İçeriğe Yönlendir

2011 Fiesta İçin Usb Girişi

Yaşar Yüce

Recommended Posts

Fikret Özsoy

Merhabalar. Kullanmadım ama bildiğim kadarıyla bu ürün teybin cd changer girişine bağlanıyor. Sizin teybin cd changer girişi var mı?

Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan

bende hiç kullanmadığım orj 2013 makyajlı fiestanın usb ve aux çıkışlı teyb var istersen verebilirim navi taktırdığım için çıkarmışlardı 

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Hakan abi ne kadar istiyorsun teyp için acaba ?

Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan

Malum sitede satışa çıkardım form üyelerine %15 kadar ind yapılabilir.

ilan no: 201168368

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

ilandakilerin hepsinemi 500 tl istiyorsun abi ? paket halinde satıyosun sanırım sadece teyp ihtiyacım var mesela grafik ekrana ihtiyacım yok ?

Yorum bağlantısı
Yaşar Yüce

Evet cihaz cd changer firişine takılıyor bizim teypte cd cahnger girişi olup olmadığını bilmiyorum bilen varsa diye sormuştum

Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan
(düzenlendi)

sadece teyb satarsak 350tl diyelim servisteki fiyatı 1100tl dir

tarihinde Hakan Kalkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz
(düzenlendi)

Böyle bir ürün yerine orjinal USB'li teybi monte ederek daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum.

Satılıklar bölümünde benim de ilanım var. 

2014 Fiestadan çıkma teyp ve ekran. İkisini 350 tl'ye sadece teybi 275 TL'ye verebilirim.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268178-2009-2014-aras%C4%B1-fiesta-usbli-teyp-ekran-%C3%A7er%C3%A7eve/

tarihinde Ahmet Aybeyaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yaşar Yüce

Ahmet Aybeyaz sizin teybiniziniz ekranı küçük 2 satırlık benim aracımdaki ekran daha çok satırlı sizin teybiniz benim ekranıma uyum sağlarmı

Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Ahmet Aybeyaz sizin teybiniziniz ekranı küçük 2 satırlık benim aracımdaki ekran daha çok satırlı sizin teybiniz benim ekranıma uyum sağlarmı

Sağlar diye düşünüyorum, çünkü internette çok satırlı ekranlar satılıyor ve direk montajı yapılıyor.

Yine de en net bilgiyi forumdan Galip KANDEMİR bilir bence...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...