Mehmet Can Yıldırım 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Merhabalar bugün bir kaç arkadaşım 2013 fiestamla dalga geçtiler jantlar küçük zaten bide araç çok yüksek duruyor çamurlukla lastik Arasında çok Boşluk var adeta leylek gibi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Garanti kapsamı dışında kalır ve konfordan ödün vermeden aracı yere basamazsınız. Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Garanti kapsamı dışında kalır ve konfordan ödün vermeden aracı yere basamazsınız. Konu dışı biliyorum ama imzanıza bayıldım cok doğru tespit biraz canım sıkkındı cok iyi geldi 1 Yorum bağlantısı
Can Ergül 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 İlk etapta amortisörü değiştirmeye gerek yok, aracınıza uygun 3.5 cm spor yayları takın, zaten bariz bi konfor eksilmesi göreceğinizi de sanmam. Forumda da biraz araştırma yapabilirsiniz, işiniz düzgün yapan yerlere yay presleten arkadaşlarımız var, kaç sene oldu sorunsuz biniyorlar. Aman aman konfor kaybetmezsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 Garanti dışı kalırsa hiç bulaşmayayım ozaman . Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 O aracın tam olarak neresi yüksek duruyor ben ön tamponun altını vurup duruyorum yanakları 60 yapayım diyorum onlar yüksek mi diyor Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 Önde sıkıntı yokta arkası çok yüksek tekerle çamurluk arası Birde ayrı konu açmayayım ... Frenlerden memnun Değilim Arkadaşımın Astra 2009 eski kasa frenine dokunduğum anda zınk diye duruyor ama benim Fiesta öyle durmuyor sorun ne olabilir Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Önde sıkıntı yokta arkası çok yüksek tekerle çamurluk arası Birde ayrı konu açmayayım ... Frenlerden memnun Değilim Arkadaşımın Astra 2009 eski kasa frenine dokunduğum anda zınk diye duruyor ama benim Fiesta öyle durmuyor sorun ne olabilir Lastikler fabrika çıkışı hankook mu? Aracı düşürmek için ise konfordan da ödün vermemek adına vogtland 3.5 cm öneririm Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 Evet kendi lastikleri. Önerdiğiniz yayı takınca amortisörleride değiştirmek gerekiyor mu? Garanti dışı olur mu Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Evet kendi lastikleri. Önerdiğiniz yayı takınca amortisörleride değiştirmek gerekiyor mu? Garanti dışı olur muFren mevzusu için o lastiklerden kurtulun maalesef çok şikayet var. Amartisore gerek yok aslında olsa tabiki iyi olur ancak forumda yüzlerce sadece yay takan üyemiz var herhangi bir sorun yok. Spor amartisor ile daha iyi yol tutuşu da saglarsiniz. Garanti olayı şöyle ki: eğer amsrtisor veya yürüyen aksamda bir sorun olursa servisin tutumuna bağlı olarak yaydan diyebilirler. Ancak gidip de motor sorunu çıkarsa garantiye girecek, yay var ondan olmuş demezler Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 21 Kasım 2014 Yazar Paylaş 21 Kasım 2014 Teşekkürler evet lastiklerden memnun Değilim çok sertler yoldaki sesi çok alıyor michelin almayı düşünüyorum en yumuşak lastik o bildiğim kadarıyla şimdi de bir fiyat araştırmasına başlayayım amortisörleride değiştiririm ben de mükemmeliyet hastalığı var Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Ben hala oynamaman taraftarıyım. Fren konusunda hepimizde aynı şikayet var. Koskoca ford nasıl olurda hankook gibi bi lastik kullanır hala inanamıyorum. Michelin ları bende düşündüm ama tercihim lassadan yana olacak sanırım hele bi bitsinlerde Yorum bağlantısı
buğra ekmen 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 dostum bende 2013 titanıum x var. araç yüksek değil hatta altını sürtüp duruyorum heryere. ancak şöyle bi durum var gerçekten davlumbazların arasında o lastik ebatları çok küçük kalmış. çamurlukla lastik arasında büyük bi boşluk oluşmuş. bu da aracın leylek gibi havada görünmesine sebep oluyor.ben bu konuda başlık açmıştım zaten(profilimden bakabilirsin). ben kendi aracımda 195 50 15 olan lastik ebatlarını 195 55 15 olarak değiştirdim. yanağı yükselterek bi nebze olsun davlumbazlar arasındaki boşluğu doldurdum. araç 1cm kadar yerden yükseldi ancak o leylek görüntüsü kayboldu. 195 60 15 de yapabilirsin lastikleri ancak o da abartı olur mu acaba diye vazgeçtim. arabamın resmini koyardım sana ama resim yüklemeyi bilmiyorum malesef )) Önemli Tavsiyem : yaymış, kestirmekmiş spormuş falan filan... arkadaş 2013 model arabadan bahsediyoruz hiç mi acımıyosunuz, nasıl kıyabiliyosunuz, 90 model şahin mi bu.. bırakın bu işleri arabaya yazık,appaçi arabasına çevirip mumdar etmeyin güzelim arabaları ayrıca o arabayı yere basıp mumdar etsen de, o incecik yanakla bisiklet lastiği gibi görünen lastik ebatlarını büyütmedikçe leylek görüntüsünden kurtulamazsın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Ben hala oynamaman taraftarıyım. Fren konusunda hepimizde aynı şikayet var. Koskoca ford nasıl olurda hankook gibi bi lastik kullanır hala inanamıyorum. Michelin ları bende düşündüm ama tercihim lassadan yana olacak sanırım hele bi bitsinlerde hankook unmodelleri birçok testte gayet başarılı sonuçlar elde etmiştir Yorum bağlantısı
buğra ekmen 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Fren konusuna gelinceeeee... ben hankook marka yazlıkları çıkarıp nokian marka kış lastıği taktım. ööööff öf öffff bu kadar fark olur.. normalde kış lastiklerinin yaz lastıklerine göre daha gürültülü olması gerekir ancak ben sıfır arabanın konforunu lastıkleri değiştirince anladım. honkooklar ne biçim yol sesi yaparmış meğerse. bu nokian lastiklerle sanki rayda gidiyor arabam. şimdi balkonda duruyo honkooklar ancak yaz gelince onları tekrar takmaya gönlüm razı gelmiyor. çöpe atsam yazık lan diyorum daha 8,000 km yaptı lastikler. büyük ihtimal atarım çöpe yine de. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 dostum bende 2013 titanıum x var. araç yüksek değil hatta altını sürtüp duruyorum heryere. ancak şöyle bi durum var gerçekten davlumbazların arasında o lastik ebatları çok küçük kalmış. çamurlukla lastik arasında büyük bi boşluk oluşmuş. bu da aracın leylek gibi havada görünmesine sebep oluyor.ben bu konuda başlık açmıştım zaten(profilimden bakabilirsin). ben kendi aracımda 195 50 15 olan lastik ebatlarını 195 55 15 olarak değiştirdim. yanağı yükselterek bi nebze olsun davlumbazlar arasındaki boşluğu doldurdum. araç 1cm kadar yerden yükseldi ancak o leylek görüntüsü kayboldu. 195 60 15 de yapabilirsin lastikleri ancak o da abartı olur mu acaba diye vazgeçtim. arabamın resmini koyardım sana ama resim yüklemeyi bilmiyorum malesef )) Önemli Tavsiyem : yaymış, kestirmekmiş spormuş falan filan... arkadaş 2013 model arabadan bahsediyoruz hiç mi acımıyosunuz, nasıl kıyabiliyosunuz, 90 model şahin mi bu.. bırakın bu işleri arabaya yazık,appaçi arabasına çevirip mumdar etmeyin güzelim arabaları ayrıca o arabayı yere basıp mumdar etsen de, o incecik yanakla bisiklet lastiği gibi görünen lastik ebatlarını büyütmedikçe leylek görüntüsünden kurtulamazsın Yay ile sahin alakasını çözemedim. Bence ağır bir itham olmuş bu. Orjinal spor yay takmakta bir sakınca yok bende de var aynı şekilde. Dip basık surtecek kadar alcaltilmaya ve kesmeye ben de karşıyım ancak spor yayin vereceği zarardan çok siz standart dışı lastik takarak veriyorsunuz. Lastik çapı büyüyor haliyle motor onu çevirebilmek için daha fazla yüke maruz kalıyor 1.4 motor için. Ayrıca hız gostergenizde daha fazla sapma olur çap buyudugunden. Yorum bağlantısı
buğra ekmen 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 (düzenlendi) Yay ile sahin alakasını çözemedim. Bence ağır bir itham olmuş bu. Orjinal spor yay takmakta bir sakınca yok bende de var aynı şekilde. Dip basık surtecek kadar alcaltilmaya ve kesmeye ben de karşıyım ancak spor yayin vereceği zarardan çok siz standart dışı lastik takarak veriyorsunuz. Lastik çapı büyüyor haliyle motor onu çevirebilmek için daha fazla yüke maruz kalıyor 1.4 motor için. Ayrıca hız gostergenizde daha fazla sapma olur çap buyudugunden. dostum lastık ebatı orjanal, kapıda yazıyor ölçüler. 195 50 15 - 195 60 15 arası ebatlar uygundur diyor 22 Kasım 2014 tarihinde buğra ekmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 22 Kasım 2014 Yazar Paylaş 22 Kasım 2014 Lastikleri 55 yapayım ozaman hankooklardan da kurtulmuş olurum Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Çağlar abi testler öyle söylüyorda ben yolda aynı başarıyı göremedim. İnşaat taşıtlarında o performansa katılıyorum ama asfaltta bahsedilenlerden eser yok Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 23 Kasım 2014 Yazar Paylaş 23 Kasım 2014 Nasıl yani 55 yapmayalım mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 23 Kasım 2014 Yazar Paylaş 23 Kasım 2014 Coil falan yok abi ya orijinalliği bozmak istemiyorum aracı bastırmaktanda vazgeçtim çok masraf yapıyorum bir dur demem Lazım Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Çok bişey farkedeceğini sanmıyorum. Sonuçta afaki bir fark yok şahsen bende 195-60-15 düşünüyorum ama şimdilik sadece bir düşünce Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Aslında konu başlığı çok güzel. "Aracı Yere YAKLAŞTIRMA". Türkiye tollarında her yer kazılı, her yer çukur dolu. Üstelik standart dışı olarak yapılan hız kasisleriyle dolu. Bu yollara sahipken bence "Aracı Yere Yaklaştırma" yın. Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 24 Kasım 2014 Yazar Paylaş 24 Kasım 2014 Doğru yaklaştırmayacağım. Lastiği kalınlaştırıp o leylek görüntüsünden azcıkta olsa kurtulacağım 1 Yorum bağlantısı
buğra ekmen 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 (düzenlendi) 195 55 15 yaparsan benim gibi çekişte, yakıtta normal kullanıcının hissedebileceği bi fark olmaz, ben hissedemedim yani. ama görüntü olarak bi boy büyüğü göze daha hoş duruyor, hatta 195 60 15 yaparsan belki tam doldurmuş olursun davlumbazı belki daha güzel olur 55e göre. kapıda da yazar 195 60 15 orjinal ebatıdır arbanın. ama ben yine de cesaret edemedim belki çok kalın olunca da traktör gibi görünebilir diye. ama yine de sen deneyebilirsin belki daha iyi olur. bu arada yanak yükseltmek çekişte yakıtta bişey farkettirmedi ama konforda kazandırdıkları hiç yabana atılır gibi değil söyliyim.. Böyle bi arabaya o kücücük tekerlekleri nasıl yakıştırıp koymuşlar hiç anlamadım zaten. yepyeni 195 50 15 lastikleri lastikçiye veriyim dedim, abi bu lastikleri bedava versek alan olmaz bu ölçüyü kullanan fiestadan başka araba görmedim diyip almadı. üstelik lastikler yepyeniydi, daha 8000 km yapmış cillop gibi lastiklerdi ama tenezzül edip almadı adam ) 24 Kasım 2014 tarihinde buğra ekmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts