İçeriğe Yönlendir

Saygısız Sürücüler...


Uğur Köker

Recommended Posts

Serkan Toker

Motorlar mecburen aralardan gitmek durumunda, şerit takip edip arabaların saygısını beklersek sağ kalma şansımız azalıyor.

 

Geçenlerde ben de ışıklarda beklerken adam kendi boyundan büyük motoru aralardan geçirerek en öne doğru gitmeye çalışırken benim iki önümdeki arabanın üstüne devirdi motoru...  :D

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Şanssızlık olmuş, sizin üstünüze devirmemesi ise şans :)

 

Türkiye'de motosiklet kullanırken trafik kurallarının bazılarını esnetmek(!) gerekiyor. Polisler dahil motosiklet tanınmıyor, araçtan sayılmıyor. Garip ama 1 hafta ara ile önce emniyet şeridinden gitmediğim, sonra gittiğim için ceza yedim.

 

Geçenlerde ben de ışıklarda beklerken adam kendi boyundan büyük motoru aralardan geçirerek en öne doğru gitmeye çalışırken benim iki önümdeki arabanın üstüne devirdi motoru...   :D

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Şu bir gercek milletimiz sinir hastası olmuş ehliyet vermeden önce pisiko teknikten geçirilmeli çocuk askere gidecek 4 -5 tane cakal aracı eksozdan tüfek patlar gibi patır catır ses böyle asker göndermemi olur bizim zamamımızda böylemiydi vah yeni gençlik ( genclik denirse )

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Motorlar mecburen aralardan gitmek durumunda, şerit takip edip arabaların saygısını beklersek sağ kalma şansımız azalıyor.

 

yanlış bence.

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

yanlış bence.

Tam olarak dogru olmasa da yanlis da denemez, motosikletleri ozumsemis trafiklerde en sol iki serit arasi motosikletlerin gecebilmesi icin acik birakiliyor, isiklarda en onde durabilmeleri icin alanlar birakiliyor. Bizde de motorcu kendi isini kendi gormek zorunda.

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Bizde de motorcu kendi isini kendi gormek zorunda.

diger araclar isini gormesine musade ederse tabi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Standart donanımında park sensörü ve navigasyon var. Sağ ön koltukta. :crazy:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Aslında bazen içinde iyi adamların olduğu araçlar sırf trafikte diğer araçlara yabancılaştığımız için düşmanca duygulara yol açıyor.

 

ben de geri geri çıkmasını beklerken otoparkta bir aracın o çıkıp girmeye kalktığımda  boşluğun diğer yanından güç bela sıyrılarak hamle yaptı bir tane beyaz range rover sıfır. ama tek hamlede giremedi. ben de hamle ile içeri girdim. Sonra ellerimi kaldırdım yarabbi dedim. Neyse anladı geri aldı. Ben de çıktım onun yandaki yere parketmesine yardımcı felan oldum. Sonra efendi bir karı koca oldukları ortaya çıktı. bazen oluyor düşmanca yaklaşmak yerine teşekkür felan edince yahut az daha ölüyordum allah korudu deyince selamlaşıp uzaklaşıyoruz.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Selami Duygu

Malesef son zamanlarda bunlar o kadar artı ki artık trafikte kuralsızlık kural oldu.Ters yönden girenler,otoban çıkışından otobana girenler,,Emniyet şeridi ek şerit oldu.Kırmızı ışıkta durmak dayak yeme nedeni haline geldi.Birbirine yol vermeyen sürücüler,şerit değiştirmek için sinyali verip yol uygun olunca geçmek istiyorsun adam 1 km öteden tam geçerken bütün gücüyle gaza basıyor sonra niye geçtin diye korna el her türlü ikazı yapıyor.Denetim bitti.Sadece radar ile ceza kesip para kazanma olayı var.

 Tabi bu sinirleri geriyor,çözüm ne olur nasıl olur artık umudum da kalmadı.Selamlar,yolunuz açık olsun

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...