Ümit Mavigöz 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Merhaba Forumdaşlar Zıpkınla balık avı yapan arkadaşlar varmı ? Bir arkadaşımla bu işe merak sardık set alıcaz bize öneride bulanabilecek arkadaşlar abiler varmıdır forumumuzda ? 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Ümit mevsim yavaş yavaş geçiyor ama biraz acele etmen lazım... 2 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 Ümit mevsim yavaş yavaş geçiyor ama biraz acele etmen lazım... bu işin mevisimi pek olmuyor abi kışın da dalınıyor 1 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Bu yaz biz de karar verdik. Olta ile yakalayamayınca konuyu takip ediyorum... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 bu işe ilk defa başlayacaksanız eğer ucuzdan başlayıp profesyonele doğru yol olmak iyidir.italyan tecnisub veya cressi iyi markalar yerli yılmaz özellikle zıpkında tercih edilebilir,uzun süre kullanmak isterseniz iyi bütçe ayırıp malzemeye iyi baktıktan sonra 5-10 sene kullanabilirsiniz..profesyonel olduktan sonra atış serbest kamuflaj ağırlık vs vs ;) 2 Yorum bağlantısı
Yusuf Çayır 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Ümit Kardeşim Kemeraltında Çağlar av var, orada Ali ERCAN arkadaşımın yanına uğrarsan size yeterince yardımcı olucaktır. 3 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 ucuz olsun istersen bit pazarindada baya bulunuyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Ümit mevsim yavaş yavaş geçiyor ama biraz acele etmen lazım... mevsimi geçmiyor asıl mevşimi yeni başlıyor 1 Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 hayvanlara eziyet etmeyelim lüffen Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 hayvanlara eziyet etmeyelim lüffen eziyet derken abi ? Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 Ümit Kardeşim Kemeraltında Çağlar av var, orada Ali ERCAN arkadaşımın yanına uğrarsan size yeterince yardımcı olucaktır. teşekkürler yusuf abi tahmini ne kadarı bulur herşey dahil fiyat ? Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 eziyet derken abi ? Elle yakalayıp, pişirmeden yiyin. Böylece balıkların canı acımamış olur.. Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 Elle yakalayıp, pişirmeden yiyin. Böylece balıkların canı acımamış olur.. mantıklı aslında abi suşi misali :D Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 (düzenlendi) Ümit Kardeşim Kemeraltında Çağlar av var, orada Ali ERCAN arkadaşımın yanına uğrarsan size yeterince yardımcı olucaktır. Katılıyorum, Çağlar Av'a uğramadan karar verme.. teşekkürler yusuf abi tahmini ne kadarı bulur herşey dahil fiyat ? Face üzerinden zıpkıncı ve zıpkıncılar arası alım satım sitelerinde 400-700 arasında komple takım halinde satılan ürünler var, gayet uygun fiyatlara gidiyor ürünler. Önce kendince bir araştırma yap, aklında birşeyler belirsin, sonrasında biz yardımcı oluruz elden geldikçe. Badin falan yoksa haber ver 25 Eylül 2014 tarihinde Sarp D. Uygur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 Katılıyorum, Çağlar Av'a uğramadan karar verme.. Face üzerinden zıpkıncı ve zıpkıncılar arası alım satım sitelerinde 400-700 arasında komple takım halinde satılan ürünler var, gayet uygun fiyatlara gidiyor ürünler. Önce kendince bir araştırma yap, aklında birşeyler belirsin, sonrasında biz yardımcı oluruz elden geldikçe. Badin falan yoksa haber ver teşekkürler abi 2 kişiyiz zaten uygun bi zamanda çağlar ava gidicem Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 http://www.posta.com.tr/saglik/GaleriHaber/Butun-vucudunu-kurtlar-sardi.htm?ArticleID=246374 Çİğ balık yemeyi düşünenlere, afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Çiğ sucuk yersek Hiç birşey olmaz devam et 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Ne avlayacaksiniz yada nerelerde avlanacaksiniz. zipkin boyu falan onemlidir. ben 75lik sniper marka bir zipkin almistim 70-80tl ye daha profuna henuz ihtiyac duymadim. niyetlendigimi zaten vuruyorum cok sukur eldivenlerim ve gozluk snorkel takimim mares. (gozluk snorkel mares tana modeli) palet bendeki elzem ihtiyac ilerki donemlerde bitane palete ihtiyacim var benimde 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Tecrübe işidir biraz... Suya dalma ve geri çıkma süresini iyi hesaplamak çok çok önemli... Sığ su bayılması geçiren amatörleri çok duyuyoruz malesef... Palet olarak c4 carbon öneririm Çift lastik zıpkınlar daha iyi işler çıkarır. Dalıcağınız bölgeye uygun kamuflajlı elbise tercih ederseniz daha iyi olabilir. 