İçeriğe Yönlendir

Dizüstü Bilgisayar Menteşesi

Barış Güler

Recommended Posts

Barış Güler

Herkese iyi akşamlar. İki ay önce yeni aldığım dizüstü bilgisayarımın ekran menteşesinden ekranı kaldırırken "kat kat" diye sesler geliyor. Sesler ekranı kısa kısa kaldırdığımda (1-2 cm aralıklarla) kaldırdığımda geliyor. Bu durum normal mi?

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Normal değil tabiki. Aldığınız yerden hemen değişim yapın

Yorum bağlantısı
Barış Güler

Bimeks ten almıştım değişim yapma gibi bir hakkım varmı?İlk 15 gün için değişim yapıyorlar diye biliyorum. Servise gönderelim diyecekler büyük ihtimalle servise gitmesini de istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Alparslan Coban

hp marka iki laptopun da menteşeleri kırıldı hemde o bahsettiğiniz seslerden kısa bir zaman sonra menteşe demir, kasa plastik. şayet menteşe yeterince yağlı değilse ya da sert ise kasayı tabiri caizse ganırtıyo :) şu an ben mesela şu yeni nesil lap toplar gibi kullanıyorum monitör hanya da klavye konya da makinede bel fıtığı varmış gibi hep arkasında yastık gönderin servise gitsin değişsin bnce

Yorum bağlantısı
Ferhat Özben

Menteşe sıkışmış olabilir ve kasanın plastik kısmı ile de sıkışma olabilir bence hemen servise gönderin. Menteşe kırılabilir ya da kasa çatlayabilir.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Kırıldıktan sonra da kullanıcı hatası diyebilirler. Servise gitmesine razı olmalısınız...

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Bilgisayar yedeklerinizi alıp servise gönderin, sonra daha büyük sıkıntı olur.

Yorum bağlantısı
Barış Güler

Herkese çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...