Muhammed Lokman Tosun 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Evet daha once baslik acilmis fakat entrylerin yarisindan cogunda polonun adi gecmis daha saglikli bir karar icin tekrar sormak istedim? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 55 bin civarı rakamdan bahsediliyor i20 için gidip konuşmuştum az daha alıyordum style + 1,2 benzinli modelini bence fiesta da daha güzel geldi hem güncel kasa hemde baya dolu araç Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 2 Nisan 2015 Yazar Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) Guncel kasa derken fiesta'nin kasa artik 6 yillik oldu bu i20 mekanik, ic doseme kalitesi olarak fiesta'dan asagi kalir mi? 2 Nisan 2015 tarihinde Muhammed Lokman Tosun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) fiesta yeni makyajlı kasa ilk yanlış bilmiyorsam 2013 te çıktı şuan 2015 ortalama 2 .yılda bu kasa 2 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
erol güngören 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) 55 bin civarı rakamdan bahsediliyor i20 için gidip konuşmuştum az daha alıyordum style + 1,2 benzinli modelini bence fiesta da daha güzel geldi hem güncel kasa hemde baya dolu araç Bence benzinli Hyundai yerine, Fiesta daha düşük modeller Dizel tercih edilmelidir. Kasa konusunda kulvarında fiesta en yakışıklısı 2 Nisan 2015 tarihinde erol güngören tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 2 Nisan 2015 Yazar Paylaş 2 Nisan 2015 Peki bu kararlarda en etkili olan konu estetik mi? Yorum bağlantısı
Fırat Önal 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Ben olsam kesinlikle test eder öyle alırım. Hatta 1 günlüğüne 2 aracıda kiralayabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 2 Nisan 2015 Yazar Paylaş 2 Nisan 2015 C segmentinden maddi nedenlerden dolayi b segmente karar verdik gibi ama fiesta tit. Navi sunroof metalik boya 60 bini geciyor. Hyundai ise panaromik cam tavanli modeli dizelin 56 bin civarinda ve metalik boyadan ekstra ucret almiyorlar. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Alisamadim bu hyundaiye hic , icerisinde kalite algisini yasayamiyorum , ix35 o kadar pahali olmasına rağmen on göğüs kapi içleri sert plastik arkadaş insan azcik yumuşak olsun istiyor Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 C segmentinden maddi nedenlerden dolayi b segmente karar verdik gibi ama fiesta tit. Navi sunroof metalik boya 60 bini geciyor. Hyundai ise panaromik cam tavanli modeli dizelin 56 bin civarinda ve metalik boyadan ekstra ucret almiyorlar. renk bazında döşeme konusunda daha cok çeşit var bide katalog önümde duruyor her an gider alabilirm cam tavan farkı 2 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 2 Nisan 2015 Yazar Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) Cam tavanli dizel paketin en fullu 56600 bin lira kadar da bayii indirimi yapiyorlar gibi 55 bine alinabiliyor ekran ve navigasyon icinse 1500 lira istiyorlar. 2 Nisan 2015 tarihinde Muhammed Lokman Tosun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 iki aracada yakından baktım fiesta yı daha detaylı inceledim bence her iki araçta ederinden çok pahalı satılıyor şimdi oturup AB , ekonomi ve ithalat ihracat konulu tartışmalara hiç girmiyeyim ama fiesta da konforlu kaliteli bir araba deil i20 de 2 sene içinde bu kadar mı artar fiyatlar 30-40 bin arası oda maksimum satılacak araçlara 60 bin tl veriyoruz 30-40 bin de Türkiye için arkadaşlar avrupa da zaten o fiyat aralığında bu araçları konuşmayız vay halimize kazandığımız paranın hiç mi hiç değeri karşılığı yok Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Türkiye giris fiyati 25000 tllik araba malesef 50000 tl oluyor ÖTV KDV derken .. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 i20.. yolda gördüm döndüm geri 4 defa daha baktım, gece stoplarını gördüm sollamadım arkasından gittim... yapmış adamlar. teknik olarak merso nun röno ile eşdeğer olduğu zamanlardayız. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 i20.. yolda gördüm döndüm geri 4 defa daha baktım, gece stoplarını gördüm sollamadım arkasından gittim... yapmış adamlar. teknik olarak merso nun röno ile eşdeğer olduğu zamanlardayız. +1Gerçekten mükemmel tasarlanmış bir araç.. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 i20 son kasayı arkadaşım aldı benzinli otomotik çok güzel ve konforlu olduğundan bahsetti bir önceki i20 kasa ile 700 km lik bir yolculuğum olmuştu arabanın içine aldığı sesden illallah etmiştim. Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 Peki bu 1.2 benzinli motor ne kadar yakar. Kullananlar ortalama 5-5.5 litre diyorlar ama sizin de bir fikrinizi almak isterim. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 İ20 için değerlendirmelerde daha sessiz diyorlar. İ20 hiç kullanmadım. Yorum yapmak o nedenle istemiyorum. Ancak kullandığım B sınıfı araçlar içersinde Fiesta çok keyifli geliyor kullanması. Fiesta kıvrak ve eğlenceli bir araç bence. Teste çıkın bakın. 1 Yorum bağlantısı
erol güngören 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Peki bu kararlarda en etkili olan konu estetik mi? Benzin-dizel yakıt fiyatları , performans , ikinci el de fiestanın nispeten daha piyasası olması ve kasasın şık durması Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Türkiye de araç fiyatlarının yüksekliği sadece vergi kaynaklı değil maalesef. Yorum bağlantısı
Ozan Toraman 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Zengin gosteren ama alınması zor olmayan bir araçtır ford fiesta.Hatta bu konuda bir dergi araştırma yaptı ve fiesta 1. Oldu.Fiesta yakışıklı arabadır.. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Türkiye de araç fiyatlarının yüksekliği sadece vergi kaynaklı değil maalesef. Eminmisiniz hocam vergi kaynakli.olmadigindan? En kucuk fiyat ornegi vereyim.size , 1.2 tsi comfortline polo 46000 tl fiyat etiketine sahip bu aracin sadece 26000 tlsi arac fiyati gerisi vergidir .. Sizce nedir bu kadar yuksek fiyatlara satilmasinin sebebi ? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Eminmisiniz hocam vergi kaynakli.olmadigindan? En kucuk fiyat ornegi vereyim.size , 1.2 tsi comfortline polo 46000 tl fiyat etiketine sahip bu aracin sadece 26000 tlsi arac fiyati gerisi vergidir .. Sizce nedir bu kadar yuksek fiyatlara satilmasinin sebebi ? + Tirilyon 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Buyrun buda bircok kisinin hayallerini susleyen passat .. Ötv kalksin kdv azalsin en kraliyla gezeriz ama bu vergiler yuzunden 0 fiesta zor aliyoruz Yorum bağlantısı
Sefa Aydın 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Iki araci da almadan evvel inceledim kardes hatta hangisinj alsam diye geceleri uykusuz kaldim.sunu soliyim ben ikisini de uzun uzun arastrdiktan sonra yeni i20 de begenmeme ragmen fiesta 1.5tdci tit-x paket aldim.iyi ki aldm diorum sunu da ekliyim yalniz belki i20 daha performansli bi aractir.cunku tork ve beygir rakamlari fiestadan yukarida.zira benm aracn kalkis ve yokus performansindan cok memnnun diilim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts