Uğur Çınar 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 başlıkta belirtiğimi yapan varmı ? acilldir Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 (düzenlendi) gönder bana. ısıtıp geri yolliyim anakart noldu bu arada? cevap vermedin ..yazmışsın. şimdi gördüm 9 Ocak 2015 tarihinde Mustafa Çayır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Ben yapmıştım, kart yandı ama artık ekranı, fırın camın da görüntülüyorum . İstanbul'dasınız, Tamircilerde sıcak hava üfleyerek, tüm lehimleri yenileyen aparatlar var, bence fırınla uğraşmayın. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Ocak 2015 Yazar Paylaş 9 Ocak 2015 Ben yapmıştım, kart yandı ama artık ekranı, fırın camın da görüntülüyorum . İstanbul'dasınız, Tamircilerde sıcak hava üfleyerek, tüm lehimleri yenileyen aparatlar var, bence fırınla uğraşmayın. ya tamircilee burunlarinda kil aldirmiyrlar ekran karti biraz iyi sifir parasi cekerlrr Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Hamsi balığından başka birşeyi fırına sokma bu zamanda Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Ocak 2015 Yazar Paylaş 9 Ocak 2015 gönder bana. ısıtıp geri yolliyim anakart noldu bu arada? cevap vermedin ..yazmışsın. şimdi gördüm test edemedim mustafa ama dun baya ugrastirdi ama actim bilgisayari tam ekran karti cortladi ☺☺Hamsi balığından başka birşeyi fırına sokma bu zamanda niye abi kac aydor bilgisayarsizim evde tam calisti derken gene gitti ☺☺ zaten oldu oldu olmadi bugulama yaoarim 1 Yorum bağlantısı
Yekta Leblebici 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Soğutucusu üzerinden sökülüp macunu kaldırılarak bir denenebilir, kendim denemedim ancak yaptım çalıştı diyenler var, komple bozanlar da var tabii. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Servet abiye gitsene Uğur, ne güzel cihazları var. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Ben 3 kere denedim calisti sonuncuda meftah oldu Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Aliminyum folyodan 4 adet yuvarlak misket seklinde yuvarlayip tepsinin ustune tam da ekran kartinin koselere gelecek sekilde koyun.Onceden 200 derecede isitilmis firina tepsiyi yerlestirip 8 dk bekleyin ciktiktan sonra balkonda sogumaya birakin. Ama bu islemi ekran kartini tamamen gozden cikardiysaniz yapin Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Ocak 2015 Yazar Paylaş 9 Ocak 2015 wd-40 sık hacı yok artık :D :D dün akşam yapacaktım termal macun yoktu yanımda Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 yaptım usta mis gibi çalıştı kart, yaklaşık bir yıl sonra tekrarladı aynı hatayı yine attım yine devam normalde bir aleti var elektrikli ızgaraya benziyor onda yapıyorlar bu işi mantık aynı donanımhaber de rehberi vardı bu işin Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Ocak 2015 Yazar Paylaş 9 Ocak 2015 Ekran karti 4 tane kapasitor patladi 9 dakka icinde resim leri yarin ekliyecegim Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 çok pişti demek ki senin fırının şakası yok demek ki Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Ocak 2015 Yazar Paylaş 9 Ocak 2015 çok pişti demek ki senin fırının şakası yok demek ki bilemiyorun 8 dakka filan tuttum 190 200 gibiydi sicaklik sade kapasitorler gitti kapasitorleri bulursam deniyecem Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Fırın olayını soğuk lehim için mi soruyorsun? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Ocak 2015 Yazar Paylaş 10 Ocak 2015 Fırın olayını soğuk lehim için mi soruyorsun? büyük ihtimal o yüzden mi ama ekran kartı mısır patlağı gibi patladı :D Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 bga cihazları alttan sadece chipin olduğu kısmı ısıtır, üstten bazıları sıcak hava verir, bazıları direk led ışığı ile o kısma ulaşır, chipin sökülüp uygun lehim topları ile yeniden takılması daha uygun olur, diğerleri geçici çözüm olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 hızlı ve radyasyonla yapıp bırakmak gerek. sürekli sıcak kalırsa bozulur. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Ocak 2015 Yazar Paylaş 10 Ocak 2015 aranan kapasitör ler bu öğleden sonra cağaloğluna gececem bulamassam karaköye gecece Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Ocak 2015 Yazar Paylaş 10 Ocak 2015 Uğur sen olayı çok yanlış anlamışsın internette ne yaziyorsa 9nu yaptim erdem Yorum bağlantısı
Recommended Posts