İçeriğe Yönlendir

Sizce Bu Bakim Fiyatları Normalmi

Mustafa_Şahin

Recommended Posts

Mustafa_Şahin

Hafta sonu bir fırsatını bulup forumda daha onceden Bursalı arkadaşların tavsiyesi üzerine auto extra servisinden fiyat aldım bu servis daha onceden ford servisi olduğu için bana daha mantikli geldi.

Benim sormak istediğim fiyatlar normalmi hem 10 000 bakımı hemde ağır bakim için teşekkürler.

a56aecb396652bef699872589a08637e.jpg

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

160 tl olan triger seti mi? devirdaim hariç fiyatlar normal geldi bana.

Yorum bağlantısı
Basri Karadağ
(düzenlendi)

Biz 500 tl ye  triger seti V kayış vs,devirdaim,yağ,yağ-benzin-hava-polen filtresi,bor yağ katkısı-fren bakımı,2alt rotil,2amartösör üst takozu,2 zrot,rot ayarı bide iç dış yıkama :)
Deep not adam babamın kankisi

tarihinde Basri Karadağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Biz 500 tl ye triger seti V kayış vs,devirdaim,yağ,yağ-benzin-hava-polen filtresi,bor yağ katkısı-fren bakımı,2alt rotil,2amartösör üst takozu,2 zrot,rot ayarı bide iç dış yıkama :)

Kardes bu ne yahu [emoji15]
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Arkadaş lar aracım dizel 2008 focus bunların da etkisi var zannedersem.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

izmirde triger setinin işçiliğine 100 tl veriyoruz.ford grubu.

c max komple fren balataları ve ön tekerleklerin diskler dahil= 40 tl işçilik.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

O ustaları öpüp başınıza koyun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Biz 500 tl ye  triger seti V kayış vs,devirdaim,yağ,yağ-benzin-hava-polen filtresi,bor yağ katkısı-fren bakımı,2alt rotil,2amartösör üst takozu,2 zrot,rot ayarı bide iç dış yıkama :)

öp başına koy bu fiyat sayılmaz hihih 

kuruluş neresi ?

Yorum bağlantısı
Adem Tarı

Benim 1.6 HDi C-Elysée'ye geçen ay Bursa İnallar'da 30.000 bakımına 530 TL aldılar, bu ay İzmir Bayraktar aynı bakıma 789 istiyormuş.

Yani, kıyaslanınca size çıkardıkları fiyat gayet makul...

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

öp başına koy bu fiyat sayılmaz hihih 

kuruluş neresi ?

otokent 6.sanayi.
Yorum bağlantısı
Necat Ertan
(düzenlendi)

Bu dediğin fiyatlara esnaf kepenk indirir maazallah, o yüzden bu fiyatı referans almamak gerek :flowers:

tarihinde Necat Ertan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin
(düzenlendi)

bu masrafları yapmadan satmak lazım. :fiuw:

Bende masraf yapmak istemiyorum ama piyasada adam gibi araba olmayınca insan elindekinin kıymetini daha bi anlıyor

Piyasa allak bullak aracımin üstüne en az 10 bin koymam lazım adam gibi arabaya binmek için kendi aracıma 1500 tl masraf yapcam bi 30 000 daha binmeyi pilanliyorum.

tarihinde Mustafa_Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

Bende masraf yapmak istemiyorum ama piyasada adam gibi araba olmayınca insan elindekinin kıymetini daha bi anlıyor

Piyasa allak bullak aracımin üstüne en az 10 bin koymam lazım adam gibi arabaya binmek için kendi aracıma 1500 tl masraf yapcam bi 30 000 daha binmeyi pilanliyorum.

çok doğru söylüyorsunuz 

bu masrafların yakını bendede var.

ama satmaya benimde gönlüm yok

az önce sildim geldim. fırtınayı :bravo:

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

çok doğru söylüyorsunuz

bu masrafların yakını bendede var.

ama satmaya benimde gönlüm yok

az önce sildim geldim. fırtınayı :bravo:

Daha önceki aracımida severek kullandım ve aramızda bir bağ vardı ama bu aracım başka satmaya gönlüm el vermiyor nasıl birsey se artık. [emoji2]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

bu masrafları yapmadan satmak lazım. :fiuw:

bir aracın bakıma ihtiyacı var diye bakımsız 3 satacağınaza bakımını yaptır. 3,5 sat hem için rahat esin alan nezaman arayıp saydıracak diye düşünme hemde alanın hayır duasını alki 5 alacağın diğer aracı 4 de bula bilesin şöyle düşünün bir araç beğendin baktın ettin aldın güm bukadar masraf çıktı naparsınız ne hisedersiniz öyle düşünün   derim tabi bu benim düşüncen ;)

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Yarın aracımi sabah teslim edicem inşallah bir sıkıntı çıkmaz ilk defa kendi ustamdan başka bir yere goturuyorum bakalım başımıza iş mi alacağız yok sa memlunmu olacağız.☺

Not. AutoExtra Bursa da olan arkadaş ların tavsiyesi üzerine servisi tercih ettim.Bakalim hayırlısı.

Yorum bağlantısı
İsa Köse
(düzenlendi)

Şubat ayında sattığım 2004 Focus aracımı hep Fordextra (autoextra) ya götürmüştüm. Bakımlar,Triger seti, amortisör değişimi, vb hep Halil Usta yapmıştı. İyidir.

Fiyatlar ne ucuz ne pahalı. Normal. Biraz pazarlık da yapın. Ben hep yapmışımdır. :)

tarihinde İsa K&#246se tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...