İçeriğe Yönlendir

2008 Fiesta Aldığım Günden Beri Yaptıklarım Ve Son Hali

Misafir

Recommended Posts

Misafir

ellerine sağlık kardeşim maşallah çok güzel olmuş ufaklık ;) allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin .. sana sorum şeritleri ruhsata işletmen kaça patladı ?

Muayene ücretsiz zaten renk görülmüştür diye evrak verdiler o evrakla birlikte emniyette yeni tuhsat yaprağını değiştim toplam 160 tl gitti

kardeşim hangi şehirdesin sen bu topuzdan bende bulamadım nasıl halledebiliriz bu işi :D

Ozan abi ve forumdan başka bi arkadaşta istemişti bende bugün parçacıya gittim kataloktan baktı ve 100 tl dedi ama ben 40 tlye aldım dedim o an başım kalabalıktı orjinal uzun olanla karıştırdım heralde dedi [emoji33]
Yorum bağlantısı
Misafir

anladım kardeşim internette buldum 55 tl +kargo 10 tl toplam 65 e geliyo

http://www.e-fordyedekparca.com/TRANSIT-VITES-TOPUZU-5-ILERI-GRI,PR-1705.html

Mükemmel bişey hocam bence hemen alıp uygulayın ben keşke aldığım ilk gün yapsaydım dedim [emoji23]

İsmail hocam yapılanlar çok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullan. Bu arabalar bizde para bırakmayacak.

Zevkin verdiği zarardan bişey olmaz. Kanaatindeyim mehmet bey [emoji23]
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Mükemmel bişey hocam bence hemen alıp uygulayın ben keşke aldığım ilk gün yapsaydım dedim [emoji23]

Zevkin verdiği zarardan bişey olmaz. Kanaatindeyim mehmet bey [emoji23]

Katılıyorum İsmail hocam fakat evlendikten sonra çoluk çocuk derken zevklerde renkler de bir kaç tık geride kalıyor bir de denge kurmak zorunda kalıyorsun çarşıya çıksan 20 liraya meyve sebzeni alırsın mesela aynı paraya arabana küçükte olsa bir şey alırsın iş böyle olunca ilk can sonra canan diyoruz. Ama önceden de söylediğim gibi arabanıza yaptıklarınız çok yakışmış hele st şeritler cuk diye oturmuş bizim arabanın rengi gri üzerine siyah şerit gitmez diye düşünüyorum bir de zaten iç işleri bakanlığı izin vermiyor ne gerek gibilerinden.

Yorum bağlantısı
Misafir

Katılıyorum İsmail hocam fakat evlendikten sonra çoluk çocuk derken zevklerde renkler de bir kaç tık geride kalıyor bir de denge kurmak zorunda kalıyorsun çarşıya çıksan 20 liraya meyve sebzeni alırsın mesela aynı paraya arabana küçükte olsa bir şey alırsın iş böyle olunca ilk can sonra canan diyoruz. Ama önceden de söylediğim gibi arabanıza yaptıklarınız çok yakışmış hele st şeritler cuk diye oturmuş bizim arabanın rengi gri üzerine siyah şerit gitmez diye düşünüyorum bir de zaten iç işleri bakanlığı izin vermiyor ne gerek gibilerinden.

Anlıyorum hocam bence evliyseniz ve ailenizle kullanıyorsanız bence hiç şerit falan işlerine girmeyin ben hem bekarım hemde iş için transporter kullanıyoruz 2010 model babamdada 2005 seat cordoba var yani ben bu araca pazardan pazara sadece zevk için biniyorum.
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Maşallah aracınız çok güzel olmuş.Vites topuzu transit ve focus 2 vites topuzudur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan

Transit için diyor ama bizim fiestalara da uyarmı ki... :)

Uyar aynisi zaten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Uyar aynisi zaten :)

İçinde diş var biliyorsunuz o diş ölçüleri standartmıdır bilmiyorum
Yorum bağlantısı
Murat Yirmibeş

Mrb araç gerçekten güzel olmuş yalnız sorum olucak ya şu opel opc jantı nerden tedarik ettin maliyeti ne oldu? Şimdiden teşkkr ederim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Mrb araç gerçekten güzel olmuş yalnız sorum olucak ya şu opel opc jantı nerden tedarik ettin maliyeti ne oldu? Şimdiden teşkkr ederim.

Ankarada biyerdi ama baya oldu şuan tam ismini hatırlamıyorum hocam
Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan

geçen gün sanayide ford parçacılarına sordum vites topuzuna bi yerde 80 bi yerde 70 tl dediler. ford focus 2 fiesta st ve transit in o yıl cıkan modellerine uyumlu vites topuzu. fakat pahalı buldum almadım o yuzden deneme sansım olmadı :)

Yorum bağlantısı
Misafir

0b476f2fc61719e9c148118d21f8956a.jpg

Bugün yeni akümüzüde bağladık süzce bu marka nasıldır eski akümü verip üzerine 200 tl verdim çokmu oldu acaba?

Yorum bağlantısı
Misafir

Bosch aküden bahsediyorduz kötü olma şansı yok :) fiyat da gayet uygun geldi 160-170 civarı inci üretimi otosan akü var

Yorum bağlantısı
Misafir

Çelik aküye bugün en ucuz 185 istediler bunuda rast gele biyerde buldum pek yok heralde bosch

Yorum bağlantısı
Misafir

Çelik aküye bugün en ucuz 185 istediler bunuda rast gele biyerde buldum pek yok heralde bosch

Genelde pahalı bulunur ondan. Bunun kapasitesi de geniş çok iyi olmuş tercih
Yorum bağlantısı
Misafir

Şimdide aracımı deri kaplatmayı kafaya koydum tam deri olmayada bilir deri + kumaş karışıkta olabilir sizce dış rengine iç renk ne olmalı dezavantajları nelerdir 1.600 gibi bi meblağa anlaştık sayılır fiyat nasıl renk örnekleri fotoğraftadır

Not;fotoğraflar alıntıdır

be65bf4f86ffe161d983793e1947ccfb.jpg

Orjinal st

438583df8b78a1988599b30e26c54f5e.jpg23ce61aae4589d66802c796e11e2744c.jpgba6d737eccf68efbb937521d9432e1d3.jpg

Ve benim arabamın dış görünüşü

52ec5d7f24a9d32c49a01a26a7caae87.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

İsmail Hocam ilk fotoğraftaki koltuklar sizin aracınıza mı ait?

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Yapabilirse st koltukarını yaptırın mavi kumaş ve deri şeklinde büyük ihtimal st koltuk kumaşınıda bulur döşemeci.

Yorum bağlantısı
Misafir

İsmail Hocam ilk fotoğraftaki koltuklar sizin aracınıza mı ait?

Hayır hocam ama işallah olacak [emoji3]

Yapabilirse st koltukarını yaptırın mavi kumaş ve deri şeklinde büyük ihtimal st koltuk kumaşınıda bulur döşemeci.

Bulur hepside var elinde ama bena şuan sanki daha yakın gelen kil rengi koyu bej olan c98eabce7d94206d5a521d312e58df96.jpg

Kafam baya karışık ama [emoji32]

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Hayır hocam ama işallah olacak [emoji3]

Bulur hepside var elinde ama bena şuan sanki daha yakın gelen kil rengi koyu bej olan

Kafam baya karışık ama [emoji32]

Kardeşim segmenten dolayı bizim araçlarda bu kadar hoşdurmaz benim sana tavsiyem daha sportif olacak şekilde tasarımını yapın derim diğer türlü bence hoş durmayacak ve masrafa yazık olcak küçük paralar değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...