Kemal AKMAN 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Slmlar aranıza yeni katıldım 15 gün önce aracımın triger setini konya da değiştirdim değişimden sonra araç 10 km de 5 kez stop etti sonra ustaya tekrar götürdüm usta kendisi halledemedi siz biraz dükkanda bekleyin ben arabayı bi ustaya götüreyim dedi yarım saat sonra arabayı getirdi kurum bağladığını o yüzden stop etmiş dedi kurumu temizltmiş sonrasında stop etme olmadı fakat 1 kaç gün rölantide tuhaflıklar oldu vites attırırken tekleme ve 120 km nin üstüne çıkınca kollarımı titretecek kadar titreme oluyor arabadakiler de bariz hissediyor sorun ne acaba lütfen yardım edin. Yorum bağlantısı
Tamer Kurt 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Merhabalar Titreme triger seti değişiminden sonra başladıgını belirtmişsiniz daha önce bu şikayetiniz yok ise triger kayışı değişimi esnasında supap zamanları (sente ayarı) yanlış ayarlanmış olması mümkün Yorum bağlantısı
Kemal AKMAN 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 cevabınız için teşekkürler peki rölanti veya hararet müşürü böyle bir sorun yapabilir mi? birde bu sente ayarının gecikmesi ne gibi sorunlara yol açar Yorum bağlantısı
Tamer Kurt 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Sorunun triger değişimi sonrası başladığını belirtmiştiniz. Sadece relantide değil motor rampa yukarı yükle sarsıntı yapması sente ayarı supapların zamanlamasını akla getiriyor Supapların tam zamanında kapatmamalı tekleme ve eksozdan patırdama şeklindedir sese neden olur Yorum bağlantısı
Kemal AKMAN 11 Aralık 2014 Yazar Paylaş 11 Aralık 2014 Tamer Bey teşekkür ederim ilginiz için buji kabloları değişince tekleme düzeldi fakat hızlı gittiğimde titreme devam ediyor bir de ışıklarda durduğumda titriyor usta sente ayarının düzgün olduğunu söyledi acaba ne olabilir sorun Yorum bağlantısı
Tamer Kurt 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Farklı bir servisede sente ve supap ayarını kontrol ettirin Trigerin sente ayarının kaçık takılması sonucu sorun yaşayan çok arkadaş var Yorum bağlantısı
Recommended Posts