Erkut Uysal 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 19 Ocak günü nişanlımın garanti kapsamında olan Galaxy s4 Telefonunu şarj olmuyor diye Silivri Vatan bilgisayara bıraktım 9 Şubat günü telefonu almaya gittiğimde Anakartı yanmış ekranı kırılmış su almış gibi tamir edirlirse 1156 TL tamir ücreti gibi bir rakam çıkardılar ben orada olayı anlayamadım şarj olmuyor diye gönderdiğimiz telefonda nasıl böyle bir şey olur dedim telefonu alıp eve geldim telefonu bir açtım ki alt kısım sağ ve sol tarafından telefon ezilmiş ekranın alt ve yan kısımlarında çatlarklar olmuş sol üst köşesinde ezikler var... Haliyle geri gittim ve gösterdim ben size bunu böyle vermedim size getirdiğimde hatta temiz diye not düşmüştünüz buna dedim tekrar telefonu aldılar ve servise göndericez dediler şuan... Ben sapa sağlam hatta çiziksiz olarak gönderdiğim telefonumun tamir olmasını istemiyorum yenisini istiyorum dedim onlarda büyük ihtimal tamir olur cevabı bekleyelim dediler... Şuan tamir edelim derler ise yapmam gereken nedir... ? Tamiri reddedip yenisni mi talep ediyim yoksa direk tüketici haklarına mı başvurayım... Yardım ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim... Vatan bilgisayarın genel merkezine şikayet maili attım bunun için başka bir yol izlemem gerekir mi ? elimde de ilk telefonu teslim ettiğimde temiz diye yazılı belgem mevcut... Yardımlarınızı ve önerileriniz bekliyorum... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Elinizdeki belge ile kanıdınız mevcut. Yapmak zorundalar. KVK'ya sağlam verdiğim blackberry'min klavyesi kırık gelmişti. Alır almaz kırık olduğunu gördüm, önce almak istemediler. Teslim raporunda yazmadığını gösterince anında değiştiler klavyeyi... 3 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Elinizdeki belge ile kanıdınız mevcut. Yapmak zorundalar. KVK'ya sağlam verdiğim blackberry'min klavyesi kırık gelmişti. Alır almaz kırık olduğunu gördüm, önce almak istemediler. Teslim raporunda yazmadığını gösterince anında değiştiler klavyeyi... Ama Sani ben değişmesini veya tamir olmasını istemiyorum... Yenisini istiyorum ki zaten sapa sağlam çiziksiz olarak teslim ettik telefonu hatta yazarken ''kullanıma bağlı çizikler mevcuttur '' diye yazdı bende bu telefonun neresinde çizik var göster bana dedim üzerini çizip el yazısı ile '' Temiz '' Diye yazdı... Yani demek istediğim ben telefonu verdiğimde telefon açılıyordu şimdi hiç bir şey yok... Bu yüzden tamir olmasını değil telefonun yenisini istiyorum desem alamazmıyım ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Ama Sani ben değişmesini veya tamir olmasını istemiyorum... Yenisini istiyorum ki zaten sapa sağlam çiziksiz olarak teslim ettik telefonu hatta yazarken ''kullanıma bağlı çizikler mevcuttur '' diye yazdı bende bu telefonun neresinde çizik var göster bana dedim üzerini çizip el yazısı ile '' Temiz '' Diye yazdı... Yani demek istediğim ben telefonu verdiğimde telefon açılıyordu şimdi hiç bir şey yok... Bu yüzden tamir olmasını değil telefonun yenisini istiyorum desem alamazmıyım ? Maalesef değişim olacağını hiç düşünmüyorum 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Erkut, bana her şeyi de, ama S4 çatlak, kırık deme. kutusundan çatlak çıkan S4 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247068-kasası-çatlak-çıkan-samsung-s4-ve-sonrası/?p=2054473 Sadık abicim