İçeriğe Yönlendir

Bu Elbise Ne Renk ?

Mustafa Yenigün

Recommended Posts

Mustafa Şimşek

resmi değiştirmişler yahu,

öğleden önceki foto da elbisenin yakaları yoktu :) bu başka elbise

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

Yarım saat sonra bir daha bakın. Bende ilk defa beyaz altın gördüm. Hatta yanımdaki arkadaşıma gösterdim o da beyaz altın gördü. Yarım saat sonra tekrar baktığımızda şok olduk.

Ben hala aynı renk görüyom :D

Değiştirme sırasında denk gelmedim henüz sanırım :D

Yorum bağlantısı

Sabah baktığımda da mavi&kahverengi(altın) görüyordum hala da aynı görüyorum öteki foto ile oynanmış yada elbise başka renk millete mevzu olsun beğeni alayım diye atmış ortaya bunu :D 

Yorum bağlantısı
Mesut Nalbant

O değilde bu elbiseyi üreten firmanın stokları tükenmiş, reklam başarılı olmuş görünüyor.  

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ben 3-5 kez kapatıp açtım hala ilk gördüğüm gibi görüyorum- kahverengi (altın rengi) / beyaz (uçuk mavi)

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

İlk baktığımda beyaz ve hardal rengi gördüm elbisenin linkine bakıp sonra resime baktım mavili kahverengili birşey görüyorum[emoji23]

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Üretici Roman açıklama yaptı. Elbise normalde Mavi - Siyah ancak fotoğrafın kalitesizliğinden bu tip renk karışımları çıkmış. Ayrıca farklı olan yüzde 50'yi de düşünmüş ve altın sarısı modelini de üreteceğini bildirdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir

Üretici Roman açıklama yaptı. Elbise normalde Mavi - Siyah ancak fotoğrafın kalitesizliğinden bu tip renk karışımları çıkmış. Ayrıca farklı olan yüzde 50'yi de düşünmüş ve altın sarısı modelini de üreteceğini bildirdi.

Yani mavi siyah görenler süper insan mı ?

:)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yani mavi siyah görenler süper insan mı ?

:)

Yok, olması gerekeni görmüşüz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Sabah beyaz altın sarısı görüyordum. Şimdi mavi siyah görüyorum. Ne oluyor anlamadım ? [emoji15]

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Birkaç seferdir Facebook'ta beynin kendi renklendirdiği şekiller , fotoğraflarla ilgili konulara rastlıyorum. Siyah beyaz bir fotoğrafı renkliymiş gibi algılayabildiğimize göre, aynı rengin farklı renk olduğuna nerdeyse yemin edebilecek kadar algılarımız değişkenken, fotoğraftaki Ford Focus'u nasıl elbiseye benzettiniz anlamadım:))

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...