Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Aracı aldığımda ilk resimdeki gibiydi benim sonradan yaptığım şeyler ön arka tamponlar boyandı Kapı şeritleri bağaj tutamağı kapı kolları gövde rengine boyandı Pasta cila yapıldı Detaylı temizlik yapıldı Spoiler takıldı St amblemler takıldı St şeritler çekildi Camlar ön cam dahil komple filmlendi Opel opc jantlar bağlandı Amerikan park uygulaması yapıldı Farlar temizlendi Bagaja bir adet 1000w lık bass yerleştirildi kapı hoparlörleri midbaslarla değiştirildi Deri vites körüğü yapıldı ve vites kolunun boyu biraz kısaltılarak spor bir topuz bağlandı Spor yay takıldı Şimdilik aklıma gelenler bunlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Maaşallah çok güzel omuşYalnız spoiler oem değil galiba.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Maaşallah çok güzel omuşYalnız spoiler oem değil galiba.. Hayır oem değil tamamen benim kendi başıma oturup tasarlayıp fibercimede birebir döktürttüğüm bi ürün abi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 ön cam filmi hariç elinize saglık.Ön cam filmi ?? Sebep nedir anlayamadım Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 (düzenlendi) ön cam filmi hariç elinize saglık. +1 çok güzel olmuş ellerine sağlık ALLAH kaza bela vermesin ön cam filmi iyi değil şöför yan camlarınınkide açık renk olmalıydı bence arkalar okey gara olurda diğerleri riskili tavsiye direksiyon simitinin derisinin yenilenmesi iyi olur gibi;) görüş mesafesini kısıtlanması gece dahada azalması zaten trafik bu tür uygulamaya ceza yazıyor ve söktürüyor.yan camların açıklık derecesi ne göre tepki veriyorlar.hiç üst sekmen araçlarda ön camı renkli gördünmü sadece bir kısmında kararan cam mevcut oda güneş ışığına göre ayarlıyor kendini bildiğim 26 Mart 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hami Erışık 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 yanlışmı anladım.ön cam demişsiniz,görüş açısından tehlike yarattıgı için.. ön yan camlar deseydiniz problem yok,oda açık renk olursa tabi,orjinallerde oldugu gibi.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 (düzenlendi) Camlarımın tamamı 2 numara diye bilenen filmle kaplı ön arka yanlar kelebekler cam dediğimiz ne varsa ama ben pek zararını görmedim belkide geceleri pek kullanmadığım içindir 26 Mart 2015 tarihinde İsmail Buğur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Maşallah Ciddi emek var elinize sağlık. Vites kolu çok kısa olmamış mi ? Ben de kisaltmayi düşünüyorum ama bu kadar değil. Topuzu nerden edindiniz bu topuz takılınca da oldukça kısa duruyor zaten benimki de yıprandı artık değişmek lazım korugu ben de bugün taktım. Diğer konu ise şeritler çok az daha geniş olsa çok güzel olurdu. Beyaz mavi uyumuna diyecek bir şey yok çok yakismis Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 (düzenlendi) Maşallah Ciddi emek var elinize sağlık. Vites kolu çok kısa olmamış mi ? Ben de kisaltmayi düşünüyorum ama bu kadar değil. Topuzu nerden edindiniz bu topuz takılınca da oldukça kısa duruyor zaten benimki de yıprandı artık değişmek lazım korugu ben de bugün taktım. Diğer konu ise şeritler çok az daha geniş olsa çok güzel olurdu. Beyaz mavi uyumuna diyecek bir şey yok çok yakismis Ozan abi çok çok teşekkür ederim vitesi bugün kısalttım aradam 5 cm parça çıkardım kullanımı çok güzel oldu keşke aldığım ilk gün yapsaydım dedim ama gerçekte bu kadar kısa durmuyor bende şaşırdım mercek açısından heralde [emoji3]Dahada genişletsem bariz durmazmi abi sencede tabi zevk meseleside yani bilmiyorumki kafam karışık biraz [emoji53] mavi renginide ruhsata işlettim vallahi kafam rahat etti biraz [emoji2] Başka bi açıdanda böyle vites topuzu Başka bi açıdan buda belki fikir olur Bu vites topuzunu 2 ay aradım bulamadım orjinal uzun olan dökülüyordu artık vazgeçtim bundan dün orjinal uzun alıym hiç yoktan yenilensin dedim parçacıdan orjinal vites topuzu istedim yanlışlıkla bunu getirdi bende dururmuyum aldım hemen neye niyet neye kısmet oldu yanii [emoji2] Sanada kargolayabilirim abi 40 tlye aldım 26 Mart 2015 tarihinde İsmail Buğur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 (düzenlendi) Ozan abi çok çok teşekkür ederim vitesi bugün kısalttım aradam 5 cm parça çıkardım kullanımı çok güzel oldu keşke aldığım ilk gün yapsaydım dedim ama gerçekte bu kadar kısa durmuyor bende şaşırdım mercek açısından heralde [emoji3] Dahada genişletsem bariz durmazmi abi sencede tabi zevk meseleside yani bilmiyorumki kafam karışık biraz [emoji53] mavi renginide ruhsata işlettim vallahi kafam rahat etti biraz [emoji2] Bana biraz fazla kısa geldi dediğin gibi fotoğraftan olabilir Topuz için cevap alamadım ? Şerit güzel durmuş ama orjinali çok az daha kalın diye hatırlıyorum daha dolgun durur Ruhsata işlemen süper olmuş 26 Mart 2015 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Bana biraz fazla kısa geldi dediğin gibi fotoğraftan olabilir Topuz için cevap alamadım ? Şerit güzel durmuş ama orjinali çok az daha kalın diye hatırlıyorum daha dolgun durur Ruhsata işlemen süper olmuş Olurmu abi ne demek cevap veririm tabiiki 40 tlye aldım kargoyla göndere bilirim sanada istersen Yorum bağlantısı
Murat Burdur 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 (düzenlendi) Kardeşim aracın çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin.Mavi şeritlerin kalınlığı tam olarak kaç cm ve iki mavi arası kaç cm boşluk var bir zahmet yazabilirmisin. 26 Mart 2015 tarihinde Murat Burdur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Kardeşim aracın çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin.Mavi şeritlerin kalınlığı tam olarak kaç cm ve iki mavi arası kaç cm boşluk var bir zahmet yazabilirmisin.Şuan aklımda değil murat abi ama yarın sabahtan ölçüp yazabilirim Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Olurmu abi ne demek cevap veririm tabiiki 40 tlye aldım kargoyla göndere bilirim sanada istersenTamamdir kardeşim su ay başından sonra haberlesiriz bu ay sıfırı tükettik Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Olurmu abi ne demek cevap veririm tabiiki 40 tlye aldım kargoyla göndere bilirim sanada istersen Hayır uğurlu olsun İsmail araban çok güzel olmuş maşallah Şayet mümkünse vites topuzundan bana da gönderebilirmisin? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Hayır uğurlu olsun İsmail araban çok güzel olmuş maşallah Şayet mümkünse vites topuzundan bana da gönderebilirmisin? Neden olmasın hocam gönderirim [emoji4] Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Tamamdir kardeşim su ay başından sonra haberlesiriz bu ay sıfırı tükettik topkapıda görmüştüm parçacıda kargo verme boşuna güle güle kullanın güzel olmuş bi ara baktım istanbulda mı diye çünkü peşime takılmıştı yolda bi tane çizgili gaziantepmiş ama Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 topkapıda görmüştüm parçacıda kargo verme boşunaHmm konuşalım bu mevzuyu Yorum bağlantısı
Murat Onur 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 ellerine sağlık kardeşim maşallah çok güzel olmuş ufaklık allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin .. sana sorum şeritleri ruhsata işletmen kaça patladı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 İsmail hocam yapılanlar çok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullan. Bu arabalar bizde para bırakmayacak. Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Olurmu abi ne demek cevap veririm tabiiki 40 tlye aldım kargoyla göndere bilirim sanada istersen kardeşim hangi şehirdesin sen bu topuzdan bende bulamadım nasıl halledebiliriz bu işi Yorum bağlantısı
Recommended Posts