Bilal Onbaşı 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Depo kilidi sonunda isyan bayrağını çekti dün yakıt alırken zor bela açtığımız kilidi tekrardan zorlasakda kapatamadık şu an o vaziyyette duruyor o kilidi nerden temin edebilirim fiyatı ne kadardır sanırsam tamiri söz konusu olmayacakdır çünkü bildiğiniz yalama olmuş boşuna dönüyor yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 tam emin olmamakla birlikte nette bunu buldum, öncesinde servisi arayıp fikir edinebilirsiniz http://www.yedekparcaford.com/?urun-8233-fiesta-depo-kapagi-kilit-sifresi--benzin-dizel-2006-2008-orjinal Yorum bağlantısı
Bilal Onbaşı 31 Ocak 2015 Yazar Paylaş 31 Ocak 2015 bunu kilitçi sökücek sanırım az evel gittim tamirciye aradı bi yeri komple kilit sistemi değişmeden olmaz diyor dedimki şakamı bu adam yoksa paranın esirimi olmuş alt tarafı bir kilit uleynn Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Bende de arızalanmıştı, önceleri hiç açılmaz oldu. Sonra zorla açınca kilitlenmez olmuştu. İstanbul Maslak'ta depo kilit tamiri ve ön sol cam ses problemi çözümüne toplam 50 lira vermiştim. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 bunu kilitçi sökücek sanırım az evel gittim tamirciye aradı bi yeri komple kilit sistemi değişmeden olmaz diyor dedimki şakamı bu adam yoksa paranın esirimi olmuş alt tarafı bir kilit uleynn Bolca wd 40 sıkın kilit mekanizmasına.anahtarın girdiği yere de , dönen kilit üzerine de.Benim kilit dönmüyor,açılmıyordu,wd40 bastım,5 dakika sonra rahatladı kolaylıkla açılıp kapanmaya başladı. Yorum bağlantısı
Bilal Onbaşı 3 Şubat 2015 Yazar Paylaş 3 Şubat 2015 Hocam wd40 mantıklı bak hiç aklıma gelmedi bugün bi deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Hocam wd40 mantıklı bak hiç aklıma gelmedi bugün bi deneyeceğim. sonuç ? Yorum bağlantısı
Bilal Onbaşı 14 Şubat 2015 Yazar Paylaş 14 Şubat 2015 Wd40 bi işe yaramadı :/ Fakat farklı bir yağ kullanılmış peder geçenlerde bi arkadaşına rast gele denk gelmiş o işi çözdü yağın tipini öğrenirsem söylerim. Yorum bağlantısı
Bilal Onbaşı 17 Şubat 2015 Yazar Paylaş 17 Şubat 2015 Sorunu çözen yağ makina yağı Kilide damlatıyorsun ve eskisinden yeni oluyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 (düzenlendi) Yinemi sorun çözmüşsün ama yazayım aklında bulunsun, kilide yağ tamam, bozulursa sadece kilit kısmını al, orjinal kilidi söküp içindeki kilide göre olan halkalara bakarak yeni kilidin içini düzenle, kolayaca anahtarı takıp kontrol edersin zaten, sonra topla ve tak, komple tüm kilitler değişmez, içindeki şifre pullarını değiş yeter resimde görünüyor zaten bu arada depo dışa kapağınıda içte tırnağına basarak yana çek çıkart, dıştaki kapak dediğim, depo kapağı değil... 17 Şubat 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bilal Onbaşı 17 Şubat 2015 Yazar Paylaş 17 Şubat 2015 Bursada kilitçiye gittim tamircilere gösterdim önceden adamlar bi isim biliyor başkada bir şey dedikleri yok '' KİLİTÇİ ALİ '' inanmazssın hastane den randevu alır gibi gidiyosun.Dükkanına gittim 4 dükkan kapatmış elemanı diyoki babamın selamıylan dahi gelsen arabana bakamam Randevu al öyle gel yuh be dedim arkadaş bu nedir böyle Yorum bağlantısı
Recommended Posts