Serkan Kara 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Sayın Forum üyeleri yaklaşık 10 gün önce aldığımız aracımızda dikkatli bakmamamız ve havanında puslu olması sebebiyle görmedğimiz birşey çıktı. Tavanda 7-8 adet iğne ucu büyüklüğünde nokta şeklinde boya kesikleri var arabayı gösterdik tavan orjinal boyalı değil yani ancak bu tavandaki nokta şeklinde kesiklerin içi paslanmış zamanla bu paslar yürüyecek diye tahmin ediyorum. Resim koyamadım kamerada pek belli olmayacak ancak daha sonra koyacağım. Buna bir çözüm bilen duyan var mı ? tavanı kaplatmak ve boyatmak dışında olay ço canımı sıktı yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Arac 2009 TDCI Trend Avalon Gri renk. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Geçmiş olsun. Bence bahsettiğiniz paslar iğne ucu gibiyse öyle çok korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum..rötuşlayın birşey olmaz. Yorum bağlantısı
Serkan Kara 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 Geçmiş olsun. Bence bahsettiğiniz paslar iğne ucu gibiyse öyle çok korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum..rötuşlayın birşey olmaz.Sagolun tesekkur ederim. Tavana boya sürdürmek istemiyorum fazla binmem bu arabaya 2 sene max sonra Allah kısmet ederse model yukseltirim ancak o zamana kadar bu pas yürürse iyice büyüyebilir gözenekler uzun sure binmek durumunda kalırsak da canımı sıkacak 7-8 yerde 5 kuruşun 4 de biri buyuklugunde cizikler var hepsi 25cmlik bir yere kumelenmiş sanirim buraya tel fırça gibi birşey sürtülmüş tavanin baska yerinde yok. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 tahminen fiyati düser diye boya sürdürmek istemiyorsunuz. su ikinci el alirken, yok efendim surasi boyali yok burasi boyali diye fiyat düsürmeye calisanlar yüzünden oluyor bu... bence cok para tutmuyorsa yaptirin. aracta baska problem yoksa satarkende söylersiniz. aldigimda cizikti yaptirdim diye. gerci tavan boyali ise takla atmis muamelesi görecektir arac muhtemelen:) forumda satarsaniz basiniz agrimaz da, disarda satarsaniz, insan katil olma raddesine gelebiliyor:) 99model citroenimi satarken, adam kaputu acarmisin dedi, actim. aa eski motor var bunda dedi:) ben töbe töbe dedikten sonra, araba eski ne bekyordun ki dedim. dogru dedi. cizikler var bunda dedi. e dedim 12 yasinda bu araba, bi zahmet olsun:) sonra 500 km yapmamis 1 kis kullanilmis lastiklerimede ikinci el ikinci eldir. 10 liraya satiliyor deyince. hadi ben 4üne 50 vereyim deyince, ya sabir cekip, kilitledim arabayi, hadi kardesim dedim baska kapiya. zorluyorlar insani... Yorum bağlantısı
Serkan Kara 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 tahminen fiyati düser diye boya sürdürmek istemiyorsunuz. su ikinci el alirken, yok efendim surasi boyali yok burasi boyali diye fiyat düsürmeye calisanlar yüzünden oluyor bu... bence cok para tutmuyorsa yaptirin. aracta baska problem yoksa satarkende söylersiniz. aldigimda cizikti yaptirdim diye. gerci tavan boyali ise takla atmis muamelesi görecektir arac muhtemelen:) forumda satarsaniz basiniz agrimaz da, disarda satarsaniz, insan katil olma raddesine gelebiliyor:) 99model citroenimi satarken, adam kaputu acarmisin dedi, actim. aa eski motor var bunda dedi:) ben töbe töbe dedikten sonra, araba eski ne bekyordun ki dedim. dogru dedi. cizikler var bunda dedi. e dedim 12 yasinda bu araba, bi zahmet olsun:) sonra 500 km yapmamis 1 kis kullanilmis lastiklerimede ikinci el ikinci eldir. 10 liraya satiliyor deyince. hadi ben 4üne 50 vereyim deyince, ya sabir cekip, kilitledim arabayi, hadi kardesim dedim baska kapiya. zorluyorlar insani... Aynen dediğin gibi fiyatı dusecek diye boyatmak istemiyorum arabamda 3-4 parca boya var boyalar guzel yapilmis bende takinti da yok boya acisindan ancak satarken normalden fazla zarar etmek istemiyorum. acaip sinir oldum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Canınızı sıkmayın aracınıza boya koruma yapın. Cila vs oraları hafiften kapatır pas yürümez. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Kara 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 Canınızı sıkmayın aracınıza boya koruma yapın. Cila vs oraları hafiften kapatır pas yürümez.Umarım öyle olur haftaya bakıma götürcem Aracı Kayseri Metinler Ford'a bakımdan sonra boya korumayı bir araştırırım Kayseride nereler yapıyor diye. Bu süreç içerisinde başka fikri olan varsa bekliyorum değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Aynen dediğin gibi fiyatı dusecek diye boyatmak istemiyorum arabamda 3-4 parca boya var boyalar guzel yapilmis bende takinti da yok boya acisindan ancak satarken normalden fazla zarar etmek istemiyorum. acaip sinir oldum. Emre Bey'in tavsiyesine uyun bencede, boya koruma, cila arada siradada kendiniz kontrol eder cila sürersiniz, paslanmaz daha fazla Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Umarım öyle olur haftaya bakıma götürcem Aracı Kayseri Metinler Ford'a bakımdan sonra boya korumayı bir araştırırım Kayseride nereler yapıyor diye. Bu süreç içerisinde başka fikri olan varsa bekliyorum değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Boya korumayı zamanınız varsa kendiniz yapın. Bir youtube videosu ile rahatlıkla öğrenirsiniz. dışarıda 250-300 lira alıyorlar böyle şeylere Tavsiyem finishkare 1000p Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Yarina cikacagimizi bilmezken arac alirken satarken edecegimiz zarari dusunmek nedense bana cok ters geliyor. Bayiye veya boyaciya gidin "touch up" boya alin ve ince bir firca ucu ile noktalarin uzerine dokunun. Sorununuzu cozecektir. Yorum bağlantısı
Serkan Kara 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 Emre Bey'in tavsiyesine uyun bencede, boya koruma, cila arada siradada kendiniz kontrol eder cila sürersiniz, paslanmaz daha fazlaEvet boya koruma için Kayseride bazı firmaları araştırıp deyincem sonuçta boya dışında en mantıklısı Yorum bağlantısı
Serkan Kara 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 Yarina cikacagimizi bilmezken arac alirken satarken edecegimiz zarari dusunmek nedense bana cok ters geliyor. Bayiye veya boyaciya gidin "touch up" boya alin ve ince bir firca ucu ile noktalarin uzerine dokunun. Sorununuzu cozecektir. Yarına çıkıp çıkmamakla alakası yok bunun hocam sonuçta bu araçları alirken de bir alinteri dokuyoruz satarken de emegimizin karsiligini gormek istemek gayet doğal adım atmadan önce bir adım sonrasını düşünmek tedbirden başka birşey değildir Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Dusuncenize katilmiyorum ama saygi duyuyorum. Araca bir yatirim gibi bakilan, eskidikce fiyati artan dunyada baska bir ulke yok Turkiye disinda. Yarindan endise etmeyi birakip, bugunu yasamayi ogrenirsek, inaniyorum ki cok daha mutlu olacagiz. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Yarina cikacagimizi bilmezken arac alirken satarken edecegimiz zarari dusunmek nedense bana cok ters geliyor. Bayiye veya boyaciya gidin "touch up" boya alin ve ince bir firca ucu ile noktalarin uzerine dokunun. Sorununuzu cozecektir. Bizim bi arkadas focusa ön isitici ismarlamisti. Yaptirip konu acarim falan diyordu varmi onu gören, yaz geldi ya:))) 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 (düzenlendi) Valla ne desen haklisin Eren. Mahcup oldum biraz simdi. Parcalarin hepsi elimde ama inan zaman bulupta takmaya firsatim yok. Yapmadan da teorilere dayali konu acmak istemiyorum. Serkan bey, su alttaki resimdeki kiti bayiden siparis edin ( sizin aracin rengi olandan ). Kucuk tas izleri ve bahsettiginiz cizikler icin idealdir. 2 Şubat 2015 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Dusuncenize katilmiyorum ama saygi duyuyorum. Araca bir yatirim gibi bakilan, eskidikce fiyati artan dunyada baska bir ulke yok Turkiye disinda. Yarindan endise etmeyi birakip, bugunu yasamayi ogrenirsek, inaniyorum ki cok daha mutlu olacagiz. Keske herkes oyle yapsa ama yukarida anlattigim ornek gibi, insani katil ederler. O yuzden dusunmek zorunda kaliyor insan. Anliyorum. Tercih meselesi kimisi sifir aliyor, kimisi ikinci el alip kisa sure biniyor, kimisi uzun sure. Satmayi dusunen icin zor oluyor. Gormeden almis, yarin satarken ugras babam ugras... Halbuki problem bir durum degil iki cizik... Valla ne desen haklisin Eren. Mahcup oldum biraz simdi. Parcalarin hepsi elimde ama inan zaman bulupta takmaya firsatim yok. Yapmadan da teorilere dayali konu acmak istemiyorum.Ben pesini birakmam demistim:)Saka bi yana onemli degil, mahcup olma hic. Belki urun gelmemistir ya d uymamistir. Sende yogunluktan falan inutmussundur olabilir insanlik hali. Benim cok merak ettigim bi konu o:) firsat bulunca yazarsin;) Yorum bağlantısı
Recommended Posts