ismail Elvan 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Önceki sahibi tarafından zarar görmüş torpidomu nasıl düzeltebilirim acaba, daha önce denemiş olan varsa yardımına ihtiyacım var. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Cam 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 hiç birşey orjinali gibi olmuyor ki, muhtelif kaplamalar var ama açılabiliyor veya altta hava kabarcığı oluyor gıcık oluyor zamanla. boya tutturulamıyor yani renk olarak. ümidiniz kırmak gibi olmasın ama işiniz zor sanki biraz. ama birazdan kıdemli uğraşıcı abiler var onlar benden daha ümid vaadeden bişiler tavsiye ederler 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Plasti dip ile onarmak mümkün... İsmail, plasti dip süper olur, Murat'a katılıyorum Ama o parçayı sökmek biraz mesele tabi. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 AutoKing konsol ve palstik aksam boyuyor, nerdeyse 1e 1 tutyor renk, fiyat almanızı tavsiye ederim. Orjinal görüntü korunmuş olur hem de soyulmaz boya. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Usta bir boyacıda boyatılırsa sorun çözülebilir. Yorum bağlantısı
Uğur Köker 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 benim araçta da aynı sorun var ama malesef bu çizikleri giderecek bir yer bulamadım,eğer çözüm bulursanız paylaşımlarınızı bekliyoruz Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 AutoKing konsol ve palstik aksam boyuyor, nerdeyse 1e 1 tutyor renk, fiyat almanızı tavsiye ederim. Orjinal görüntü korunmuş olur hem de soyulmaz boya. Katılıyorum bende auto kıng de BMW göğsünde va kapılarda mevcut olan cizikleri tamir ettirmiştiim oldukça başarılılar.... İyi bir araştırma yapın... 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 (düzenlendi) 8 Kasım 2014 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Torpido ayni renge sorunsuz boyanir. Cizik zemine plastidip hem atılmaz hem de renk skalasi yoktur Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Autoking de yaptirin orjinalinden ayirt edemeyeceksiniz 1 Yorum bağlantısı
S. Feyyaz GÜNAYDIN 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 autoking yapabiliyorsa on numraymış iki çizikte benim araçta var. ilk fırsatta bi sormak lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts