İçeriğe Yönlendir

Klima Açılınca Sağ Paspas Islanması

Enes Ayan
Çözüme git Çağlar Bayur tarafından,

Recommended Posts

Enes Ayan

Merhaba 

Klimayı açtığım zaman sağ taraf paspasa su akıtıyor geldiği yeri tam göremedim ama klima borusu falan mı patladı anlamadım. Sorun ne olabilir ?

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Sanırım polen filtreniz düzgün takılmamış, o kısımdan su alıyor.

Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

Yanımda çalışan ardaşımın da daha önce aynı sorun başına gelmiş, onunda paspas ıslanıyormuş.Vites kutusunun ön tarafında bulunan klimanın bağlantı yerinden kaçırdığı tespitine varılmış. Klima yüksek ayarda çalışdığında oluyormuş bu sorun sizde de mi o şekilde, yoksa her klimayı açışta mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Evet galiba bende de klimayı en yüksek yada en düşük açtığımda oluyor. Çözümü nasıl olmuş acaba parça mı değişmiş ?

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir
(düzenlendi)

Yukarıdaki mesajımı düzelteyim. Sadece klima açıldığında oluyorsa, yoğunlaşan suyu tahliye eden borunun tıkanmasından olabilir. Servise götürürseniz hemen düzelteceklerdir. Benim Fiestam'da da olmuştu, servisteki usta elini içeri sokup bir boruyu çekti ve temizledi, sorun düzeldi.

tarihinde V.Ceyhun Emir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

Evet galiba bende de klimayı en yüksek yada en düşük açtığımda oluyor. Çözümü nasıl olmuş acaba parça mı değişmiş ?

30 Tl'ye suyun içine katılan oluşabilecek delikleri kapatan bir madde dökmüşler sorunu hallolmuş. Ama geçici bir çözüm sanırsam.

Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Yukarıdaki mesajımı düzelteyim. Sadece klima açıldığında oluyorsa, yoğunlaşan suyu tahliye eden borunun tıkanmasından olabilir. Servise götürürseniz hemen düzelteceklerdir. Benim Fiestam'da da olmuştu, servisteki usta elini içeri sokup bir boruyu çekti ve temizledi, sorun düzeldi.

30 Tl'ye suyun içine katılan oluşabilecek delikleri kapatan bir madde dökmüşler sorunu hallolmuş. Ama geçici bir çözüm sanırsam.

Teşekkür ediyorum. Sanayi yolu gözüktü  :)

Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

Teşekkür ediyorum. Sanayi yolu gözüktü  :)

Motor suyuna katılan bu madde her ne ise oluşabilecek tıkanmaları da açacak birşeymiş.İnşallah böyle basit bir şekilde hallolur sorununuz. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Ayni sikinti benim mondide de mevcut. Klima acildiginda on yolcu tarafina su geliyor.. Nerede yaptiracagiz bu arizayi,ne kadar masraf acacak acaba?

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Çağlar Bayur

Lifte kaldirin on gogusten disari cikan hortum ucunu bulum once orayi temizleyin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Lifte kaldirin on gogusten disari cikan hortum ucunu bulum once orayi temizleyin

Tikaniklik yoksa,icerde mi sikinti vardir abi,torpido arkasina denk gelen kisimda?
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

99 ihtimal tahliye tikali. Aksi sekilde zaten kazan sokulecek. O da torpido arkasinda. O bolgede bol kablo var. Baktırın

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Gök

99 ihtimal tahliye tikali. Aksi sekilde zaten kazan sokulecek. O da torpido arkasinda. O bolgede bol kablo var. Baktırın

Anlasildi abi,birlik ihtimal gercek olmaz umarim.
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Enes Ayan

Sonuç : Klima tahliye borusunda tıkanıklık varmış sorun giderildi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...