İçeriğe Yönlendir

Turkcell'in Akıl Oyunu Hatta Rezaleti


Tacettin Kadı

Recommended Posts

Enver Umit Tulu

hic konusmuyorum 20 tl fatura geliyor

ayrica ev telefonu da oyle. evde olmadigim aylar hic konusmuyorum en az 20 tl fatura gonderiyorlar

Yorum bağlantısı

Aveadan biktim usandim ucuz ama kullanamiyorsun rezil olmakta cabasi.. Turkcell deyim cok memnunum ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak

Vodafone red abonesi oldum lg g2 telim var hic memnun degilim. Telde midir vodafoneda mi bilemedim. Avea vardi bundan once o daha rezildi

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Yıllarca beni 100 Mb internete mecbur eden Turkcell'le bu kadar vakit kaybettiğime çok pişmanım. 1,5 senedir avealıyım şu an da woops'luyum ve çok memnunum. 23 tl'ye 2 gb internet heryöne 500 dk 5000 sms. Daha ne olsun. :)

Babamı da turkcell kamudan avea'nın 15 tl'lik bir tarifesine geçirdim. İnternet sms ve dakika var. Akıllı telefon kullandığını hatırladı. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tacettin Kadı

Turkcell geçen gün aradı ve satın aldığım ek paketin yarı parasını iade etti. Lakin çok geç çünkü hat taşıma işlemini gerçekleştirdim. Aynı paraya Vodafone'dan 2 katı hizmet alacağım.

 

Turkcell 500dk / 1gb  / +5.00 TL 5.000 SMS = 39.00 TL Hiç bir ay bu parayı ödeyemedim. Nasıl olduysa hep 42.00 Lira civarı ödedim.

Vodafone Hepsi 1000 aynı para

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

telekom firmaları ar-ge projelerinde veri madenciliği ile "churn analysis and prediction" diye yırtınıyor ve büyük paralar harcıyorlar. Her konuşma fırsatı bulduğumda önce elinizdekilere efendi davranın diyorum ama iş geliştirmedeki geri zekalılar hep geri zekalı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...