Emre Olgum 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 arkadaşlar otomatik vites bir araç d konumunda seyir halinde 90 yada 100 km hızla giderken stop ederse araçta bir kasılma yada şanzımanda bir sıkıntı olur mu yada başka sonuçlar Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Kazık bi soru otomatik araç stop ediyorsa o hızlarda dert büyüktür bence.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Mondeo 40-60 km çok stop etti şükür birşey olmadı. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Mekanik bağlantı olmadığı için sorun olmaz da neden stop etsin durduk yerde ? Yorum bağlantısı
Atilla Atun 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Abimin honda accord unda aynı sorun vardı. Bi türlü dikiş tutturamadı sonrada satarken sıkıntılı diyerek sattı. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 klasik şanzımanı manuel konuma yani 1. 2. 3. konumunda kullandıgınızda diger vites kanalları yaglanmaz diye biliyorum, (yanlışsa lütfen düzeltin ) vites d konumunda araç stop etmiş vaziyette ilerlerse sıkıntı olabilir diye düşünüyorum, böyle bir durumda n yani boşa alınırsa daha iyi olur gibi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 (düzenlendi) olmaz. sadece direksiyon ve fren sertleşir. klasik şanzımanı manuel konuma yani 1. 2. 3. konumunda kullandıgınızda diger vites kanalları yaglanmaz diye biliyorum, (yanlışsa lütfen düzeltin ) vites d konumunda araç stop etmiş vaziyette ilerlerse sıkıntı olabilir diye düşünüyorum, böyle bir durumda n yani boşa alınırsa daha iyi olur gibi.. sıkıntı olmaz. 28 Ocak 2015 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 sıkıntı olmaz..aracı tekrar çalıştırmak için N konumuna alıp marşa tekrar basabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 klasik şanzımanı manuel konuma yani 1. 2. 3. konumunda kullandıgınızda diger vites kanalları yaglanmaz diye biliyorum, (yanlışsa lütfen düzeltin ) vites d konumunda araç stop etmiş vaziyette ilerlerse sıkıntı olabilir diye düşünüyorum, böyle bir durumda n yani boşa alınırsa daha iyi olur gibi..Abi benim hikaye vardı ya. Şükür sıkıntı olmadı. Stop edince araç Boşa Düşüyor galiba. Yorum bağlantısı
Recommended Posts