kadir emin civelek 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 s.a arkadaslar bu aksam yagmur yağıyordu ve su birikintisinden geçtim aniden motor ariza ışığı yandı ve 2000 devri geçmedi araba.Sizce sorun nedir kafayı yicem ya bilen birisi varsa akil versin Yorum bağlantısı
Onur Bulut 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Şuan aynı sorun devam ediyormu ? Motor arıza ışıgı yanıyormu ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 (düzenlendi) Alternatöre su girmiştir, biraz gaza bas geçer, geçmez ise o zaman iş değişir tabiii, yinede o motor kolay kolay sudan etkilenmez. 7 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 (düzenlendi) o yağmur yanımızdan geçti, şantiyeyi ıskaladı yoksa bir hafta tatildik Şuan gök gürlemeye başladı iyimi 7 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Geçen hafta bmw servisinde 1 tane 525 xdriveın ekspertizini yaptık adam senin aynını anlattı..motor açılıp incelendi sonuç..hava filtresinden motora su girmiş.. Bmwler hava girişleri altta oluyor bu nedenle dikkatli olmak gerekir ama fordda yukarda olur diye biliyorum acaba sizde de aynı olmuş olabilir mi zira motor hava ile birlikte suyu da emebiliyor anında..yine sabah çalıştırırken dikkatli olun bana sorarsanız filtre kutusunu söküp kontrol edin nem veya su var mı var ise çekici çağırın motoru çalıştırmanız daha büyük zararlara yol açabilir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 giriş üstte, giriş yolu üzerinde suyun çıkabileceği yarıklar var, hava filtre kutusuda girişi zorlaştıracak şekilde, yani kutu komple suya girmediği sürece birşey olmaz, komple girdiğinde zaten belden yukarına kadar ıslanmış olursun Bu ford, tırt bmw değil 5 Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Sensorlerden birine su sıçramış olabilir. Sonucu merak ettim daha sonra kontrol ettiniz mi? Yorum bağlantısı
kadir emin civelek 9 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2015 herkese tesekkur ederim öncelikle. Arabayı 1 gün kullanmadim.sonra deneme amaçli bindim.Yaklasik 10 km gezdim. Ve sorun çözüldü.Kendi kendine düzeldi. İçim rahatladi. Yorum bağlantısı
kadir emin civelek 9 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2015 Acaba bir süre sonra tekrarlar mı bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Acaba bir süre sonra tekrarlar mı bilemiyorum.Bir daha sudan geçmezseniz olmaz galiba. 1 Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Bir daha sudan geçmezseniz olmaz galiba. Ya da yavaş ve dikkatlice. Bugün ben de acayip bir yağmura yakalandım ve acayip bir su birikintisine girdim öyle ki farketmedim yağmurun şiddetinden, birden girdim içine direksiyonu zor zaptettim hızım 100 üzeri idi direksiyonu zaptetmesem muhakak bariyerlerdeydim, Karter bayağı yağlanmıştı gece konusunu açmıştım pazar günü de temizlerim derken motoru komple yıkadık resmen Bende sıkıntı olmadı şimdilik sadece hararet düştü Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Ya da yavaş ve dikkatlice. Bugün ben de acayip bir yağmura yakalandım ve acayip bir su birikintisine girdim öyle ki farketmedim yağmurun şiddetinden, birden girdim içine direksiyonu zor zaptettim hızım 100 üzeri idi direksiyonu zaptetmesem muhakak bariyerlerdeydim, Karter bayağı yağlanmıştı gece konusunu açmıştım pazar günü de temizlerim derken motoru komple yıkadık resmen Bende sıkıntı olmadı şimdilik sadece hararet düştü 60 km hızla giderken 2 cm yüksekliğindeki su birikintisine girilince bir müddet araç yere değmeden su üzerinde gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 60 km hızla giderken 2 cm yüksekliğindeki su birikintisine girilince bir müddet araç yere değmeden su üzerinde gidiyor. Bunu fazlasıyla hissetim bir anlık direksiyon boşa düştü. Direksiyonu ben değil su döndürüyordu resmen. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Aquaplaning olmuş, geçmiş olsun, o esnada araca komut veremezsiniz... https://www.youtube.com/watch?v=mERAaeCrj0E Yorum bağlantısı
Recommended Posts