Timuçin Orcan 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 (düzenlendi) selamlar arkadaşlar yollarımızın bozukluğundan dolayı bır cukurda jant lastiği kesti contınental bır aylık lastık contınantale gıttım garantıye gırmıyor dedi,hak verdım yolun hatası bırazda benım ,lastikcıme dedım ne yapalım yani sağlıklısı deyıstır ıcten yama yaparız fakat garantisi yok dedı hak verdım 250 lıra candan kıymetli değil böyle düşündüm yama kurtarırmıydı ? 9 Şubat 2015 tarihinde Timuçin Orcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Sakın yama işine girmeyin. Aynı yolda daha süratli gittiğinizi varsayın ve aynı olayın tekrarlama riski daha fazla bu sefer. 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Sakın yama işine girmeyin. Aynı yolda daha süratli gittiğinizi varsayın ve aynı olayın tekrarlama riski daha fazla bu sefer. aynı dusuncede idim öyle yaptım cok sağ ol yorumun ıcın 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Yama asla güven vermez.. birde yürüyen aksam haklısın Yorum bağlantısı
Çözüm Misafir 9 Şubat 2015 Çözüm Paylaş 9 Şubat 2015 birde yürüyen aksam haklısın Basınca maruz kalan yama özellikle çok tehlikelidir. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 geçmiş olsun. jant kesiğine yama olmaz. mecbur değiştireceksiniz. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Aynısı benimde geçen gün başıma geldi değiştirilmeyi bekliyor. 1 aylık lastik benimki de Bu eski lastiğin değeri olur mu acaba ? hani yıpranmış eski lastik diyoruz geri dönüşüme gidiyor ama yeni olanlar gene hamuru taze ıvır zıvırı yok bunlar için lastikçiden ücret indirimi falan istenebilir mi ? Yorum bağlantısı
Emre Demir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Çok geçmiş olsun ; kabus gibi bir durum trafikte en çok korktuğum olayların başında yer almaktadır. 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Aynısı benimde geçen gün başıma geldi değiştirilmeyi bekliyor. 1 aylık lastik benimki de Bu eski lastiğin değeri olur mu acaba ? hani yıpranmış eski lastik diyoruz geri dönüşüme gidiyor ama yeni olanlar gene hamuru taze ıvır zıvırı yok bunlar için lastikçiden ücret indirimi falan istenebilir mi ? Garantisi yok girmiyor, aynı lastık marka ise ındırım 20lira yapar Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Aynısı benimde geçen gün başıma geldi değiştirilmeyi bekliyor. 1 aylık lastik benimki de Bu eski lastiğin değeri olur mu acaba ? hani yıpranmış eski lastik diyoruz geri dönüşüme gidiyor ama yeni olanlar gene hamuru taze ıvır zıvırı yok bunlar için lastikçiden ücret indirimi falan istenebilir mi ? Garantisi yok girmiyor, aynı lastık marka ise ındırım 20lira yapar Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 (düzenlendi) Benim bisikletin ön tekerini de jant kesmişti.. yama yaptım, yamanın üstünede inşaat teli dolamıştım Hiç ön frene basınca tele takılıp kaza çıkacağı aklıma gelmemiş. Biniyordum, bayır aşşağı inerken hafiften frene bastım takla attım.. Sakat iş yama 3 Mart 2015 tarihinde Şener KIRMIZI tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 6 Mart 2015 Yazar Paylaş 6 Mart 2015 Benim bisikletin ön tekerini de jant kesmişti.. yama yaptım, yamanın üstünede inşaat teli dolamıştım Hiç ön frene basınca tele takılıp kaza çıkacağı aklıma gelmemiş. Biniyordum, bayır aşşağı inerken hafiften frene bastım takla attım.. Sakat iş yama Para için riske değmez haklısın Yorum bağlantısı
Hüseyin Demir 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Continentalin hastalığı olsa gerek. Benimde lastik çevresinde çok ince kılcal çatlak oluştu. Çatlak derken sanki jiletle kesilmiş gibi. Hepsiburada'dan almıştım. Geri gönderdim. Onlarda bayiye oradan da fabrikaya gitmiş hesapta. Üzerinde beyaz kalemle çizgiler felan vardı. Sanırım test edilmiş. Ama üstüne de red yazılmış tekrar geri geldi. O kadar da araştırıp Continentale karar kılmıştım ama soğudum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts