Enes Ayan 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Merhaba Klimayı açtığım zaman sağ taraf paspasa su akıtıyor geldiği yeri tam göremedim ama klima borusu falan mı patladı anlamadım. Sorun ne olabilir ? Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Sanırım polen filtreniz düzgün takılmamış, o kısımdan su alıyor. Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Yanımda çalışan ardaşımın da daha önce aynı sorun başına gelmiş, onunda paspas ıslanıyormuş.Vites kutusunun ön tarafında bulunan klimanın bağlantı yerinden kaçırdığı tespitine varılmış. Klima yüksek ayarda çalışdığında oluyormuş bu sorun sizde de mi o şekilde, yoksa her klimayı açışta mı? 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 19 Eylül 2014 Yazar Paylaş 19 Eylül 2014 Evet galiba bende de klimayı en yüksek yada en düşük açtığımda oluyor. Çözümü nasıl olmuş acaba parça mı değişmiş ? Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 (düzenlendi) Yukarıdaki mesajımı düzelteyim. Sadece klima açıldığında oluyorsa, yoğunlaşan suyu tahliye eden borunun tıkanmasından olabilir. Servise götürürseniz hemen düzelteceklerdir. Benim Fiestam'da da olmuştu, servisteki usta elini içeri sokup bir boruyu çekti ve temizledi, sorun düzeldi. 19 Eylül 2014 tarihinde V.Ceyhun Emir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Evet galiba bende de klimayı en yüksek yada en düşük açtığımda oluyor. Çözümü nasıl olmuş acaba parça mı değişmiş ? 30 Tl'ye suyun içine katılan oluşabilecek delikleri kapatan bir madde dökmüşler sorunu hallolmuş. Ama geçici bir çözüm sanırsam. Yorum bağlantısı
Enes Ayan 19 Eylül 2014 Yazar Paylaş 19 Eylül 2014 Yukarıdaki mesajımı düzelteyim. Sadece klima açıldığında oluyorsa, yoğunlaşan suyu tahliye eden borunun tıkanmasından olabilir. Servise götürürseniz hemen düzelteceklerdir. Benim Fiestam'da da olmuştu, servisteki usta elini içeri sokup bir boruyu çekti ve temizledi, sorun düzeldi. 30 Tl'ye suyun içine katılan oluşabilecek delikleri kapatan bir madde dökmüşler sorunu hallolmuş. Ama geçici bir çözüm sanırsam. Teşekkür ediyorum. Sanayi yolu gözüktü Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Teşekkür ediyorum. Sanayi yolu gözüktü Motor suyuna katılan bu madde her ne ise oluşabilecek tıkanmaları da açacak birşeymiş.İnşallah böyle basit bir şekilde hallolur sorununuz. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Murat Gök 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Ayni sikinti benim mondide de mevcut. Klima acildiginda on yolcu tarafina su geliyor.. Nerede yaptiracagiz bu arizayi,ne kadar masraf acacak acaba? Yorum bağlantısı
Çözüm Çağlar Bayur 19 Eylül 2014 Çözüm Paylaş 19 Eylül 2014 Lifte kaldirin on gogusten disari cikan hortum ucunu bulum once orayi temizleyin 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Lifte kaldirin on gogusten disari cikan hortum ucunu bulum once orayi temizleyinTikaniklik yoksa,icerde mi sikinti vardir abi,torpido arkasina denk gelen kisimda? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 99 ihtimal tahliye tikali. Aksi sekilde zaten kazan sokulecek. O da torpido arkasinda. O bolgede bol kablo var. Baktırın 2 Yorum bağlantısı
Murat Gök 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 99 ihtimal tahliye tikali. Aksi sekilde zaten kazan sokulecek. O da torpido arkasinda. O bolgede bol kablo var. BaktırınAnlasildi abi,birlik ihtimal gercek olmaz umarim. Yorum bağlantısı
Murat Gök 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Tıkanıklık vardır.Umarim oyle basit birseydir abi. 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Sonuç : Klima tahliye borusunda tıkanıklık varmış sorun giderildi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts