İçeriğe Yönlendir

Telefon Alacaklar Zenfone 2'yi Bekleyin...


Misafir

Recommended Posts

Uğur Çimen
(düzenlendi)

Zenfone2 6 ay dayanabildi.Ekranın belli kısminda dokunmatik calısmamaya basladı.bu hafta garantiye gonderdim (sadece istanbulda servisi var)bekliyorum.bakalım onarım nekadar sürecek.

tarihinde Uğur Çimen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Zenfone 2 32 gb olan versiyonu şu an asusun kendi sitesinde 1199 tl arkadaşlarımın çoğu aldı arada bakıyorum oldukça iyi bir telefon orta ile üst düzey arasından konumlanmış bence başarılı bir telefon.

Gittigidiyor puan indirimi ile 960 liraya geliyor yaklaşık
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

dün asus facebook üzerinden kampanya yaptı 5 adet telefonu indirim kodu ile 599 tl ye sattı ben yararlandım ama şu an geçerli değil

Iyi yakalamissin Mertcim, hayirli olsun.

Yorum bağlantısı
Tuncay Çataloğlu

asusun sitesinden kontrol ettiniz mi? 5.5 olanlarda test model c yazıyormuş bazılarında. 8 ve 9. ay üretimli olanlarda. 

Yorum bağlantısı
Tuncay Çataloğlu

bir forum sitesinde okudum. test için üretilen modelleri Türkiye'de satışa sunmuşlar. site ismi belki sakıncalı olur diye yazmadım. sizde araştırabilirsiniz. ama önce asusun sitesinden aldığınız telefonun seri nosu ile bir kontrol edin. 

bazıları da test sürümü çıkınca geri iade etmişler telefonu. sonra aynı telefonu alan kişilerde asusun sitesine daha önce o kişi tarafından kayıt edildiği için bakamamış falan filan. 

Yorum bağlantısı
Özkan Avcı

Zenfone 2 ve Zenfone 2 Selfie modelleri gayet uygun şu an Vatan'da. 32 GB ZenFone 2 1199 TL, 32 GB ZenFone 2 Selfie 999 TL.

Yorum bağlantısı
Tuncay Çataloğlu

sizce sorun yoksa problem yok. ama ben takıntılıyım böyle konularda.

bahsettiğim forumda "Asus Zenfone Cihazı "Test Model C" Olarak Görünenler Grubu" diye grup açmışlar.

"Başta n11.com'daki birçok mağazanın satmış olduğu cihazlar olmak üzere, Bimeks, Vatan ve Hepsi Burada çıkışlılarda dahil 2015/08 üretimli cihazlar www.asus.com adresine kayıt ettirildiğinde cihaz bilgisi olarak "Test Model C" olarak görünmekte. 20/12/2015 tarihinde edinilen bilgilere göre başka satıcılardan da satın alınıp cihazı "Test Model C" olarak görünen kişilerin olduğu bilgisine ulaşıldı. "

 

şeklinde devam ediyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...