Burak Gülnar 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Merhaba, Foruma uzun zamandır üye olmama rağmen aracımın konusunu açmamıştım, artık zamanı geldiğini düşünüyorum Aracım 2011 model ben aldığımda 78 binde idi şu an 85 binde. Aracımı ilk aldığımda yürüyen olarak iyi kaporta olarak yorgun ve bakımsızdı. Aracım Collection olmasına rağmen orijinal jantları önceki sahibi tarafından yamultulduğu için üzerinde Trend Jantı takılıydı. Bundan sonra değişimlerin devamı gelecektir. Bu aracımın ilk hali burada sadece Cam Rüzgarlığını ben yapmıştım. Olmazsa olmaz Klima Düğmelerimiz. Kapı içi Submarine çalışması. LED'ler için 820 olm Direnç kullandı. Sıcak silikon tabancası ile yerlerine alt taraftan ledin ucunu fazla çıkartmadan monteledim. Sonuç, fotoğrafta fazla gibi duruyor ama kararında bir parlaklığı var. 3. Stop lambası için GS100-A çkar modulü. Önce Klemens ile birleştirdim fakat Klemens kablo deliğinden geçmediği için normal bağladım. Talip abi'den aldığım Amerikan Park'ın montajını da yaptık. APP Plaka ve Pleksi plakalığımız. Kapı içi Focus Yazısı aksesuarı. Kaportası çıktıktan sonra. Sırada Jant ve Lastik değişimi var. Lastik olarak Göksel Abinin tavsiyesiyle Petlas PT 741 205x50x17, Jant olarak replika 17" Mondeo Jantı. Dün kendimizi Köksal abiye bıraktık bütün gün boyunca. 8 saatlik Çalışmanın sonunda sonuç muhteşem. Köksal abiye birde burdan teşekkür etmek isterim emekleri, titizliği, detaycılığı ve misafirperverliği için. 19 Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Güzel olmuş, iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olur İnşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Bi-xenon şart..[emoji106] Güle güle kullanın.. [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 (düzenlendi) Bu arada Lip en karasız kaldığım ürünler arasında... Montaj yapılırken vida mı kullanılıyor yoksa başka bir ürün mü ? 19 Nisan 2015 tarihinde Murat Sağdaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Güle güle kullanın araç kendine gelmiş. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Burak wax silene kadar başına geleceklerden haberi yoktu ama sonuç ikimizi de mutlu etti Araçta bolca zift reçine vs vardı, 2 araçlık kil kullandık üstüne zift temizleyici. Sonrasında ise burak içine ben dışına giristik. Bendeki fotolara buyrun Havalar bi sıcak bi soğuk kuşların motor hep bozuk Reçine ler aşırı küçük fotolarda çıkmıyor ama kilden sonucu göreceksiniz Farin bi katmanında kalkma vardı zımparasiz parlattim matlik gitti arayıp bulmak zor artık Arada çok foto cekemedim burak arada çekiyordu stop parlatma vs fotoları yukleyecektir Bekçi diktim başına 13 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Bu arada Lip en karasız kaldığım ürünler arasında... Montaj yapılırken vida mı kullanılıyor yoksa başka bir ürün mü ? Vidasız olmaz Murat, çok riskli, mekanik bağlantı şart. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Focusun en beğendiğim kasasi bayılıyorum hatchback kasaya.. Allah banada nasip etsin insallah.. Aracinda masallahi var 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Süper olmuş kazasız günlerde kullanın inşallah... Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Ellerinize saglik. Gule gule kullanin. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Çok güzel olmuş kazasız günlerde binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Bekir Mızrak 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Çok güzel olmuş, Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Tebrikler çok detaylı bir bakım olmuş. Maşallah, kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Kardeşim güle güle kullan şimdi çok daha güzel çok daha bakımlı ve parlak olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 çok güzel olmuş. stop lambasına bağladığınız soket yerleşiyor mu altına. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Büyük keyifle okudum burak çok çok güzel olmuş. Eline emeğine ve cebine sağlık devamını bekliyoruz. Köksal yine döktürmüş. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 19 Nisan 2015 Yazar Paylaş 19 Nisan 2015 (düzenlendi) Güzel olmuş, iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olur İnşallah. İnş. Teşekkürler. Bi-xenon şart..[emoji106] Güle güle kullanın.. [emoji6] Evet Bi-Xenon kesinlikle şart ileride inş. Maşallah x 41 Teşekkürler. Bu arada Lip en karasız kaldığım ürünler arasında... Montaj yapılırken vida mı kullanılıyor yoksa başka bir ürün mü ? Vida ile montajı yapıldı. Valla takana kadar acaba diyordum ama taktıktan sonra içime sindi. Güle güle kullanın araç kendine gelmiş. Teşekkürler. Teşekkürler. Focusun en beğendiğim kasasi bayılıyorum hatchback kasaya.. Allah banada nasip etsin insallah.. Aracinda masallahi var İnş sizede nasip olur Süper olmuş kazasız günlerde kullanın inşallah... Amin inş. Ellerinize saglik. Gule gule kullanin. Teşekkürler. Çok güzel olmuş kazasız günlerde binin inşallah. Saolun. 19 Nisan 2015 tarihinde Burak Gülnar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 19 Nisan 2015 Yazar Paylaş 19 Nisan 2015 Çok güzel olmuş, Allah kaza bela vermesin. Amin. Tebrikler çok detaylı bir bakım olmuş. Maşallah, kazasız belasız kullanın. Bakım için Köksal abinin emeğine sağlık. maşallah, focus yeniden hayat bulmuş. ellerinize sağlık, çok güzel bir iş çıkartmışsınız. Çok teşekkürler. Kardeşim güle güle kullan şimdi çok daha güzel çok daha bakımlı ve parlak olmuş.. Saol abim, Köksal abi ve sihirli dokunuşları çok güzel olmuş. stop lambasına bağladığınız soket yerleşiyor mu altına. Lambanın yuvası tam lambaya göre kablonun geldiği delikten içerik soktum modulü. Büyük keyifle okudum burak çok çok güzel olmuş. Eline emeğine ve cebine sağlık devamını bekliyoruz. Köksal yine döktürmüş. Teşekkürler abi bakalım devamını düşünüyorum, Köksal abinin elinde sihirli değnek varya he bu ara bu Jantı almamda en büyük pay sahibisin abi. 2 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 19 Nisan 2015 Yazar Paylaş 19 Nisan 2015 Köksal abinin stop parlatma operasyonu. Uygulamadan önceki ve sonraki olarak yan yana koydum fotoğrafları, Fotoğrafın sol tarafı uygulama öncesi sağ tarafı uygulama sonrası. Sol stop Sağ stop. 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Maaşallah Burak. Güle güle kullan arabanı kardeşim. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 İyi günlerde kullan Burak araba kendini bulmuş resmen.Köksal'ın da eline sağlık... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts