İçeriğe Yönlendir

Abs Ve Akü Işığının Hareket Halinde Bir An Yanıp Sönmesi.


Kaan KAHRAMANER

Recommended Posts

Kaan KAHRAMANER

Öncelikle merhabalar. Uzun uzadıya araştırma yaparken burayı buldum ve hemen üye oldum bir çok konuyu inceledim ama benzer bir sorunla karşılaşan görmedim. Ayrıca incelediğim bazı konularda benim daha önce yaşadığım ancak çözülmüş olan problemler olduğunu da gördüm. Umarım ben de çözümler konusunda yardımcı olabilirim.

 

2001 Model Focus Ambiante'ım var. 1 Senedir kullanıyorum. Aracıma ucu azıcık dışarda kalsa tam girmesede Double Din Navigasyonlu falan bir teyp taktırmıştım. (Aldıktan 1 ay sonra) Olan şu yolda giderken aniden bir pat sesi geliyor. ABS ve Akü ışığı aynı anda yanıyor ve 1 sn sürmeden hemen sönüyor. ABS'de herhangi bir sorun yok çalışmaya devam ediyor. Teyp kendini kitliyor ekranı silikleşiyor. Kapatıp açmadıkça da açılmıyor. Açılınca da arabayı ilk çalıştırdığımda çalan şarkıya dönüyor. Akü 3 Ay önce önce değiştirildi. geçen haftalarda da ölçmesini yaptırdım. Herhangi bir sıkıntı olmadığı belirtildi.

 

Bu sorunu her zamanda yapmıyor. Bazen hiç yapmadığı oluyor. Bazen günde 2 kere yaptığı oluyor. Bir fikri olan veya daha önce böyle bir problemi yaşamış olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. 

 

Aranızda olmak beni mutlu etti. Herkese şimdiden iyi haftalar.

Yorum bağlantısı
Kaan KAHRAMANER

Yazmayı unuttum araba çalışmaya devam ediyor. Durma veya bir anlık stop etme olmuyor.

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

teyp bağlanırken kontaktan gelen kablolar yada elektrik kabloları kısa devre yapıyor olabilirmi anladığım kadarıyla teypden dolayı, hareket halinde stop etme ve benzeri tuhaf seyler eski arabam KA da olmuştu kontak kabloları elden geçti sorun kalmadı.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

teyp en baştan başladığına göre teybin elektriği komple kesiliyor demektir.tedaviye başlamadan önce teşhisi doğru koymak gerekir.teybin elektrik bağlantılarını kesip 1-2 gün kullansanız,sorunun teypten kaynaklı olup olmadığı anlaşılırdı.eğer sökünce arıza yapmazsa sorun teypte ya da bağlantılarında demektir,ona göre çözüm aranır.

Yorum bağlantısı
Kaan KAHRAMANER

Teybi sokmek zahmetli is onun yerine kapali konumuna getirip denesek olabilir mi? Zor girip cikmasi ordan.

Yorum bağlantısı
Misafir

Beyine bir baktırın derim ama biyerde ya şase yada bi kısa devre var bazen beyinde eski arıza kayıtları çıkabiliyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...