Davut Turmuş 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 arkadaşlar bu klima spreyleri ne derece gerekli ve yeterli sizlerce yada kullanımı sürdürmek belli periyotlarda şartmı polen filtremiz karbonlu ise bu spreylere gerek varmıdır sizce? birde kaloriferi son ayar açınca ilk etapta motor kaputunu açınca gelen o güzelim motor kokusunu çok ince biçimde hissetmek kısa bi süre için normalmidir? eger gerekliyse şu spreyi sipariş edeceğim http://www.n11.com/stac-klima-temizleme-spreyi-250-ml-P16955953 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 polen selpak gibdir kullan at yani, spreyin borudaki bakteri üremesi ile ortaya çıkan kokulara mani olması gerkir markayı bilmem, bilinmiş markaların işe yaradığı doğrudur. 1 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 polen selpak gibdir kullan at yani, spreyin borudaki bakteri üremesi ile ortaya çıkan kokulara mani olması gerkir markayı bilmem, bilinmiş markaların işe yaradığı doğrudur. Üstad bilindik markalardan kasıt würth falan mı acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 gibi evet. polenle ilgisi yoktur yalnız Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 peki yönergede söylenen işlem polen takılı iken mi yoksa sökük vaziyette iken mi yapılmalıdır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 takılı. bizim yaptıklarımızda temzilik yaptık sonra da polen değiştik. tercihe göre az miktarda nişanta da dökülebilir polene güzel kokar Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 nişasta mı hayatta aklıma gelmez bu ya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 güzel kokouyr ama zevk meselesi. az miktarda polene serpin sonra silkeleyin taktırın poleni bu aada vanilya .. pardon muhallebim gelmiş benim 1 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 güzel kokouyr ama zevk meselesi. az miktarda polene serpin sonra silkeleyin taktırın poleni bu aada vanilya .. pardon muhallebim gelmiş benim 1 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 Alın geçin, 1 şişe 3defa kullanılır. Kullanımı nasıl bu spreyim Hakan Bey acaba ve fiyatı nedir rica etsem Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Vanilya süper, mutlaka deneyin.Dolaptaki çözülmüş et kokusunu bile götürdü. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 İki tip var birincisi hortumlu olup havalandırma menfezlerinin içine doğru uzatılarak sıkılıyor, ikincisi, sağ ön koltuğun üzerine açıp koyuyorsunuz püskürmye başlıyor 15 dk kadar ful klima çalışıyor sonuç mis. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Köpük olan, klima hava kanalında leke ve yapışımsı bir hal bırakmıştı bende. Ya ben tam doğru kullanamadım, yada bu işlem sonrası yine ince temizlik gerektiriyor. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Kullanımı nasıl bu spreyim Hakan Bey acaba ve fiyatı nedir rica etsemEn doğru kullanım, poleni çıkarıp evaparatore sıkmaktir.Ama kolay yolu, kalorifer peteklerine sıkmak. Ac (klima) çalıştırın, iç silkulasyonda! soğuk en az üfleme. Bu şekilde ızgaralara sıkın. Ac açık kalsın 12 15dakika kadar yeterlidir. Köpük olan, klima hava kanalında leke ve yapışımsı bir hal bırakmıştı bende. Ya ben tam doğru kullanamadım, yada bu işlem sonrası yine ince temizlik gerektiriyor.Arap yağ meselesi olmuş bu [emoji1]ben bile okadar yapmıyorumİki tip var birincisi hortumlu olup havalandırma menfezlerinin içine doğru uzatılarak sıkılıyor, ikincisi, sağ ön koltuğun üzerine açıp koyuyorsunuz püskürmye başlıyor 15 dk kadar ful klima çalışıyor sonuç mis. Bahsettiğiniz bu Köpük daha sağlam bi uygulamadır, kalorifer petekleri için. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Bahsettiğiniz bu Bu da olabilir. http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=otvr1&categoryid=20035744&sku=OTVR1&rcm=a.rp Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Alın geçin, 1 şişe 3defa kullanılır. 3 Defa'mı Ben 2 sıkım'da bitiriyorum Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Ben hortumlu temizleyici olarak atas clim kullanırım 3-4 yıldır. Kanallara yapışan tozları çözüyor, sonrasında da ince fırça ve bezle ulaşabildiğim kadar temizlerim. Bu hortumlu temizleyicileri teybin üstünde kalan hava kanallarında sona gelmeden bırakmak gerekiyor, köpük zaman geçtikçe sıvı hale geliyor, teybe akma yapabilir aman dikkat. Klima bombası seçeneği olarak da atas airclim kullanıyorum. Nane, çam ve vanilya kokuları mevcut, benim favorim çam. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 köpük tavsiye etmiyorum.ben yapmıştım,sızarak beyne kadar gitmişti,beyin tamir görmüştü.2012 yılıydı sanırım,220 tl gitmişti. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 3 Defa'mı Ben 2 sıkım'da bitiriyorum Arap.. Yağ.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Arap.. Yağ.. Ürünü satan şahıs öyle demişti Yorum bağlantısı
Recommended Posts