senin o konunu hatirliyorum belki inanmazsin ama aklima gelir bazen senin bu olayin alir elime telefonu bakarim bi bi sey varmi diye... Maalesef değişim olacağını hiç düşünmüyorum Iyide bu benim yuzumden olan bisi degil ki... Onlarin cezasini neden ben cekiyorum yalan mi ? Simdi telefon tamir gordu diye 2. Elde fiyati dustu benim zararimi kim karsilicak ? Bilmeiyorum sanirim dava yolu gozukuyor... Garanti kapsaminda olan bi telefon ve isin arkasinda durmayan Vatan Bilgisayar ve Samsung yazıklar olsun ne diyim... :/ 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Geçmiş olsun kardeş, sıkıştırırsan bir çözüm bulabileceklerdir. Sürekli rahatsız et. 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Kvknin kapisinin onunden gecmemek lzzim cok berbat bir firma delta servis bile onlardan iyi allah yardimcin olsun 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Geçmiş olsun. Samsung madurları olarak toplansak dünyayı ele geçirebiliriz bence. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Sorunlu olmayan S4 yok galiba piyasada. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Bende telefonum 6 aylıkken kapanma ile alakalı arıza yaptığından servise göndermiştim. Çizik bile yoktu üzerinde. Geldiğinde alt kapak tornavida benzeri birşey ile zorlanarak (kanırtılarak) zarar verilerek açılmış ve çerçevede ufak bir ezik şeklinde gelmişti. Birde utanmadan servis formuna da bu şekilde "kozmetik hasar var, ücret karşılığı değiştirilebilir" notu eklemişler. Aradım telefon ile ama bize öyle gelmiş demek ki, o not düşülmüş forma dediler.. Sizdeki "temiz" notu güzel bir koz.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Erkut geçmiş olsun,evime hayatta samsung sokmam bir daha..o kadar diyorum anla Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Phılıps w536 kullanıyorum 3 senedir maşallah tık yok çoook memmunum ne nokia sı ne aiponu nede samsung,u fasa fiso İnşallah senin proplem,inde hayırlısı ile çözülür 1 Yorum bağlantısı
Yasir Baş 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 (düzenlendi) Burada iki yöntem var 1. Vatan Bilgisayara çok sağlam bir mail yazmak/dilekçe vermek/şikayet formu doldurmak.. Tamir değil değişim istiyorum diye bastıra bastıra belirtin tabi ki gerekçeleri ile. Ama yazabileceğiniz her yere her şeye yazın gönderin ayrıca ilk etapta Tüketici Haklarına başvuracağım vs yazmayın. Buradan sonuç alırsanız tamamdır alamazsanız ikinci yönteme geçebilirsiniz ama ikinci yöntem sizinde umduğunuz gibi Mahkeme/Tüketici Hakları konusu. Burada sıkıntı şu; süreç uzun sürebiliyor eğer buna katlanabilecekseniz yakı gemileri elinizden geleni ardınıza koymayın. Süreç biraz uzun sürer ancak sonuçta haklı olduğunuza inanıyorsanız bir şekilde başarırsınız diye düşünüyorum. *Ben daha önce yaşadım Bimeksten buz dolabı aldım 10 gün sonra arzalandı ve bu mal ayıplı mal demektir direk değişim yapılması gerekiyordu ancak yetkili servis tamir yapmaya çalıştı. Bimekse, Buz dolabının markası olan firmaya her yere yazdım. Sonuç 1 ay sonra sıfırı ile dolabı değiştirdiler. İnşallah sizde istediğiniz şekilde çözersiniz sorununuzu.. 11 Şubat 2015 tarihinde Yasir Baş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Suan gelicek cevabi bekliyoruz bakalim ne cikarticaklar karsimiza... Tamir derlerse direk Tuketici haklarina bas vurcagim surec onemli degil pire icin yorgan yagicamyakicam o olucak... herkese cok tesekkur ederim durumu yine paylasicam... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 Mart ayında Tüketici hakem heyetine başvurduğumuz telefonumuzla ilgili nihayet sonuç geldi... S 4 ün fatura bedelini talep etmiştim sonuç olarak 1870 TL ödeme alacağım şuan 15 günlük itiraz sürecini bekliyorum. Firma değişim yapsaydı bu kadar zarar etmicekti şimdiki sonuç bize yaradı. Hakkımızı aradık ve kazandık... 5 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Mart ayında Tüketici hakem heyetine başvurduğumuz telefonumuzla ilgili nihayet sonuç geldi... S 4 ün fatura bedelini talep etmiştim sonuç olarak 1870 TL ödeme alacağım şuan 15 günlük itiraz sürecini bekliyorum. Firma değişim yapsaydı bu kadar zarar etmicekti şimdiki sonuç bize yaradı. Hakkımızı aradık ve kazandık... Helal olsun İrkut Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Tebrikler. Peki kimi dava ettiniz? Vatan'ı mı, KVK'Yı mı? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Mart ayında Tüketici hakem heyetine başvurduğumuz telefonumuzla ilgili nihayet sonuç geldi... S 4 ün fatura bedelini talep etmiştim sonuç olarak 1870 TL ödeme alacağım şuan 15 günlük itiraz sürecini bekliyorum. Firma değişim yapsaydı bu kadar zarar etmicekti şimdiki sonuç bize yaradı. Hakkımızı aradık ve kazandık... Çok sevindim, herkes böyle hakkını arasa bu memleket bu halde olmazdı zaten.... 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 Tebrikler. Peki kimi dava ettiniz? Vatan'ı mı, KVK'Yı mı? Vatan bilgisayarı dava ettik savunmalarında ise ' Biz yetkili firma değil aracıyız ' tarzında bir savunma yapmışlar... 2. Gönderim süresinde 20 iş gününü aşmıştı... Çok sevindim, herkes böyle hakkını arasa bu memleket bu halde olmazdı zaten.... Ucu çok açık kalmış cümlenin abi... Tartışmaya çok açık... 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Çok sevindim, herkes böyle hakkını arasa bu memleket bu halde olmazdı zaten.... "Hak verilmez alınır" diye bir tabir vardı kim demiş nezaman denilmiş bilemiyorum ama doğru bir cümledir. Erkut'ta verilmeyen hakkını almış geri 2 Yorum bağlantısı
Orçun İnce 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Şikayetvar'a hemen yazın, takibini yapan ekip size ulaşacaktır. O zaman işin peşinde olduğunuzu anlayıp hemen tavır değiştiriyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 11 aylık Sony telefonum 3 aydan fazla bir süredir arızalı. Ekranın altı kısmı ekrandan ayrı bir bölgeymiş gibi davranıyor. Görüntü kalıyor, ekran değişse bile önceki ekranın o kısmı gitmiyor. Bazen düzeliyor, sonra tekrar olur vs. Yetkili servis bildiğim kadarıyla Teleservice adlı şirket. Telefonum da maşallah hiç çizik yok. Garantiye göndermeye korkuyorum. Çizik, ezik belki kırık bir şekilde ve "kullanıcı hatası" diyerek tamir etmeden geri yollayacaklar diye korkuyorum. Kayseri'de bulunan bir yetkili Sony bayisinden almıştım, bir ara uğrayabilirsem onlar üzerinden ve temiz olarak teslim edildiğine dair bir tutanak ile göndermeyi düşünüyorum. Sonuçta benim faturamda buradaki şirket yazıyor, onları muhatap alayım. Baştan işi sağlam tutmak lazım sanırım, Teleservice ile geçmiş yıllarda aylar süren bir LG onarım sürecimiz olmuştu da hiç memnun kalmamıştım. Bu arada ödemeyi alacak olmanıza sevindim, tebrik ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts