Misafir 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Sizin yemek kültürünüz zayıfsa ben ne yapayım 1-Yediğim adana değil Domatesli Maraş Kebabı 2- Görmediysen iyi araçtır. Yanına pilav konur. İşte Örnekleri Tıkla gör Biz yemekleri araç olarak görmedik hiç bir zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Biz yemekleri araç olarak görmedik hiç bir zaman Amaç olarak gördüğünüz belli Biz yemekleri araç olarak görmedik hiç bir zaman Bu arada yine güzel kıvırdınız Hakan Bey. Siz Kendinizle BARIŞ'ıktınız nerde Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Amaç olarak gördüğünüz belli Bu arada yine güzel kıvırdınız Hakan Bey. Siz Kendinizle BARIŞ'ıktınız nerde Biz kültürümüz yaşatmaya çalışıyoruz,siz gibilerle sonuna kadar savaşacağız Mehmet Bey Bize araç Ford Focus'tan başlar,sizde tersten geliyor sanırım Her zaman barışık olmaya gayret ederim,siz bence lokantanızı değiştiriniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Biz kültürümüz yaşatmaya çalışıyoruz,siz gibilerle sonuna kadar savaşacağız Mehmet Bey Bize araç Ford Focus'tan başlar,sizde tersten geliyor sanırım Her zaman barışık olmaya gayret ederim,siz bence lokantanızı değiştiriniz. Hakan Bey Güneye gelinde yemek kültürünüz genişlesin Kıymanın sadece adana olmadığını öğretelim Yaza bekliyoruz. 1 hafta garanti veriyorum yiyeceklerinizi bir daha yemek isteyeceksiniz Ondan sonra Benim için değil Yemek için geleceksiniz buraya. Neyse Biz Hamsi balığına odaklanalım Barış'ık olduğunuz arkadaş aracın önünü göremeyince YHT farı takmış tavana Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Hakan Bey Güneye gelinde yemek kültürünüz genişlesin Kıymanın sadece adana olmadığını öğretelim Yaza bekliyoruz. 1 hafta garanti veriyorum yiyeceklerinizi bir daha yemek isteyeceksiniz Ondan sonra Benim için değil Yemek için geleceksiniz buraya. Neyse Biz Hamsi balığına odaklanalım Barış'ık olduğunuz arkadaş aracın önünü göremeyince YHT farı takmış tavana Gelmek için can atıyorum biliyorsunuz efendim Hamsi balığımı dediniz ? Ben ciklet türü zannetmiştim Ne diyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Mercimeksiz xenon mu onlar? Farlar mercekli,tepe lambası merceksiz led Hakan Bey Güneye gelinde yemek kültürünüz genişlesin Kıymanın sadece adana olmadığını öğretelim Yaza bekliyoruz. 1 hafta garanti veriyorum yiyeceklerinizi bir daha yemek isteyeceksiniz Ondan sonra Benim için değil Yemek için geleceksiniz buraya. Neyse Biz Hamsi balığına odaklanalım Barış'ık olduğunuz arkadaş aracın önünü göremeyince YHT farı takmış tavana Mehmet bey farlarım şekil önümden çekil Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Mehmet bey farlarım şekil önümden çekil Zaten bunu takarsanız mecbur çekiliriz. Kör olacağım için Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Zaten bunu takarsanız mecbur çekiliriz. Kör olacağım için Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Hakan Bey başlık değişimi Konu Shibi tarafından talep edildi. Biliyorsunuz Ekran görüntüsü bile var. O yüzden değiştirilmemesi gerekli. Bilginize. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Javsdan çok kebap resmi olunca,tercihimi bu yönde kullandım Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Hakan Bey başlık değişimi Konu Shibi tarafından talep edildi. Biliyorsunuz Ekran görüntüsü bile var. O yüzden değiştirilmemesi gerekli. Bilginize. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts