Muharrem Ersin Başaran 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Aracı aldığımda içerisinde Jameson USA 6004 anfi ve Jbl 1000 bas vardı. Bağajda lpg tankının yeri de çok yanlış olduğundan ,bebek arabasını dahi sığdıramadım. Bası ve Anfiyi sattım. Lpg tankını da stepneye koydurmayı düşünüyorum. Bagaja büyük bas koyamam. Bunun için Slim Sony XSGTX121LS almayı planlıyorum. Anfi olarak tavsiye bekliyorum sizlerden.(Bası ayrıca kontrol etmem gerekecek.) 1- Harward HR809A 5 Kanallı 4*35 W + 1* 200 2-Jameson USA-515 5 Kanallı 4*60 W + 1* 150 Sizce hangi anfiyi kullanmam gerekir. Başka anfi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz. (Not: Araçtaki ön ve arka kapı hoparlörleri anfiden beslenecek.) Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 Bu arada ön kapılara sanırım 16 cm (Açıp dıştan dışa ölçtüm) Jbl mid bas mevcut. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Bu arada ön kapılara sanırım 16 cm (Açıp dıştan dışa ölçtüm) Jbl mid bas mevcut. abi anfi için bişey diyemem ama hazır açmışken o kapılara güzel bi kasnak yap mdf den ses daha güzel olsun bende bu şekilde takmıştım ama istediğim verimi alamadım sonra açıp kasnak yaptım,zaten mondeo kapılarından doğru düzgün verim alınamıyor nedendir bilmem bide böyle olunca ses iyice kötü oluyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 o hoparlör bu şekilde durdukça anifye verilecek rakama yazık 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 abi anfi için bişey diyemem ama hazır açmışken o kapılara güzel bi kasnak yap mdf den ses daha güzel olsun bende bu şekilde takmıştım ama istediğim verimi alamadım sonra açıp kasnak yaptım,zaten mondeo kapılarından doğru düzgün verim alınamıyor nedendir bilmem bide böyle olunca ses iyice kötü oluyor Kasnak ne amaçlı nasıl yapıalcak. Hoparlör bu şekilde bağlamış geçmişler. Bende bugun gördüm ne var ne yok diye bakarken. o hoparlör bu şekilde durdukça anifye verilecek rakama yazık Çağlar abi nasıl bişey yapmam gerek. Bu şekilde çıkması süprz oldu bana arkalarda orjinal hoparlörleri var onlar çok daha berbat. Nette mondeoya uygulanmış bir ses sistemi bulamadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 benim konum vardı mk2 ama ben de bulamadım . sonuç: mk2 nin kapısında ses (bas dolgun ) çıkmaz.ç çıkar da kapı başına 500 TL masraf gerekir hoparlör hariç. kapılardan mid ses alıp bagajdan bası almak en mantıklısı. hoparlör çevresinde boşluk hiç kalmamalı. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 benim konum vardı mk2 ama ben de bulamadım . sonuç: mk2 nin kapısında ses (bas dolgun ) çıkmaz.ç çıkar da kapı başına 500 TL masraf gerekir hoparlör hariç. kapılardan mid ses alıp bagajdan bası almak en mantıklısı. hoparlör çevresinde boşluk hiç kalmamalı. Hoparlör çevresinde boşluklar giderilecek. Fakat mümkün olduğunca yükseltmeden. Kapılardan normal seviyede ses alabilirsem. Bası arkadan alırım. Aslında elimde 20 cmlik güzel hoparlörler varda arka cam altını kesmek istemniyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 zaten orta kemer yüzünden arkda çalışması zordur. oval anca sığağr güzel biçimde. bagaja kutulu bas lazım 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 Bu konuda Harun bey " ve en sonunda dün arka pandizotu deldirdim. iki saat sürdü.40 lira para verdim. Vibe marka 480watt, değeri 160watt rms değeri.bugünde hoparlörün kablolarını kendim bağladım. ilk izlenimler süper. ön kapıda pioneer var, arkada VibeMehmet abinin dediği gibi kendi kendime yapabileceğim iş değilmiş. oldukça zor ve zahmetli.pandizotun saç kısmını dekopaj makinesi girmediğinden oksijenle kestiler.koltuklar ve kapının kenarındaki plastik kısımlarıda söktüler. oşekilde hoparlör yerini açtılar.eskisine oranla süper sesi var artık arabamın.herkese öneririm demiyorum çünkü delik delinirken içim gitti. pişman olmadın değil. ama müziği açtığımdaki sesi duyduktan sonra iyiki yaptırmışım dedim. " diye yazmış. Aslında yaptırabilsem olur. Oval bir hoparlör ile güzel ses alınabilir.Ama bulunduğum yerde oksijen çokta kaynağı yok. Bağaja slim kutu bas almayı düşünüyorum. Bebek arabası vs olduğu için büyük bas bana uymuyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 kaynak açısından her egzoscuda vardır da zarar vermeden kim keseer bilememdim 1 Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 1- Harward HR809A 5 Kanallı 2-Jameson USA-515 5 Kanallı ikiside beş para etmez harward kullandım jameson kullandım önermem 5 kanalını hiç önermem... sony 121 ls kullanıyorum 70 hz altına inemezsiniz. basslar kısa vurur size 20 cm bass lazım benim önerim Cadence S2W8-S4 bu bassı bir düşünün.... 5 kanal düşünürseniz cadence öneririm yeni aldım 5 kanal fxa 5100; daha önce jbl 4 kanal vardı. şimdi cadence 'de ses daha net ve güzel... Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 (düzenlendi) 1- Harward HR809A 5 Kanallı 2-Jameson USA-515 5 Kanallı ikiside beş para etmez harward kullandım jameson kullandım önermem 5 kanalını hiç önermem... sony 121 ls kullanıyorum 70 hz altına inemezsiniz. basslar kısa vurur size 20 cm bass lazım benim önerim Cadence S2W8-S4 bu bassı bir düşünün.... 5 kanal düşünürseniz cadence öneririm yeni aldım 5 kanal fxa 5100; daha önce jbl 4 kanal vardı. şimdi cadence 'de ses daha net ve güzel... İlginiz için teşekkür ederim. Dediğiniz ürünleri araştırdım. Fakat fiyat aralığımın çok dışında cihazlar. Ses olarak o cihazlardan alınacak kadar bir beklentim yok. Ortalama bir seviye yakalamaya çalışıyorum. Not: Ürünlerin Tr satışları pek yok. 5 Nisan 2015 tarihinde Muharrem Ersin Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 konya'da belki bulamazsınız ama istanbul'da tanıdığınız varsa doğu banka bir baktırın ben bir hafta önce cadence fxa 5100 400 tl ye aldım çok bekledim ama işimi gördü fazlasıyla sony 121 ls gayet güzel benim hoşuma gidiyor ama bir çok kişi beğenmiyor slim çabuk toparlıyor sese daha iyi tepki veriyor ama seste db düşük. sıfır cadence f 100 bakın 549 tl sahibinden com' da, 20 cm jbller var. 2 el 5 kanal bakın ama harvard, jameson içini açın bakın hiç bir şey yok yazık paranıza.yada 4 kanal + mono kullanın bütçeniz ne kadar bilemiyorum ama... Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 konya'da belki bulamazsınız ama istanbul'da tanıdığınız varsa doğu banka bir baktırın ben bir hafta önce cadence fxa 5100 400 tl ye aldım çok bekledim ama işimi gördü fazlasıyla sony 121 ls gayet güzel benim hoşuma gidiyor ama bir çok kişi beğenmiyor slim çabuk toparlıyor sese daha iyi tepki veriyor ama seste db düşük. sıfır cadence f 100 bakın 549 tl sahibinden com' da, 20 cm jbller var. 2 el 5 kanal bakın ama harvard, jameson içini açın bakın hiç bir şey yok yazık paranıza.yada 4 kanal + mono kullanın bütçeniz ne kadar bilemiyorum ama... Slim bas 250 tl , anfiyede en çok 300 dedim. Kafamdaki rakamlar bunlar. Üstünede çıkmayı düşünmüyorum. " el 5 kanal bakın ama harvard, jameson içini açın bakın hiç bir şey yok yazık paranıza" burada harward 2. el mi bakın dediniz yoksa jameson ve harward işe yaramazmı dediniz? Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 (düzenlendi) Jbl Gto-804 veya JBL BOX8P subwooferı düşünürseniz ; JBL GTO 5355 5 kanal sıfırı mevcut 600 tl ikinci el fiyatı 300 450 tl arası pioneer GM-D515 5 kanal ikinci el 500 tl civarı Sony Xs-gtx121ls bu subwooferı düşünürseniz; cadence fxa 5100 5 kanal amfi ikinci el 350 450 tl arası CADENCE F 100.5 5 kanal amfi sıfırı mevcut 550 650 arası xetec gravity 5g900 5 kanal amfi ikinci el 250 350 tl arası 6 Nisan 2015 tarihinde Rasim Bolat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 sizin bütçeden biraz yüksek ama bunlar 1 yıllık araştırmadan sonra yerli yabancı sitelerde yapılan yorumlara göre size önerilerde bulunduğum marka ve modeller. sizde araştırsanız (not : bütçenize göre bunlara ulaşabilirsiniz) bunlara ulaşacaksınız. harward kullandık ıraktan arkadaş getirmişti ben beğenmedim yorumlarda akım kaçırdığı yönünde şikayetler var. jameson 505 kullandım ilk çıkan serilerden yandı beğenmedim kaldı ki; sonraki seriler daha da kötü deniliyor ... sierra var çin mallarına göre biraz daha iyi, ona da bir bakın fikrim yok ama !!!! Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 6 Nisan 2015 Yazar Paylaş 6 Nisan 2015 Anfide ikinci el almak cesaret işi. Çok yüksek sese ihiyacım yok . Mebla olarak da çok daha fazla çıkmak istemiyorum. Çoğu zaman normal seviyede dinlenilecek bir sistem olacak. Aile ile araçta iken zaten fazla açamıyorsunuz. Normal seviye için 5 kanallı olması isteğimde teypte yeterli çıkış var onlarıda tam anlamıyla kullanmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 6 Nisan 2015 Yazar Paylaş 6 Nisan 2015 benim konum vardı mk2 ama ben de bulamadım . sonuç: mk2 nin kapısında ses (bas dolgun ) çıkmaz.ç çıkar da kapı başına 500 TL masraf gerekir hoparlör hariç. kapılardan mid ses alıp bagajdan bası almak en mantıklısı. hoparlör çevresinde boşluk hiç kalmamalı. Çağlar abi konuyu aradım ama bulamadım. Sana zahmet fotoğraflar varsa bir iki fotoğraf ekleyebilirmisin. Ona göre nasıl bişey yapacağıma karar vermeye çalışayım. Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 8 Nisan 2015 Yazar Paylaş 8 Nisan 2015 Anfide 5 kanallı lardan vazgeçtim. 4 kanallı en fazla 300-350 limit olmak şartıyla öneride bulunabilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts