Hakan Kalkan 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Arkadaşlar 2013 ve 2014 trend x lerde ayak ve ambiyans aydınlatma yapilabilirmi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Yapılabilir ama bu konuda deneyiminiz yoksa işiniz zor 7-8 araca yaptım f3 lerin tavan içinde metal parça olduğundan kablo geçirmek çok zor baya uğraş istiyor tavandan elektriği aldıktan sonra gerisi tıkır tıkır gelir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Geçenlerde siteyi kurcalarken gördüm, çakmaklık olayı aklıma yatmadı desem yalan olur. Hazır olarak hazırlanmış aydınlatma, çakmaklığa takınca olay gerçekleşiyor. Kesmeli biçmeli bir şey yok. Bi alıp denemek lazım. kabloları gizledikten sonra hiçbir sıkıntısı yok. ledlerde klips var sanırım istediğin yere takıp tutturabiliyorsun Kullanan olursa fikirlerini almak isterim. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/4-3-led-12v-araba-oto-ic-atmosfer-isiklar-dekor-144175358?opi=138795377 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Geçenlerde siteyi kurcalarken gördüm, çakmaklık olayı aklıma yatmadı desem yalan olur. Hazır olarak hazırlanmış aydınlatma, çakmaklığa takınca olay gerçekleşiyor. Kesmeli biçmeli bir şey yok. Bi alıp denemek lazım. kabloları gizledikten sonra hiçbir sıkıntısı yok. ledlerde klips var sanırım istediğin yere takıp tutturabiliyorsun Kullanan olursa fikirlerini almak isterim. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/4-3-led-12v-araba-oto-ic-atmosfer-isiklar-dekor-144175358?opi=138795377 amaç kapılar açıldığında güzel bi görünüm ve aydınlatma olduğundan bence bu olmaz tavana bağlanmalı amacına ulaşması için Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Ayak aydinlatma duylari var t10 tipi dipsiz ampul takark yapabilirsiniz Yorum bağlantısı
Burak gülten 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Ayak aydinlatma duylari var t10 tipi dipsiz ampul takark yapabilirsiniz Hocam merhaba 2014 focustada duylar mevcutmu ? Sadece ampul alarak olayi bitirebilirmiyix ayak aydinlatmada Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Yapılabilir ama bu konuda deneyiminiz yoksa işiniz zor 7-8 araca yaptım f3 lerin tavan içinde metal parça olduğundan kablo geçirmek çok zor baya uğraş istiyor tavandan elektriği aldıktan sonra gerisi tıkır tıkır gelir Eray bizim f3 lerde tavan aydınlatması eksi hat üzerinden kısma ve açma yapıyor. Yani artı elektrik sürekli var, şase bağlantısı üzerinden kısıktan açığa doğru aydınlatma yapıyor ve kısılarak kapanıyor. Ben paralel hat almayı denedim ama bu durumu fark edince bıraktım. Bu durumda nasıl bir hat çekilecek ayak aydınlatması için? Eksi hattan bir kablo çekilip herhangi bir yerden +12 verilerek mi devre tamamlanacak? Ayak aydinlatma duylari var t10 tipi dipsiz ampul takark yapabilirsiniz Daha önce bu duyları gördünüz mü yoksa duyduğunuz için mi söylediniz? Ben baktığımda duyları göremedim. Araç 2013 trend. Eğer gördüyseniz tam yerlerini söyleyebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Eray bizim f3 lerde tavan aydınlatması eksi hat üzerinden kısma ve açma yapıyor. Yani artı elektrik sürekli var, şase bağlantısı üzerinden kısıktan açığa doğru aydınlatma yapıyor ve kısılarak kapanıyor. Ben paralel hat almayı denedim ama bu durumu fark edince bıraktım. Bu durumda nasıl bir hat çekilecek ayak aydınlatması için? Eksi hattan bir kablo çekilip herhangi bir yerden +12 verilerek mi devre tamamlanacak? Daha önce bu duyları gördünüz mü yoksa duyduğunuz için mi söylediniz? Ben baktığımda duyları göremedim. Araç 2013 trend. Eğer gördüyseniz tam yerlerini söyleyebilir misiniz? abi onu ben de farkettim ampülün direk dibine kablo uçlarını sokmuştum ampulü üstüne takarak sıkıştırmıştım kabloları ama ampül led veya patlak olsun gereksiz ısınmasın Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Ben 2-3 kere ampul değiştirdim, farklı led ampulleri denemek amacıyla, her seferinde elimi süremeyeceğim kadar sıcaktı ampuller. Aklımdaki proje şu şekilde; ayna altı aydınlatmaları ve ayak aydınlatmaları (4 adet) için tavan gibi yavaş yavaş yanacak ve kısılarak kapanacak bir tesisat çekmek. En uygunu tavana paralel almak diye düşündük ama malesef tavandan paralel almadık ve proje kaldı. Şimdi sizin anlattığınız gibi sadece tek ampulün ayaklarından çekeceğimiz bir hat bu sistemi kaldırır mı sizce? Tüm ampuller led. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Ben 2-3 kere ampul değiştirdim, farklı led ampulleri denemek amacıyla, her seferinde elimi süremeyeceğim kadar sıcaktı ampuller. Aklımdaki proje şu şekilde; ayna altı aydınlatmaları ve ayak aydınlatmaları (4 adet) için tavan gibi yavaş yavaş yanacak ve kısılarak kapanacak bir tesisat çekmek. En uygunu tavana paralel almak diye düşündük ama malesef tavandan paralel almadık ve proje kaldı. Şimdi sizin anlattığınız gibi sadece tek ampulün ayaklarından çekeceğimiz bir hat bu sistemi kaldırır mı sizce? Tüm ampuller led. Tavana paralel çekeceksin abi mecburen hepsini kaldırır merak etme bende de öyle 1.5 sene oldu sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267511-focus-3e-ayak-ayd%C4%B1nlatmas%C4%B1/ yardımcı olacağını düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267511-focus-3e-ayak-ayd%C4%B1nlatmas%C4%B1/ yardımcı olacağını düşünüyorum. Abi çalışma süper, bende nasipse aynı tarz bir şey düşünüyorum. Elimde hazır bulunan aliexpressten alınma loş mavi renkte ayak aydınlatması takımı var, onları ve katlanır aynaların altında bulunan aydınlatmaları tavana paralel bağlayacağım bende. Aklıma tek takılan şey tavan aydınlatmasının kapama açma işlevini eksi hat üzerinden yapılmasıydı onu da ampul ayaklarından hat çekersem sıkıntısız kullanırım diye düşünüyorum. Daha önce sadece artı hattını çekip aşağıda bir yerden şase bağlantısını yaparım diyordum ama maalesef öyle olmayacağını anladım Bu arada bu tavan aydınlatmasının bizlerden çektiği nedir ya, geri görüş kamerası takarız, ayna üzerinden ordan elektrik alırız, araç kamerası takarız yine ordan elektrik alırız, ayak aydınlatması yapıyoruz yine aynı yerden elektrik alıyoruz. Araç bir hesap yapsa tek ampulün çekmesi gereken x kadar elektriğin 10x olarak çekildiğini görecek hepten sapıtacak 1 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Abi çalışma süper, bende nasipse aynı tarz bir şey düşünüyorum. Elimde hazır bulunan aliexpressten alınma loş mavi renkte ayak aydınlatması takımı var, onları ve katlanır aynaların altında bulunan aydınlatmaları tavana paralel bağlayacağım bende. Aklıma tek takılan şey tavan aydınlatmasının kapama açma işlevini eksi hat üzerinden yapılmasıydı onu da ampul ayaklarından hat çekersem sıkıntısız kullanırım diye düşünüyorum. Daha önce sadece artı hattını çekip aşağıda bir yerden şase bağlantısını yaparım diyordum ama maalesef öyle olmayacağını anladım Bu arada bu tavan aydınlatmasının bizlerden çektiği nedir ya, geri görüş kamerası takarız, ayna üzerinden ordan elektrik alırız, araç kamerası takarız yine ordan elektrik alırız, ayak aydınlatması yapıyoruz yine aynı yerden elektrik alıyoruz. Araç bir hesap yapsa tek ampulün çekmesi gereken x kadar elektriğin 10x olarak çekildiğini görecek hepten sapıtacak Valla ben çok memnunum direk olarak oradan bağlantılarını yaptım ışık şiddeti biraz fazla ama yinede çok hoş ford özelliği koymaz ise biz yaparız 1 Yorum bağlantısı
Murat Akhan 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Ya aklıma takıldıda öncelikle elinize sağlık. Fakat aydınlatmayı neden tavandan alıyorsunuz, orjinalinde yol boyunca aydınlatma açık oluyor. Yani kontaktan almak lazım değil mi? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Ya aklıma takıldıda öncelikle elinize sağlık. Fakat aydınlatmayı neden tavandan alıyorsunuz, orjinalinde yol boyunca aydınlatma açık oluyor. Yani kontaktan almak lazım değil mi? Hiçbir orjinal ayak aydınlatması yol boyunca açık olmaz.. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Leonlarda orjinalde ayak aydinlatmalar hep açık vaziyette ışık şiddetini araç ayarlarından azaltıp çoğaltabiliyoruz ben mesela %30 kullanıyorum ve gece güzel bir görüntü oluyor 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Leonlarda orjinalde ayak aydinlatmalar hep açık vaziyette ışık şiddetini araç ayarlarından azaltıp çoğaltabiliyoruz ben mesela %30 kullanıyorum ve gece güzel bir görüntü oluyorAçmayı becerebilirsem kendi ambiyans aydınlatma ampulü bulup ondan takmayı düşünüyorum. Focustan sonra bana da çok garip gelmişti sürekli açık olması, ama bi süre sonra gözüm alışınca hoşuma gitti. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Açmayı becerebilirsem kendi ambiyans aydınlatma ampulü bulup ondan takmayı düşünüyorum. Focustan sonra bana da çok garip gelmişti sürekli açık olması, ama bi süre sonra gözüm alışınca hoşuma gitti. Ayar menüsünden kapatabilme özelliği olması da bence güzel bir detay, seyahat halinde kapali yapip kapi acinca lambanin yanması.. Ben makyaj aynaları dahil beyaz led yapicam arkadaş FR a yaptı çok hoş oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts