İçeriğe Yönlendir

Lastiği Jant Kesti

Timuçin Orcan
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Timuçin Orcan
(düzenlendi)

selamlar arkadaşlar  yollarımızın bozukluğundan dolayı bır cukurda jant lastiği kesti contınental bır aylık lastık contınantale gıttım garantıye gırmıyor dedi,hak verdım yolun hatası bırazda benım ,lastikcıme dedım ne yapalım  yani sağlıklısı deyıstır ıcten yama yaparız fakat garantisi yok dedı hak verdım  250 lıra candan kıymetli değil   böyle düşündüm  yama kurtarırmıydı ?

tarihinde Timuçin Orcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sakın yama işine girmeyin. Aynı yolda daha süratli gittiğinizi varsayın ve aynı olayın tekrarlama riski daha fazla bu sefer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

Sakın yama işine girmeyin. Aynı yolda daha süratli gittiğinizi varsayın ve aynı olayın tekrarlama riski daha fazla bu sefer.

aynı dusuncede idim öyle yaptım cok sağ ol yorumun ıcın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

Yama asla güven vermez..

birde yürüyen aksam haklısın

Yorum bağlantısı
  • Çözüm

birde yürüyen aksam haklısın

Basınca maruz kalan yama özellikle çok tehlikelidir.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Aynısı benimde geçen gün başıma geldi değiştirilmeyi bekliyor. 1 aylık lastik benimki de :)

Bu eski lastiğin değeri olur mu acaba ? hani yıpranmış eski lastik diyoruz geri dönüşüme gidiyor ama yeni olanlar gene hamuru taze ıvır zıvırı yok bunlar için lastikçiden ücret indirimi falan istenebilir mi ?

Yorum bağlantısı
Emre Demir

Çok geçmiş olsun ; kabus gibi bir durum trafikte en çok korktuğum olayların başında yer almaktadır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

Aynısı benimde geçen gün başıma geldi değiştirilmeyi bekliyor. 1 aylık lastik benimki de :)

Bu eski lastiğin değeri olur mu acaba ? hani yıpranmış eski lastik diyoruz geri dönüşüme gidiyor ama yeni olanlar gene hamuru taze ıvır zıvırı yok bunlar için lastikçiden ücret indirimi falan istenebilir mi ?

Garantisi yok girmiyor, aynı lastık marka ise ındırım 20lira yapar
Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

Garantisi yok girmiyor, aynı lastık marka ise ındırım 20lira yapar
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Şener KIRMIZI
(düzenlendi)

Benim bisikletin ön tekerini de jant kesmişti.. yama yaptım, yamanın üstünede inşaat teli dolamıştım Hiç ön frene basınca tele takılıp kaza çıkacağı aklıma gelmemiş. Biniyordum, bayır aşşağı inerken hafiften frene bastım takla attım.. Sakat iş yama :)

tarihinde Şener KIRMIZI tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

Benim bisikletin ön tekerini de jant kesmişti.. yama yaptım, yamanın üstünede inşaat teli dolamıştım Hiç ön frene basınca tele takılıp kaza çıkacağı aklıma gelmemiş. Biniyordum, bayır aşşağı inerken hafiften frene bastım takla attım.. Sakat iş yama :)

Para için riske değmez haklısın
Yorum bağlantısı
Hüseyin Demir

Continentalin hastalığı olsa gerek. Benimde lastik çevresinde çok ince kılcal çatlak oluştu. Çatlak derken sanki jiletle kesilmiş gibi. Hepsiburada'dan almıştım. Geri gönderdim. Onlarda bayiye oradan da fabrikaya gitmiş hesapta.

Üzerinde beyaz kalemle çizgiler felan vardı. Sanırım test edilmiş. Ama üstüne de red yazılmış tekrar geri geldi.

O kadar da araştırıp Continentale karar kılmıştım ama soğudum :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...