İçeriğe Yönlendir

Clk 200 Kompresör

onurdursun

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

arkadan kaymasından çekinirdim  mesela ilk zamanlar ama baktım ki asr öyle güzel çalışıyor ki bitik lastikle bile arkayı savurmayı kontrol ediyordu.

Yorum bağlantısı
onurdursun

Bilincli istesek yan verebilir miyiz onuda kisitlamasin :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

asr-esp kapatmadıkça her köşe tatlı tatlı dönebiliyor

gerisi deneyime kalmış

şehir içinde  u dönüşleri mesela çok rahattı  :D

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

bu arada sürüş dinamiği  focustan çok farklıdır.  yol tutuş adına clk da esp var galiba ama ben c200 de ilk zaman biraz bocaladıydım. hatta otobanda vs sol şeritte  gereksiz fren yapan mercedeslerin sebebini de gördüm. aracın ön tarafı arkadan çekişe alışmayana  değişik  geliyor. aracın önden kayma eğilimi bi acayip.

burda focus fantazisi yapmıyorum ama önden kopma eğilimi ve direkiyon tepkisi bi acayipti w202 nin. şase ne kadar ortak bilmiyorum ama yürüyeni benzer  clk da da diye biliyorum.

Mustafa sen çok iyi bilirsinde bu kasa ile w202 nin alakası yok. Bu w210 kasanın coupe modeli yani w208.

Ama w203 ile w209 (sonraki kasa CLK) yürür ve şase aynı. İç donanın w211 ile benzer.

Bilincli istesek yan verebilir miyiz onuda kisitlamasin :)

Öhö öhöömm, kısıtlar ama abartırsan kısıtlıyor, birazcık olunca karışmıyor U değilde 90 derecelik dönüşler iyidir.

Ama sağınızıda solunuzda arkanızda araç varken yapmayın, benim gibi boş bulunca deneyin :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Kovancı

Clk 200 2000 model bide sakın bulaşma derim abi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...