İçeriğe Yönlendir

Macunda Çatlama, Dökülme

Ahmet Varol

Recommended Posts

Ahmet Varol

Merhabalar ,  kapının üst kısmındaki bu yerdeki macunlar da çatlaklık olduğunu fark ettim oynarken de söktüm , aracım lokal boya hariç boya yok yada ben öyle biliyorum böyle bir şeyin oluşması normal mi yoksa aracın o kısım boyanmış mı  ?

2015-03-22%2017.17.04_zpsssqx20ed.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet Varol

Başlıktaki "da" eki yanlışlıkla büyük yazmışım sanırım  :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Varol

Araci alirken sevis veya özel bir yerde baktirdiniz mi

Kaportacı bakmıştı alırken , hasar kaydı yoktu servise gitmiştim ama Samsun da servisler daha önce sıkıntı yaşadıkları için bakmayacaklarını söylemişlerdi tabi bu söyledim 2012 senesindeydi 

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

benim kuzenin aracta boyle dokulmustu 2000 focus.oda orjinaldi elledilce dokuluyor

Yorum bağlantısı
Ahmet Varol

Abi içini karartmak istemem ama ben orjinal arabada macun kalktiğinı pek görmedim.

Aklım bana da aynısını söylüyor ama insan belki değildir diye umuyor  :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Varol

benim kuzenin aracta boyle dokulmustu 2000 focus.oda orjinaldi elledilce dokuluyor

Teşekkür ederim , umarım sizin dediniz gibidir . Arabayı temizlerken gördüm bugün aklıma takıldı hatta öyle ki lpg bittikten sonra lpg aldım ama bitince benzine geçirmiştim arabayı unutmuşum 100 km öyle gittim bugün araba ne kadar güzel çekiyor buranın gazı iyi diyorum arkadaşlara fark edince gülme krizi geçirdik  :D  :D

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Yaşına göre olası bir durum. Bu kasa focusların kronik boya ve korozyon sorunu var. Motor yürüyen iyiyse dert edilecek şey değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Benim de dikkatimi çeken çatlaklar var . Yolcu tarafında dökülür mü bilmiyorum . Aracim orjinal bu arada.

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Benim de dikkatimi çeken çatlaklar var . Yolcu tarafında dökülür mü bilmiyorum . Aracim orjinal bu arada.

Arka cam altındaki bagaj kaynak yerlerine bakın orda da kesin çatlama vardır.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Varol
(düzenlendi)

Resimdeki yer tam olarak ön yolcu tarafı .

Yaşına göre olası bir durum. Bu kasa focusların kronik boya ve korozyon sorunu var. Motor yürüyen iyiyse dert edilecek şey değil.

Motor yürüyeni gayet iyi  , böyle olmasına sevindim bu kronik durum sevindirici :)

tarihinde Ahmet Varol tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Aynı yerde aracımda da aynı sorun var.Macun değil de kurumuş terason benzeri bir şey sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
onurdursun

onlar fabrikasyon çekomastik türü bişey, kapı sacının değişip değişmediğini bunlara bakarak anlıyorlar,sıkıntı yok aracınızda 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

onlar kapı sacındaki ek yerlerinin üstüne çekilen silikon zamanla taş fibi olur ve dökülür bence araç orjinal sıkıntı yok içinize sinmezse istediniz bir boyacıya gösterin dediğimi der oda  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Bektaş

Arkadaşım aynı sıkıntı benim araçta da var kaportacıya gösterdim bu focuslarda meges dökülmesi oluyor maalesef dedi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

...

Merhaba Mehmet Bey,

Avatar (profil resmi) olarak yüzümüzün görüleceği bir resim kullanıyoruz.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...