Ahmet Varol 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Merhabalar , kapının üst kısmındaki bu yerdeki macunlar da çatlaklık olduğunu fark ettim oynarken de söktüm , aracım lokal boya hariç boya yok yada ben öyle biliyorum böyle bir şeyin oluşması normal mi yoksa aracın o kısım boyanmış mı ? Yorum bağlantısı
Ahmet Varol 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Başlıktaki "da" eki yanlışlıkla büyük yazmışım sanırım Yorum bağlantısı
Ahmet Varol 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Araci alirken sevis veya özel bir yerde baktirdiniz mi Kaportacı bakmıştı alırken , hasar kaydı yoktu servise gitmiştim ama Samsun da servisler daha önce sıkıntı yaşadıkları için bakmayacaklarını söylemişlerdi tabi bu söyledim 2012 senesindeydi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 benim kuzenin aracta boyle dokulmustu 2000 focus.oda orjinaldi elledilce dokuluyor Yorum bağlantısı
Ahmet Varol 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Abi içini karartmak istemem ama ben orjinal arabada macun kalktiğinı pek görmedim. Aklım bana da aynısını söylüyor ama insan belki değildir diye umuyor Yorum bağlantısı
Ahmet Varol 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 benim kuzenin aracta boyle dokulmustu 2000 focus.oda orjinaldi elledilce dokuluyor Teşekkür ederim , umarım sizin dediniz gibidir . Arabayı temizlerken gördüm bugün aklıma takıldı hatta öyle ki lpg bittikten sonra lpg aldım ama bitince benzine geçirmiştim arabayı unutmuşum 100 km öyle gittim bugün araba ne kadar güzel çekiyor buranın gazı iyi diyorum arkadaşlara fark edince gülme krizi geçirdik Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Yaşına göre olası bir durum. Bu kasa focusların kronik boya ve korozyon sorunu var. Motor yürüyen iyiyse dert edilecek şey değil. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Benim de dikkatimi çeken çatlaklar var . Yolcu tarafında dökülür mü bilmiyorum . Aracim orjinal bu arada. Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Benim de dikkatimi çeken çatlaklar var . Yolcu tarafında dökülür mü bilmiyorum . Aracim orjinal bu arada.Arka cam altındaki bagaj kaynak yerlerine bakın orda da kesin çatlama vardır. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Varol 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 (düzenlendi) Benim de dikkatimi çeken çatlaklar var . Yolcu tarafında dökülür mü bilmiyorum . Aracim orjinal bu arada. Resimdeki yer tam olarak ön yolcu tarafı . Yaşına göre olası bir durum. Bu kasa focusların kronik boya ve korozyon sorunu var. Motor yürüyen iyiyse dert edilecek şey değil. Motor yürüyeni gayet iyi , böyle olmasına sevindim bu kronik durum sevindirici 22 Mart 2015 tarihinde Ahmet Varol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Aynı yerde aracımda da aynı sorun var.Macun değil de kurumuş terason benzeri bir şey sanırım. 1 Yorum bağlantısı
onurdursun 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 onlar fabrikasyon çekomastik türü bişey, kapı sacının değişip değişmediğini bunlara bakarak anlıyorlar,sıkıntı yok aracınızda 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 onlar kapı sacındaki ek yerlerinin üstüne çekilen silikon zamanla taş fibi olur ve dökülür bence araç orjinal sıkıntı yok içinize sinmezse istediniz bir boyacıya gösterin dediğimi der oda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Bektaş 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Arkadaşım aynı sıkıntı benim araçta da var kaportacıya gösterdim bu focuslarda meges dökülmesi oluyor maalesef dedi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 ... Merhaba Mehmet Bey, Avatar (profil resmi) olarak yüzümüzün görüleceği bir resim kullanıyoruz. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Recommended Posts