İçeriğe Yönlendir

Düşük Devir Düşük Yakıt?

Raşit Gövercin

Recommended Posts

Melih Duyar

Şimdi alt devirlerde kurum olayı artar birde düşük devirde araba az yakacak diye birşey yok niye derseniz araç 1500 gibi devirlerde turboyu dolduramıyor torktan kurtarıyor ama gaza basma ihtiyacı otomatik olarak artıyor siz basmasanız dahi araç otomatik olarak enjeksiyon süresini ve miktarını artırıyor siz bunun farkında olmazsınız yol bilgisayarından anlık tüketimden takip edin anlarsınız

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

sabit hızla gidiyorsam genelde 2000 devirde giderim, 5. vites 2000 devir 105 falan yapıyor zaten :)

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

tasarruf etmek için sürekli düşük devir kullanmak çok da doğru değil.güç gerektiğinde o gücü anında bulamıyorsunuz.ulaşmak için de fazla basmak gerekiyor.fazla basmak bir yana,güce tam gerektiği anda ulaşmam lazım,2-3 saniye sonra ya da bir vites düşürerek değil.1750 den yukarı kullanmak gücü hazırda bekletmek demek benim için.

Yorum bağlantısı
Fatih Güçlü

Hazır konu açılmışken. Bende 2011 fiesta titaniumX var arkadaşlar ama vites değiştirme ışığı yanmıyor. Işık var görüyorum ama uyarı vermiyor bana

Yorum bağlantısı
Raşit Gövercin

ben 2000 devirde vites değişikliğine özen gösteriyorum ve ortalama yakıt tüketimim 6.1 olarak gösteriyor bilgisayar arkadaşın yol bilgisayarı  4.9 gösteriyor

Yorum bağlantısı
Yavuz Urhan

Hazır konu açılmışken; bende de 2009 titanyum tdci var. Benim aracımda da vites değiştirme ışığı yanmıyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Hazır konu açılmışken; bende de 2009 titanyum tdci var. Benim aracımda da vites değiştirme ışığı yanmıyor.

Hazır konu açılmışken. Bende 2011 fiesta titaniumX var arkadaşlar ama vites değiştirme ışığı yanmıyor. Işık var görüyorum ama uyarı vermiyor bana

Gösterge paneli standart oluyor ama o ozellik hepsinde olmayabiliyor. Bazı cihazlar ile açılabiliyor gizli özellikler
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...