İçeriğe Yönlendir

Torpido Çiziğini Nasıl Giderebilirim

ismail Elvan

Recommended Posts

ismail Elvan

Önceki sahibi tarafından zarar görmüş torpidomu nasıl düzeltebilirim acaba, daha önce denemiş olan varsa yardımına ihtiyacım var.

torpido.jpg

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Cam

hiç birşey orjinali gibi olmuyor ki, muhtelif kaplamalar var ama açılabiliyor veya altta hava kabarcığı oluyor gıcık oluyor zamanla. boya tutturulamıyor yani renk olarak. ümidiniz kırmak gibi olmasın ama işiniz zor sanki biraz. ama birazdan kıdemli uğraşıcı abiler var onlar benden daha ümid vaadeden bişiler tavsiye ederler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

Plasti dip ile onarmak mümkün... :good1:

İsmail, plasti dip süper olur, Murat'a katılıyorum :)

Ama o parçayı sökmek biraz mesele tabi.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

AutoKing konsol ve palstik aksam boyuyor, nerdeyse  1e 1 tutyor renk, fiyat almanızı tavsiye ederim. Orjinal görüntü korunmuş olur hem de soyulmaz boya.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğur Köker

benim araçta da aynı sorun var ama malesef bu çizikleri giderecek bir yer bulamadım,eğer çözüm bulursanız paylaşımlarınızı bekliyoruz ;)

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

AutoKing konsol ve palstik aksam boyuyor, nerdeyse  1e 1 tutyor renk, fiyat almanızı tavsiye ederim. Orjinal görüntü korunmuş olur hem de soyulmaz boya.

Katılıyorum bende auto kıng de BMW göğsünde va kapılarda  mevcut olan cizikleri tamir ettirmiştiim oldukça başarılılar.... İyi bir araştırma yapın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Torpido ayni renge sorunsuz boyanir. Cizik zemine plastidip hem atılmaz hem de renk skalasi yoktur

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Autoking de yaptirin orjinalinden ayirt edemeyeceksiniz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
S. Feyyaz GÜNAYDIN

autoking yapabiliyorsa on numraymış iki çizikte benim araçta var. ilk fırsatta bi sormak lazım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...