5mm elbise kullanıyorum sorun yaşamıyorum Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 teşekkürler abi 2 kişiyiz zaten uygun bi zamanda çağlar ava gidicem Aman badisiz dalma sakın, Kubilay'ın da dediği gibi suya dalış ve çıkış arası süreni zorlama, agaşonda 1 saniye fazla kalmak için canını ortaya koyma.. Kısacası hırs yapma.. Balık işi su üstünde de olsan altında da olsan sabır işi.. İhtiyacın olan malzemeler için haber verirsen, sıfır veya ikinci el eldekilerle falan yardımcı oluruz. Karşıyakada veya yakın bir yerdeysen ordaki gruba da dahil ederiz sizi, hem öğrenirsiniz hem fikir sahibi olursunuz çoğu konuda.. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Çayır 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 teşekkürler yusuf abi tahmini ne kadarı bulur herşey dahil fiyat ? Zıpkınla balık avında kullanılacak (Elbise-zıpkın-gözlük-şnorkel-serbest dalış paleti-eldiven-patik-ağırlık kemeri-kurşun ağırlıkları-bıçak) bütün malzemeler yaklaşık 700-800 TL' arası malzemelerinizi tedarik edebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 Ne avlayacaksiniz yada nerelerde avlanacaksiniz. zipkin boyu falan onemlidir. ben 75lik sniper marka bir zipkin almistim 70-80tl ye daha profuna henuz ihtiyac duymadim. niyetlendigimi zaten vuruyorum cok sukur eldivenlerim ve gozluk snorkel takimim mares. (gozluk snorkel mares tana modeli) palet bendeki elzem ihtiyac ilerki donemlerde bitane palete ihtiyacim var benimde valla abi şöyle söyliyim bu konuda amatörüm diğer arkadaş biraz bilgili benim dalan bi kaç arkadaşın videosunu izledim hoşuma gitti merak ettim yapmaya karar verdim bi foruma sorayım dedim ki umudumda yoktu ya kimse çıkmaz dedim ama baya arkadaş uğraşıyomuş mennun oldum Aman badisiz dalma sakın, Kubilay'ın da dediği gibi suya dalış ve çıkış arası süreni zorlama, agaşonda 1 saniye fazla kalmak için canını ortaya koyma.. Kısacası hırs yapma.. Balık işi su üstünde de olsan altında da olsan sabır işi.. İhtiyacın olan malzemeler için haber verirsen, sıfır veya ikinci el eldekilerle falan yardımcı oluruz. Karşıyakada veya yakın bir yerdeysen ordaki gruba da dahil ederiz sizi, hem öğrenirsiniz hem fikir sahibi olursunuz çoğu konuda.. abi herşeye ihtiyacımız var şuanda sıfırdan başlıyorum alacağım ürünleri taksitli almayı düşündüğüm için 2. el olmaz sanırım o yüzden çağlar av a gidicem.. ben foçada oturuyorum karşıyaka pek uzak sayılmaz bilgili olan arkadaşalarlada tanışmaktan memnun olurum Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Güzel uğraş ama korkutuyor insanı. Tekniği iyi bilmek ve balık sevdasına bundan ödün vermemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ömür Özgün Yıldırım 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Zıpkınla balık avında kullanılacak (Elbise-zıpkın-gözlük-şnorkel-serbest dalış paleti-eldiven-patik-ağırlık kemeri-kurşun ağırlıkları-bıçak) bütün malzemeler yaklaşık 700-800 TL' arası malzemelerinizi tedarik edebilirsiniz. yusuf abi senin kıyıda köşede turuncu paletlerin vardır yardımcı olsana arkadaşa )) ümit kardeşim özelden görüşelim yardımcı olurum sana 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Çayır 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 (düzenlendi) yusuf abi senin kıyıda köşede turuncu paletlerin vardır yardımcı olsana arkadaşa )) ümit kardeşim özelden görüşelim yardımcı olurum sana Uzun zaman oldu görüşemedik seninle kardeşim,, turuncu paletleri dalışa gidersek sana hediye edicem Ümit kardeşim Özgünümle irtibada geç oda sana çok yardımcı olur. 26 Eylül 2014 tarihinde Yusuf Çayır tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts