Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Arkadaşlar bir hata alıyorum, çözüm olarak da geçmişi tamamen temizlemem gerekiyor... Ben bulamadım, tüm geçmiş nereden temizlenir... ? Doğru cevabı vermek şartıyla konu geyiğe açıktır.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Madem geyik serbest, geçmişe gir abi ordan temizlenir. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 ctrl+shift+delete tuşlarına basınca açılan kutudan temizleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 sadece geçmiş için Link sorun çözülmez ise, tamamen sıfırlamak için Link Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Hee, hata alıyormuş da geçmişi temizleyecekmiş... Kim bilir ne naneler yedin de şimdi geçmişin çıktı karşına. Bıyıklarından da mı utanmadın be? Yemedik canım, hadi... 15 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Abim. Önce sağ taraftaki Menüyü Aç tuşuna bas. Daha sonra "Geçmiş" i seç. Sonra "Tüm geçmişi göster" e bas. (En altta.) Sonra açılan penceredeki sol taraftaki tarihlerin hepsine tek tek sağ tuş yap ve "Sil" de.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2014 Yazar Paylaş 4 Aralık 2014 Daha sonra "Geçmiş" i seç. Sonra "Tüm geçmişi göster" e bas. (En altta.) Sonra açılan penceredeki sol taraftaki tarihlerin hepsine tek tek sağ tuş yap ve "Sil" de.. Aman Allahım.. Bir burcu sapığı daha.... 11 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Abim. Önce sağ taraftaki Menüyü Aç tuşuna bas. Daha sonra "Geçmiş" i seç. Sonra "Tüm geçmişi göster" e bas. (En altta.) Sonra açılan penceredeki sol taraftaki tarihlerin hepsine tek tek sağ tuş yap ve "Sil" de.. İşte tuzağa düşenlerden birisi.. Nerelerde gezdiği ortaya çıktı Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Aman Allahım.. Bir burcu sapığı daha.... Saniiiii... Bak sana yaranayım diye ne hallere düştümm.. Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 İşte tuzağa düşenlerden birisi.. Nerelerde gezdiği ortaya çıktı Merak edip reklamı izleyenler derneğinin üyeleri nerede [emoji12] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Saniiiii... Bak sana yaranayım diye ne hallere düştümm.. Ne oldu gomez Merak edip reklamı izleyenler derneğinin üyeleri nerede [emoji12] Ben chrome kullanıyorum allahtan Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 ... Doğru cevabı vermek şartıyla konu geyiğe açıktır.. Ufak bir hatırlatma. Cevap vermedikçe geyik yasak demek. Geyikleri silerim, ona göre.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Chrome ctrl+shift+n gizli sekme der kaçarım. Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Ufak bir hatırlatma. Cevap vermedikçe geyik yasak demek. Geyikleri silerim, ona göre.. Benim yazımı silmek için zemin hazırlığı bu. Elimdeki belgeleri açıklarım! 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Bende diyorum Emmide var bir iş. Meğer naneleri kokutmaya çalışıyormuş.. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 14 Yaşında yeğenim var oda arada bir soruyor '' dayı geçmişi nasıl siliyorduk '' diye... 3 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 ctrl+shift+h sonra neyi nekadarı silenecekse fareinin sağ kulağına söylüyorsun... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Abim. Önce sağ taraftaki Menüyü Aç tuşuna bas. Daha sonra "Geçmiş" i seç. Sonra "Tüm geçmişi göster" e bas. (En altta.) Sonra açılan penceredeki sol taraftaki tarihlerin hepsine tek tek sağ tuş yap ve "Sil" de.. Aman Allahım.. Bir burcu sapığı daha.... Saniiiii... Bak sana yaranayım diye ne hallere düştümm.. Ateşle oynuyorsun adamım! Şimdi o lanet olası parmaklarını o lanet olası mouse'undan çek ve yavaşca mousepad'e bırak dostum. Ellerini lanet olası başında biliştirip monitöre sırtını dön. Sonrasında seni lanet olası kodese tıkacağım! 6 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Ateşle oynuyorsun adamım! Şimdi o lanet olası parmaklarını o lanet olası mouse'undan çek ve yavaşca mousepad'e bırak dostum. Ellerini lanet olası başında biliştirip monitöre sırtını dön. Sonrasında seni lanet olası kodese tıkacağım! Oww şit.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Hee, hata alıyormuş da geçmişi temizleyecekmiş... Kim bilir ne naneler yedin de şimdi geçmişin çıktı karşına. Bıyıklarından da mı utanmadın be? Yemedik canım, hadi... geçen aynısı benim bi arkadaşın da başına gelmişti,o da bayağı bi uğraşmıştı geçmişinden kurtulmak için 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Burcu yazıp durmayın Sani affetmez sizi ona göre. Bırakın yengeyi. Ayıptır ya. Kerem hiç Yakışmadı sana. Emmi hep tuzak işlerin hep. Google baksana [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Fedarallerde gelmiş iş sarpa sardı. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Burcu yazıp durmayın Sani affetmez sizi ona göre. Bırakın yengeyi. Ayıptır ya. Kerem hiç Yakışmadı sana. Emmi hep tuzak işlerin hep. Google baksana [emoji23][emoji23] Yok abi. Benim bilgisayar değil o. Gogıl amcaya yazdım. Çıkanı kopyala/ yapıştır yaptım.. Yoksa ne işim olur burcuyla murcuyla.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Emminin ne haltlar karıştırdığını öğrendim. Adının altında kırmızı olmazsa açıklarım gördüklerimi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts