesafeden fark edilmesi..

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

sislerin altlarında dörder tane delik var, 1w power ledler ile çok orijinal durabilir bence.

Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya
(düzenlendi)

Merhaba Sarp bey,

Bence yerinden ziyade gündüz farkedilecek mi sorununu çözmelisiniz. Eklediğiniz resimde hep gece resimleri var, bu far gündüz yanacak. Uzaktan farkedilebilecek mi?

Bu konuda benim bir çalışmam olmuştu, 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262035-g%C3%BCnd%C3%BCz-far%C4%B1-montaj%C4%B1/#entry2463416

Benim kullandığım gündüz farında 10W / 5000 kelvin yazıyor ancak gün ışığında görünürlük konusunda hala endişelerim var.

Yer konusunda ise tampona plakalığın altında kalan kısma takılabilir. 

Edit: İmla.

tarihinde Ozan Akkaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Yani gündüz için yetersiz mi gelir diyorsun Kerem abi?

Sislerin altındaki bölüm sürekli kaldırımla temas edecek diye oraları düşünmüyorum yoksa bir arkadaşımızın oraya uyguladığı güzel bir gündüz farı çalışması da var sitede..

Yorum bağlantısı

Yani gündüz için yetersiz mi gelir diyorsun Kerem abi?

Sislerin altındaki bölüm sürekli kaldırımla temas edecek diye oraları düşünmüyorum yoksa bir arkadaşımızın oraya uyguladığı güzel bir gündüz farı çalışması da var sitede..

Aynen. Zaten ozan bey yukarıda daha detay yazmış.. 

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Gerçi şu da var; 1,5 tonluk, 1,80 boyundaki arabayı, cüssesinden fark edemeyip, farlardan farkedecek kişi çok da şanslı sayılmaz aslında :) Var mı başka öneriler, böyle far çevresinden fazla uzaklaşmadan yapılabilecek çalışmalarla ilgili? Ozan beyin önerisi de pek çekici gelmedi aşağıda kalacağı için :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya

Gerçi şu da var; 1,5 tonluk, 1,80 boyundaki arabayı, cüssesinden fark edemeyip, farlardan farkedecek kişi çok da şanslı sayılmaz aslında :) Var mı başka öneriler, böyle far çevresinden fazla uzaklaşmadan yapılabilecek çalışmalarla ilgili? Ozan beyin önerisi de pek çekici gelmedi aşağıda kalacağı için :unsure2:

Benim far ve çevresine müdahale etme şansım olmadığı için tampona yöneldim. Bir çok aracın gündüz farı orijinalden tampona takılmış, sizin araçta da kötü durmayacağı kanısındayım.

IsCV515.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Sarp kolay gelsin öncelikle benimde aynı şekildse bi gündüz farı çalışmam var önümüzdeki hafta elimde olucak inşallah senin sis farı kapaklarının üzerinde delikler vardı değil mi

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Benim far ve çevresine müdahale etme şansım olmadığı için tampona yöneldim. Bir çok aracın gündüz farı orijinalden tampona takılmış, sizin araçta da kötü durmayacağı kanısındayım.

IsCV515.jpg

Ozan abi dediğin yeri düşündüm daha önce ama imkan olursa fardan fazla uzaklaşmayalım diyorum hala. Tabi sonradan ne olur bilmiyorum ama şimdilik o boşluklara çalışmayı düşünmüyorum.

Sarp kolay gelsin öncelikle benimde aynı şekildse bi gündüz farı çalışmam var önümüzdeki hafta elimde olucak inşallah senin sis farı kapaklarının üzerinde delikler vardı değil mi

Sis farı kapakları yok bende, direk sis farı var tam anlayamadım Taner demek istediğini. Çalışmayı görmek isterim, bu arada ne yaptın egr ni iptal edebildin mi?

Adapazarında Nisa Tuning yapımı. Markayla bir ilgim yok sosyal medyada rastladım.

10458343_10152254939222921_8596972585972

10550862_10152254938482921_7111778909871

Mesela bu arabada gayet güzel duruyor ama yine görüntüler karanlık ortamda alınmış ve arabanın tamponu boyalı olduğu için daha çok yansıma yapıyor. Bizim araçta far altındaki siyah bölümlerden dolayı daha karanlık kalacak buna nazaran. Yine de ben beğendim.. Güzel örnek olmuş..

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

yok egr hala duruyor bi ara el atmamız lazım. bak yukarıdaki senin gösterdiğin malzemeyi  farın içine monte edebiliriz aslında yukarıdakinin aynısı olur  güzel olmuş bencede.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Tez elden Oktay kadeşimize ulaşıla.....Bu işin duayeni oktay dır....

Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

Buda Benim Kendi Yaptığım ve Kullandığım Gündüz farı 

qc8odB.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Haş bilmem kaç farlı konnek yada fuşın araçlarda encıl far gibi detaylar çok sası duruyor, tek far olmamalı çift far olursa güzel duruyor.

(kaynak benim araba)

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

qc8odB.jpg

Bu arka ve ön tampondaki yan ışıklar muayeneden geçiyomu ? ve nerden buluruz acaba? yardımcı olursan sevinirim :))

Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

qc8odB.jpg

Bu arka ve ön tampondaki yan ışıklar muayeneden geçiyomu ? ve nerden buluruz acaba? yardımcı olursan sevinirim :))

Evet Muayeneden Geçiyo parçayı bu http://www.e-fordyedekparca.com/CONNECT-ON-TAMPON-SINYALI-SAG,PR-383.html siteden aldım Ancak montajda Tamponda kesim işleri var baya dikkatli bir işçilik istiyor. ;)

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Tez elden Oktay kadeşimize ulaşıla.....Bu işin duayeni oktay dır....

Her aydınlatma konusunda adamın başını ağrıtmayalım ya :)

Benim gündüz farı

d8b26bc4d9e87f0adb8364d950cffe82.jpg

Abi seninkileri gördüm de eğer çaresiz kalırsam o bölgeleri düşünücem, senin araçta gayet güzel durmuş, basık zaten bizim araçlara göre sizinki, lakin bizim araçta öyle aşağıda kalmasından yana değilim de bakıcaz artık.

qc8odB.jpg

Valla arabanın maşallahı var, bu da güzel olmuş açıkçası..

Haş bilmem kaç farlı konnek yada fuşın araçlarda encıl far gibi detaylar çok sası duruyor, tek far olmamalı çift far olursa güzel duruyor.

(kaynak benim araba)

Abi doğru diyon da şimdi kalkıp o farları çiftlemek mümkün değil, bir yolunu bulursam bu farlara çalışıcaz, olmazsa da can sağlığı :)

Merhaba hocam buda benim çalısmam bir bak derim belki bir yararı dokunur.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258336-ftc-mod-connectime-daylight-uygulamasi-sinyal-eki/

İbrahim senin çalışmanı da takip ettim, gayet başarılı ama dediğim gibi aşağılara düşünmüyorum şimdilik.. Far içi veya fara yakın yerler önceliğim. Olmazsa da vazgeçeriz orjinal kalır ne yapalım :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...