Burak Selver 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Öncelikle merhaba arkadaşlar Aracımın gösterge çerçevesinin klima kontrol paneli tarafındaki kısmından tutan vida yuvası kırıldı bu sebepten dolayı o taraftan çerçeve boşta duruyo boşta durduğu içinde yolda giderken ses yapıyo rahatsızlık veriyo çözüm için ne yapmalıyım ne önerirsiniz benim ilk aklıma gelen sıcak slikon ile köşelerden yapıştırmak oldu uygunmudur sizce çözüm olabilirmi daha detaylı olsun diye video çektim izlerseniz daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi teşekkürler.. https://www.youtube.com/watch?v=x6aAjiCoF5Y bu şekilde vidası kaldı içeride işte bu slikon ve tabancası ile yapıştırmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 (düzenlendi) Mondeo Mk1 ve Mk2 kronik sorun. Çerçeveyi komple söküp kırık olan parçayı ki parça parça olur genelde,olmadı ise düzgünce ve tavsiyem tel zımba teli ile sabitle. japon yapıştırıcı vesaire adı altında bir ürün asla ve asla kullanma.Dönüşü olmayacak işlemle olur. Tel ile sabitledikten sonra bu parçaya benim tespitim en iyi şekilde tutan hesaplı silikon Sista Kırmızı rtv silikonudur. Biraz daha pahalı olan ama test edemediğim sadece tutabilir diyeceğim Bison şefaf silikon tarz yapıştırıcı. Bunların haricinde ne yaparsan yap yenisilemediğin sürece temiz işlem olmaz. 18 Nisan 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Selver 18 Nisan 2015 Yazar Paylaş 18 Nisan 2015 (düzenlendi) Anladığım kadarıyla çerçeveyi komple söküp o kırık olan vida yuvasının parçasını bulup yapıştırarak birleştirmemi tavsiye ettiniz öylemi peki çerçeve nasıl sökülücek bulamadım tam olarak nerden başlıcağımı birde risk almakta istemiyorum malum pahalı bir parça ama basit risksiz olur derseniz deneyebiliirim teşekkürler 18 Nisan 2015 tarihinde Burak Selver tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Basit ve risksiz demem hata,yanıltma olur. Sağ ve solda düğmeler sökülecek.Vidalar altında. Direksiyon etrafındaki gösterge altına gelen parça sökülecek. Yalış hatırlamıyorsam çerçeve üst iç kısımlarda sağ sol olarak 2 vida vardı. Çerçeve sökümü ile detaylı anlatım vardı Ya Ertan moderatörümüzün konusuydu yada başka bir konu idi,bence araştır. Yorum bağlantısı
Burak Selver 18 Nisan 2015 Yazar Paylaş 18 Nisan 2015 Teşekkürler yardımınız için bi bakıcam arkadaşlar varmı başka fikri olan Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Bu konuda oktay abi ne diyorsa o ustune laf soylenir mi Yorum bağlantısı
Burak Selver 19 Nisan 2015 Yazar Paylaş 19 Nisan 2015 Haklısınız özellikle yaptığı çalışmaları gördükten sonra saygıdan ayakta alkışladım heleki o mk1 mondeo çok başarılı Yorum bağlantısı
Burak Selver 19 Nisan 2015 Yazar Paylaş 19 Nisan 2015 Sıcak silikon yazın erir. Haklısınız eriyo o zaman mecburenn sökücem çerçeveyi yada görünmücek şekilde kağıt falan sıkıştırmak aklıma geldi geçenlerde denedim tuttu kağıt ses falan kalmadı ama kağıt belli oluyodu biraz daha görünmesi diye uğraşırken kağıt içeri kaçtı Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 (düzenlendi) Yakın zamanda benim bulduğum bir çözüm, halen sıkıntı yok Sen geliştirip daha iyisini yapabilirsin. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267492-gösterge-paneli-çerçevesinin-kırık-vida-ucu-tamiri/#entry2599699 20 Nisan 2015 tarihinde Tuncay Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Selver 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Teşekkürler ilginiz için mutlaka denicem çözümünüzü Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 (düzenlendi) Teşekkürler ilginiz için mutlaka denicem çözümünüzü Kolay gelsin. Takıldığın yer olursa yolun da düşerse Buca Tınaztepe Kampüsündeyim, beklerim. Kolay gelsin. 20 Nisan 2015 tarihinde Tuncay Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Selver 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Kolay gelsin. Takıldığın yer olursa yolun da düşerse Buca Tınaztepe Kampüsündeyim, beklerim. Valla bi yardım alsam çok makbule geçer aslında hocam ama çok tersiz ya bigün olurda oralarda olursam uğramaya çalışıcam Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 Valla bi yardım alsam çok makbule geçer aslında hocam ama çok tersiz ya bigün olurda oralarda olursam uğramaya çalışıcam Belli mi olur tesadüf eder belki, o zamana kadar yapmamış olursan yarım saatlik işi var. Yorum bağlantısı
Burak Selver 21 Nisan 2015 Yazar Paylaş 21 Nisan 2015 Çok teşekkürler kesinlikle uğramaya çalışıcam oralarda olursam Yorum bağlantısı
Recommended Posts