Eren Gökmen 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 yagmurlu havada yan camlarda biriken su damlaciklari yüzünden aynayi göremiyorum. normalde cami acip kapayinca damlaciklarin silinmesi gerekmez mi? sanki daha önce böyle bir konu vardi ama bulamadim bir türlü Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Cam fitili çok sıkı olursa en minik taş parçası bile çiziklere yol açar. Yağmur kaydırıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Auapell olabilir mesela. 3 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 29 Aralık 2014 Yazar Paylaş 29 Aralık 2014 Cam fitili çok sıkı olursa en minik taş parçası bile çiziklere yol açar. Yağmur kaydırıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Auapell olabilir mesela. tesekkürler cevap icin. bu yagmur kaydiricilar camda ne kadar süre kaliyor? ve bir süre sonra bulasik bir hale geliyor mu? eski araclarda vardi bu fitil siyirici vs. cizikte olmuyordu Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Normalde fitil sıyırıcı iş görür ama bir sebepten dolayı tam basmıyor olabilir aracınızda.. Tüm camlarda mı durum aynı ? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 29 Aralık 2014 Yazar Paylaş 29 Aralık 2014 Normalde fitil sıyırıcı iş görür ama bir sebepten dolayı tam basmıyor olabilir aracınızda.. Tüm camlarda mı durum aynı ? ön camlar böyle. arkalari bilmiyorum. cami acip kapadigimda ayni sekilde geri geliyor. hic mi hic silmiyor. bu siyirici yokmu acaba bende? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 tesekkürler cevap icin. bu yagmur kaydiricilar camda ne kadar süre kaliyor? ve bir süre sonra bulasik bir hale geliyor mu? eski araclarda vardi bu fitil siyirici vs. cizikte olmuyordu qtechnic g1 ile en az 1 yıl bulaşık bir hale gelmeden kullanabilirsiniz, bulaşık/bulanık hal almaz bahsettiğim ürünler etkisini kaybettiğini yağmur kaymayınca anlarsınız. puslu bir tabaka vs bırakmaz. Yorum bağlantısı
Mahmut Yumuk 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Bende de aynı durum söz konusu. içeri girip çıkınca bile aynı kalıyor. Aracım 2009 Hb focus. Ne yapılması gerek bilmiyorum ama kayganlaştırıcı iyi gelir sanırım Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 29 Aralık 2014 Yazar Paylaş 29 Aralık 2014 qtechnic g1 ile en az 1 yıl bulaşık bir hale gelmeden kullanabilirsiniz, bulaşık/bulanık hal almaz bahsettiğim ürünler etkisini kaybettiğini yağmur kaymayınca anlarsınız. puslu bir tabaka vs bırakmaz. tesekkurler amazonda yorumlarina baktim simdi. bir cok insan cok memnun bazisi da menmun kalmamis. belkide memnun kalmayanlar düzgün uygulayamamistir. biraz daha arastiralim bakalim. bu arada bu siyirici parca sadece bende mi böyle yoksa bütün focus 2ler mi böyle? bilen var mi? Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 çok pahalı olmasın derseniz carpex'in yağmur kaydırıcısı var. bence gayet başarılı. 10 TL civarı fiyatı. kullanıma göre değişen ortalama 1-2 ay civarı kalıcılığı var. miktarı çok olduğu için 1 sene kadar kullanırsınız tahminimce 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Ben de dikkat ettim bugün aynı şekilde benim araçta tam sıyırmıyor.. Demek focus 2 lerde böyle.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Focus 2 lerde cam ile fitil arasında mesafe var. O yüzden suyu tam sıyırmaz. Yan ve ön camlarda meguiars yağmur kaydırıcı kullanıyorum. Park halinde su damları varken belirli bir hızdan sonra hiçbirşey kalmıyor. Büyük kolaylık ve güvenlik sağlıyor.. Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 aynı olayı bu hafta bende fark ettim. fitil cama değmiyor bile sanki. damlalar olduğu gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 31 Aralık 2014 Yazar Paylaş 31 Aralık 2014 herkese tesekkürler cevaplar icin. yagmur kaydirici almak farz oldu anlasilan Yorum bağlantısı
Recommended Posts