Misafir 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 benim baktığım style plus ama navigasyon ve sanruuf da varmış, lpg de takılıymış araç 60 bin de peki çok yakar mı arkadaşlar Murat.. Bence soru sormayı bırak, git kapora ver adama, yarın sabahta al aracı.. Bu özellikler, bu fiyat.. Problem yoksa ve imkanın varsa gerçekten al.. Yorum bağlantısı
Murat Altındal 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 Daha buralarda mısın? Ben olsam kaparoyu vermeye yola koyulmuştum Hayırlısı olsun diyelim şimdiden Murat.. Bence soru sormayı bırak, git kapora ver adama, yarın sabahta al aracı.. Bu özellikler, bu fiyat.. Problem yoksa ve imkanın varsa gerçekten al.. ben dizel istiyordum sadece kafamı kurcalayan bu, bu forumu seviyorum hiç bilgim olmayan bir araçta kafamda baya bir şey canlandı sizin sayenizde Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 ben dizel istiyordum sadece kafamı kurcalayan bu, bu forumu seviyorum hiç bilgim olmayan bir araçta kafamda baya bir şey canlandı sizin sayenizde Kafan kurcalanmasın. Bu fiyatlara dizel zor. Ha yakıt dersen şehiriçi 30 kuruşu geçmez. Motor Lpg ile uyumludur. Gayet ekonomik olur. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 ben dizel istiyordum sadece kafamı kurcalayan bu, bu forumu seviyorum hiç bilgim olmayan bir araçta kafamda baya bir şey canlandı sizin sayenizde Biraz daha yazmaya devam ederseniz galeri kapacak arabayı.. Yorum bağlantısı
Murat Altındal 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 Biraz daha yazmaya devam ederseniz galeri kapacak arabayı.. zaten galeriye bırakacakmıştı bugün abim kalsın ben kardeşime bir sorayım demiş Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 hiç düşünmeye gerek yok akşamdan noteri açtırıp alın 1 Yorum bağlantısı
Murat Altındal 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 bir adet kazaya karışmıştır diyor araç arkadaşlar plakadan sorguladığımda ama miktar yazmıyor yardımcı olabilirmisiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Şasi no varsa sigortadan sorgulatma yapın.Arkadaşınız bilmiyor mu ne olduğunu? 1 Yorum bağlantısı
Murat Altındal 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 Şasi noyu versem yardimci olabilecek arkadas varmi Yorum bağlantısı
Murat Altındal 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 araç hasar kaydı sorgulamada yardımcı olabilecek sigortacı arkadaş varmı Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Hasar çıkmıyorsa suçlu diğer taraf diye biliyorum. Doğru mu bu? Yorum bağlantısı
Murat Altındal 31 Mart 2015 Yazar Paylaş 31 Mart 2015 Araç alınmıştır yardımı olan herkese teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Araç alınmıştır yardımı olan herkese teşekkürler Hayırlısı olsun Murat. Güzel bir tanıtım konusu açarsın artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts