İçeriğe Yönlendir

Suv Tavsiyesi

Onur Yeşil

Recommended Posts

Onur Yeşil

Doğru montaj ile sorun olmaz.

Mitsubishi cvt şanzumandır amanın aman

Peki otomatiğinde sıkıntı var mı servet abi bunların,şanzuman başınıza iş açar mı?

Bir de ne marka LPG kiti gider?

Yeni renegade çok güzel olmuş. Tek dezavantajı 1.6 motor seçeneğin de sadece manuel vites olması.

Yeni Range mi aah ah :D
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Yukarıdaki mitsu için yazdım. Otomatik olanlar cvt

mitsu outlander da var.

Öğrenmenin yaşı yok.  :blush:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

CR-V nin 2002 modelini iki yıl kullandım. Granadadan sonra kullandığım en konforlu ve geniş arabaydı. Sınıfının en genişi hatta bagajında piknik masası var istetmenin üzerinde. Lpg takarsanız da yedek lastiği bagaj kapağında olduğundan lpg tankı yer kaplamaz. ES modelini alırsanız koltuk ısıtmaları da var, aılır tavan standart, otomatiği çok keyifli, normalde 2 çeker sadece teker boşa düşünce 4 çekere geçiyor. Trafikte 10-11 litreye kadar benzin tüketimi olur, uzun yolda 7 litreye kadar düşer. Çok albenili bir araba hayranlığım devam ediyor halen imkanım olsa hemen alırdım.

Cr-v den sonra grand vitara, nissan x trail de çift sanrufludur onlar da ilginizi çeker. 

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

CR-V nin 2002 modelini iki yıl kullandım. Granadadan sonra kullandığım en konforlu ve geniş arabaydı. Sınıfının en genişi hatta bagajında piknik masası var istetmenin üzerinde. Lpg takarsanız da yedek lastiği bagaj kapağında olduğundan lpg tankı yer kaplamaz. ES modelini alırsanız koltuk ısıtmaları da var, aılır tavan standart, otomatiği çok keyifli, normalde 2 çeker sadece teker boşa düşünce 4 çekere geçiyor. Trafikte 10-11 litreye kadar benzin tüketimi olur, uzun yolda 7 litreye kadar düşer. Çok albenili bir araba hayranlığım devam ediyor halen imkanım olsa hemen alırdım.

Cr-v den sonra grand vitara, nissan x trail de çift sanrufludur onlar da ilginizi çeker.

2002 ile 2004'ün kasası aynı değil sanırım,motoru da farklı mı acaba?Siz LPG'li mi kullandınız?
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Teleflex brc. Honda için

Tamamdır abi,kafanı şişirdim hakkını helal et. :)
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Kasalar aynı 2006 da makyaj gördü, bende lpg vardı ama montaj iyi değildi ne yaptımsa düzeltemedim lpg ayarını. Servet Ustanın dediği gibi brc uyumu çok güzel lpg kiti olarak. Motorları da aynı sadece donanım farkı var her şeyiyle aynı. Kasa 2001 de değişti sizin baktığınız 2. nesil cr-v kasalar. Yeni kasalardan daha güzel bana kalırsa.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tamamdır abi,kafanı şişirdim hakkını helal et. :)

:flowers:

Kasalar aynı 2006 da makyaj gördü, bende lpg vardı ama montaj iyi değildi ne yaptımsa düzeltemedim lpg ayarını. Servet Ustanın dediği gibi brc uyumu çok güzel lpg kiti olarak. Motorları da aynı sadece donanım farkı var her şeyiyle aynı. Kasa 2001 de değişti sizin baktığınız 2. nesil cr-v kasalar. Yeni kasalardan daha güzel bana kalırsa.

2004 sonunda makyaj gördüler ;)

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Servet Usta, azıcık bakındım da şöyle makyaj olmuş. :)

Jantlar, arka stoplar, göstergeler, hız sabitleyici ve sinyal lambalarının rengi değişmiş.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yetmez ama evet.

O yıllara göre fazlasıyla iyi, tek kusuru arka kilit sistemi olmaması

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

O yıllara göre fazlasıyla iyi, tek kusuru arka kilit sistemi olmaması

Şaka bir yana tip olarak hala bence bir numara. teknik olarak bir sürü kusuru olabilir.

Bir de eski pathfinder  isuzu amigo / frontera güzel bence.  (tip olarak)

Frontera:

Opel_Frontera_hl_red.jpg

ISUZU AMİGO

Isuzu_Amigo.jpg

2001-nissan-pathfinder-rearside_ntpatle0

pathfinder

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Chrysler'den sonra kullandığım en rahat uzun yol aracı idi. Land için henüz yorum yapmıyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...